Let op: deze live TRAINING is alleen voor ambitieuze coaches, trainers EN therapeuten.

gratis live training

Succesvol Zichtbaar op Social Media

Ontdek hoe je op social media moeiteloos zichtbaar wordt en een enorme impact maakt, zodat volgers automatisch naar je toe komen omdat ze enthousiaste fans worden van jou en je werk. Ontdek hoe je volgers aan je blijven denken, zelfs nadat ze hun telefoon of laptop hebben weggelegd en weer doorgaan met hun dagelijkse bezigheden.

Stel je eens voor dat je elke week moeiteloos 2 á 3 pakkende posts uit je mouw schudt en daar moeiteloos betalende klanten uit haalt?

Stel je eens voor dat het je geen moeite meer kost om social media posts te schrijven en dat je elke week moeiteloos 2 a 3 posts uit je mouw schud. Wat voor impact zou het hebben op jou en je bedrijf als je dan ook nog eens weet dat diezelfde posts een diepe indruk maken op je volgers? 

Ik deel mijn kennis met je die je gaan helpen om je volger anders te laten nadenken, iets anders te laten geloven, voelen of ervaren. Dat is belangrijk, want alleen op die manier zal je volger aan je blijven denken, ook lang nadat hij zijn telefoon heeft weggelegd of zijn laptop heeft dichtgeklapt.


Stel je eens voor dat jouw volger aan jou en je wakkerschuddende post blijft denken en dat je zo een diepe emotionele connectie maakt met je volger? Zodra je volger zich realiseert dat zijn probleem toch wel groter is dan dat hij ooit had gedacht, zal hij eerst denken aan jou dan dat hij iemand opzoekt in Google.

Wat voor impact heeft dat op je bedrijf? Juist, dat jij een droombedrijf neerzet. Dat jouw klanten vanzelf naar je toekomen en dat jij je omzet kan plannen in plaats van dat het je overkomt!

Samen is leuker! Deel deze webinar met je netwerk.

sneller en makkelijker betalende klanten aantrekken met het Klanten Connectie Kompas

Zie je social media als iets wat je gewoon moet doen en worstel je elke keer opnieuw weer met de vraag waar je het in helemelsnaam dit keer weer over moet gaan hebben?

Merk je dat je volgers je posts wel leuk vinden, maar gebeurt er verder niets?

Heb je het altijd druk, kost alles je zoveel tijd en kom je niet toe aan alles wat je wil doen?

Ben je wel zichtbaar op social media, maar hoop je dat jouw bericht dit keer wél likes oplevert, omdat je post de vorige keer ook al zo weinig deed?

Heb je een weggever gemaakt, om in contact te komen met je potentiële klant, maar kom je er tot je verbazing achter dat hij nauwelijks tot niet wordt gedownload?

Merk je dat elke keer dezelfde personen je post liken, en dat in feite het aantal volgers of connecties daardoor niet groeit?

Heb je een nieuwsbrief, maar worstel je met het schrijven van pakkende mails?

Ervaar je zichtbaar zijn op social media of het mailen van je klant als verkoperig, pusherig en opdringerig en vraag jij je af of het ook gewoon op je eigen, unieke manier kan, een manier die beter bij je past?

Antwoorden op deze vragen en nog veel meer deel ik met je in deze live training.

Ontdek hoe jij je volger emotioneel kan raken en hoe hij sneller nieuwsgierig en enthousiast raakt

Wat maakt deze live training de moeite waard?

In deze live training laat ik je zien hoe een heldere en concrete aanpak eruit ziet die je meteen helpt om meer impact te maken op je volgers.

Ik laat je zien hoe je altijd over genoeg onderwerpen beschikt, zodat je moeiteloos 2 a 3 pakkende posts schrijft per week

Ik laat je zien hoe je een emotionele connectie maakt met je volger, zodat je een langdurige relatie kan opbouwen

Ik laat je zien hoe je ervoor kan zorgen dat je volgers vanzelf naar jou toe komen, zodat je minder hard hoeft te trekken en te leuren

Ik laat je zien hoe je jouw marketing persoonlijk en aantrekkelijk maakt, wat je direct meer trouwe fans (én betalende klanten) zal opleveren

Voor wie is deze live training?

Voor coaches

Je bent een coach, een vitaliteitscoach, een financieel coach, een loopbaan coach of een andere soort coach, en je hebt een persoonlijke missie om zoveel mogelijk mensen te helpen met jouw kennis en ervaring.

Voor Trainers

Je bent een trainer, een LinkedIn specialist, een fotograaf, een tekstschrijver, je helpt je klant van zijn spreekangst af, of je leert je klant een andere vaardigheid waarmee hij zijn dromen kan realiseren.

Voor Therapeuten 

Je bent een therapeut en je helpt je klanten niet alleen offline, bij jou op locatie, maar die je ook online, op afstand, door heel Nederland wil helpen.

Voor Virtual Assistants

Je bent een Virtual Assistant en je wil ondernemers graag helpen om tijd te besparen door ze flink wat werk uit handen te nemen.

Wat zeggen anderen over deze live training?

Linda

De manier waar op Roel open was en concreet reageerde op vragen, sprak me enorm aan!

Deze webinar was voor mij een stap naar een betere online marketingstrategie. Wat me het meest aansprak, was het Klantconnectiecompas en hoe ik verschillende klanttypen effectief kan bereiken, waardoor mijn gunfactor wordt vergroot. De manier waarop je open en concreet reageerde op vragen, sprak me enorm aan. Het heeft me enthousiast gemaakt om me meer te richten op het commerciële aspect van mijn bedrijf.

Linda

Ik begrijp nu beter hoe ik authentiek kan blijven en toch effectief kan zijn!

De webinar was voor mij een waardevolle stap in mijn zoektocht naar meer impact op sociale media als beginnend familieopsteller. Roels expertise gericht op coaches en therapeuten sprak me direct aan. Wat me het meest aansprak was het inzicht dat er een heldere structuur schuilgaat achter sociale media, iets waar ik aanvankelijk terughoudend tegenover stond vanwege persoonlijke blokkades. Roel wist dit op een toegankelijke manier te presenteren, waardoor ik nu beter begrijp hoe ik authentiek kan blijven en toch effectief kan zijn. De empatische benadering die tijdens de webinar werd gebruikt, heeft mij enorm geholpen en maakt me zelfverzekerder in mijn aanpak.

Katrien

Ik heb besloten niet te lief te zijn!

Het is altijd mijn doel geweest om via social media meer klanten te bereiken zonder ze te pushen, maar wel door ze te confronteren en bewust te maken. Deze webinar heeft me echt geraakt omdat ik me bij jou gezien en gehoord voelde; je hebt echt gereageerd op mijn bericht. Het inzicht om mijn klanten te durven confronteren bleek de missing link die ik zocht. Door de heldere aanpak tijdens de webinar heb ik nu concrete stappen om dit toe te passen en ben ik vastbesloten om niet te lief te zijn. Ik zou deze webinar absoluut aan anderen aanraden! 

Ingeborg

Klaar voor een Vliegende Start met Social Media!

Ik wilde echt een vliegende start maken met mijn social media aanpak en de juiste dingen doen. Deze methode leek me hiervoor heel geschikt. Wat me het meest aansprak tijdens de webinar, was het inzicht om niet meer zo aardig en lief te zijn naar potentiële klanten. Door de heldere opbouw kan ik nu aan de slag met 4 stappen uit de methode en heb ik een beter beeld van het soort klanten waar ik me op ga richten. Zeker een aanrader, of je nu zelf aan de slag wilt of vastgelopen bent!

Diana

Heldere voorbeelden maken het verschil!

Ik wilde meer weten over posten op social media en besloot de webinar te volgen. Wat me aansprak, was het duidelijke verhaal en de goede voorbeelden die gegeven werden. Door het heldere voorbeeld van iemand anders, realiseerde ik me dat ik niet de enige ben die het lastig vindt. Zeker een aanrader voor iedereen!

Yvette

Elke post moet een rode draad hebben!

Ik keek naar deze webinar om te leren hoe ik effectief posts op LinkedIn kon gebruiken om nieuwe klanten te bewegen door te klikken naar mijn website. Het grootste inzicht dat ik kreeg, was hoe elke post een rode draad moet bevatten om de lezer te interesseren. De heldere uitleg en praktische tips hielpen me om specifieke woorden te gebruiken die blijven hangen, zoals 'WAUW' en 'maat', en om daar een structuur aan te hangen. Dit helpt me enorm. 100% aan te raden en ik heb het al gedeeld in onze groepsapp!

Linda 't Sas
Transformatie Coach bij Linda 't Sas Advies

Je bent heerlijk concreet, zakelijk en open!

Wat mij het meeste aansprak was het Klanten Connectie Kompas en de verschillende type klanten, die je elk op hun eigen manier kan raken. Hoe je daarmee de gunfactor vergroot, geweldig! Je bent een prettige persoonlijkheid, reageerde heel open op alle vragen. Je bent heerlijk concreet, zakelijk en open. Je hebt me hiermee enthousiast gemaakt voor het commerciële stuk van mijn bedrijf!

Linda den Besten
Familieopsteller bij ZIELENVELD Familieopstellingen

Roel maakt het laagdrempeliger en inzichtelijker!

Ik heb naar deze live training gekeken omdat er een structuur achter sociale media zit waar ik niet graag naartoe beweeg omdat er een blokkade zit. Roel maakt het laagdrempeliger en inzichtelijker. Ik ben een zeer empathisch en gevoelig mensen mens en dan heb je wat tools hiervoor nodig om wel vanuit authenticiteit hiermee aan de slag te gaan. Door de empatische taal die jullie spreken voelt het meer haalbaar dat ik dit ook kan!

Marie

Ik mag veel concreter zijn!

Ik ben net gestart als ondernemer en heb naar deze live training gekeken omdat ik inspiratie wil opdoen. Het grootste inzicht na het kijken van deze live training, is dat ik veel concreter mag zijn in wie ik ben en wat ik voor mijn volgers kan betekenen. Alleen dit besef doet voor mij al wonderen. 

Lucienne

Ik realiseer me nu dat ik een concrete en heldere aanpak nodig heb

Ik wil dolgraag meer klanten aantrekken op social media. Ik realiseer me nu dat ik een concrete en heldere aanpak nodig heb om die klanten niet alleen te kunnen vinden maar ook om te kunnen converteren! Wat een wakker schuddend signaal dat spontaan posten minder goed helpt en dat ik op deze manier veel meer impact kan maken! Ik ga direct aan de slag.

Lize Bouwman
Edelsmid bij Idylliz

Ik mag meer mensen raken met persoonlijke verhalen!

Ik ging enorm aan over de schrijfstijl die je in de live training met me deelde! Wat een eye-opener dat ik wel mag schrijven om mensen te raken met persoonlijke verhalen, maar dit dan ook echt te richten naar de nieuwe klant. Om deze klant in gedachte te hebben in plaats van gezellig naar de mensen te communiceren die al iets gekocht hebben. Spreken tot het hart, bevestigt mij dat ik toch vaak goed bezig ben. Nu alleen de blabla nog weg laten. Ik was daar gisteren al mee begonnen door de podcast. De podcast is zeker aan te raden trouwens!

Dina

Liefdevol confronteren is niet negatief!

Ik ben al een tijdje op zoek naar een manier om op social media meer authentiek te zijn en om te ondernemen vanuit je hart. Dat heb ik in deze live training wel gevonden! Ik realiseer me inderdaad dat ik op social media me met name richt op de expert klant, en dat daar met name de startende klant te vinden is, die nog niet bezig is met een aanbod.Het heeft tijd nodig heeft om vertrouwen te wekken en om efficient zichtbaar te zijn. Heel mooi dat je van een angst van authenticiteit een kracht van hebt gemaakt en dat confronteren niets negatief is maar dat dat ook op een ondersteunende manier kan! Bedankt voor je inspiratie en voorbeeld.

Ivenes

Ik ga wat prikkelender communiceren!

Ik had al een live zoom met Roel meegemaakt en dat vond ik erg inspirerend en bruisend! Ook trekt het me om wat prikkelender te gaan communiceren. Ik was met name na coranatijd toch wel erg bang om mensen voor de schenen te schoppen. Confronterend dat je naast het aantrekken van geïnteresseerden ook mensen aantrekt die je neigen af te wijzen (en dat dit juist iets goeds is). Ik heb inspiratie opgedaan om in mijn eigen, eerste live training toch ook een aantal elementen mooi vorm te geven ... zoals de schijf met taartpunten. Dank je wel!

Jackie

Entertainen met een gekke titel, geweldig!

Ik heb deze live training bekeken om me te orienteren na het herstel van post covid, aangezien mijn praktijk nu opnieuw in de stijgers staat. De strategie sprak me erg aan, met name welke stappen je moet nemen en in welke volgorde. Veel mooie reminders waar ik zelf ook mee bezig was, zoals pakkende verhalen en entertainen. Maar die gekke titel en dat je mag entertainen vond ik de mooiste ! Dat je mag leren en dat mag laten merken aan je klant. Maar ook de 3 type klanten en wat er wel en niet werkt bij elk van hun. Dank je wel voor de inspiratie!

Era

Verhalen schrijven met een twist, dat is wat ik miste!

Ik heb een boek geschreven en wil graag meer lezingen geven. Ik heb behoefte aan begeleiding met maken helder verhaal voor naar buiten. Ik ben 73 jaar en zou zo graag bijvoorbeeld één lezing per week willen geven. Deze live training gaat terecht over echt ondernemingen en een/meer inkomen daaruit genereren. Mijn selling point is dat ik snel potentie zie en teruggeef, waardoor mensen ineens weten wat ze willen, waar hun kwaliteiten liggen en welke context daarbij hoort. Het grootste inzicht wat ik kreeg is dat ik mijn doelgroep helder moet maken. Dat ik mijn volgers liefdevol mag confronteren, dat ik zelf kritisch mag zijn waar ik wel of niet mijn energie aan wil geven.  Verhalen schrijven met een twist en natuurlijk ook dat mailcontact belangrijk is en dat ik daar gebruik van moet blijven maken.

Spreker: Roel Van Heel

Ik ben een Marketing Rebel. Ik help coaches, trainers, specialisten en therapeuten om te durven opvallen op social media. Dat door je niet door je volgers plat te spammen met allerlei tips en adviezen, maar door je volger op emotioneel vlak te raken. Dat is de enige manier waardoor je volger je na 5 minuten niet vergeten is. Ik help mijn klanten om hun ongezouten mening niet alleen te uiten, maar om ook een beetje die rebel te zijn. Wanneer je durft op te vallen, zul je merken dat je niet serieuze klanten wegjaagt, maar dat de volgers die achterblijven nog meer fan van je zullen zijn. Daar kun je vervolgens met gemak betalende klanten uit halen.

Moderator: Sandra Van Heel

Ik ben een Marketing Hervormer. Net zoals mijn passie voor planning en organisatie mij helpt om mijn eigen tijd en die van anderen te optimaliseren, gebruik ik deze vaardigheden ook om bedrijfsstrategieën en aanpakken opnieuw vorm te geven.

Ik help mijn klanten hun bedrijf te transformeren door hen een liefdevolle schop onder de kont te geven. Vaak zie ik ondernemers die druk zijn met de verkeerde dingen, zoals te lage prijzen vragen, te veel gratis weggeven of hun tijd verkeerd indelen. Ik confronteer hen met deze inzichten en moedig hen aan om anders te plannen, nieuwe gewoonten te omarmen en de juiste stappen te zetten om succesvol te worden.


Als social media expert werk ik dagelijks aan het versterken van relaties met nieuwe volgers en klanten. Mijn doel is om jou persoonlijk te helpen slagen en jouw specifieke behoeften aan te pakken. 

sneller en makkelijker je klant vinden

jouw explosieve groei begint vandaag

>