klant succes verhaal

Vanaf het moment dat Annick liefdevol maar confronterend schreef over hoe het negeren van eigen behoeften nooit kan leiden tot echt gelukkig zijn, haalde ze nieuwe klanten binnen

Met vastberadenheid en doorzettingsvermogen heb ik mijn eigen weg gevonden naar vrijheid en geluk. Mijn verhaal is een aangrijpende reis van veerkracht en zelfherontdekking. Na een moeilijke periode van vermoeidheid, ziekte en een verstikkende relatie met een narcist, ben ik opgestaan en heb ik mijn leven een nieuwe wending gegeven.


Als ervaringsdeskundige op het gebied van narcisme heb ik niet alleen mijn persoonlijke demonen overwonnen, maar gebruik ik mijn krachtige ervaringen nu om anderen te begeleiden op hun eigen weg naar herstel en zelfvertrouwen.


Mijn passie voor het helpen van anderen, gecombineerd met mijn ondernemersgeest, heeft geleid tot de oprichting van de Ed Foundation. Met deze stichting wil ik gehandicapte mensen de kans geven om van vakantie te genieten. Nu straal ik in mijn rol als zelfstandig ondernemer, therapeut en liefdevolle moeder. Mijn verhaal is een levendige getuigenis van de kracht van doorzettingsvermogen en het volgen van je hart.


De uitdaging

Mijn grootste uitdaging was aanvankelijk het effectief overbrengen van mijn diensten en het aantrekken van betalende klanten via social media. Voordat ik mijn unieke B.R.U.G.-methode ontwikkelde, worstelde ik met het helder omschrijven van wat ik aanbood en het wekken van interesse bij mijn doelgroep. Door mijn methode te verfijnen en mijn verhaal persoonlijk en overtuigend te vertellen, heb ik een opmerkelijke transformatie doorgemaakt. Dit resulteerde in een groeiende online aanwezigheid, meer interactie en betrokkenheid van mijn doelgroep, en een aanzienlijke toename van betalende klanten die waarde zien in mijn diensten.


Wat hebben we samen gedaan?

Samen hebben we gewerkt aan het verfijnen van mijn boodschap en het effectief overbrengen van mijn diensten op social media, waardoor ik meer betalende klanten heb aangetrokken. Ik heb mijn unieke B.R.U.G.-methode verder ontwikkeld en helder omschreven, zodat potentiële klanten direct begrijpen wat ik aanbied en welke voordelen dit voor hen heeft.


Door gerichte contentstrategieën heb ik mijn online aanwezigheid vergroot en meer interactie gegenereerd met mijn doelgroep. Hierdoor heb ik niet alleen meer volgers en likes gekregen, maar vooral ook waardevolle klantrelaties opgebouwd die blijven terugkomen.


Wat we samen hebben gedaan:

 • Mijn boodschap en dienstenomschrijving verfijnen.
 • De B.R.U.G.-methode ontwikkelen en helder omschrijven voor effectieve communicatie.
 • Een gerichte contentstrategie opzetten voor social media.
 • Mijn online aanwezigheid vergroten en interactie met mijn doelgroep stimuleren.
 • Meer betalende klanten aantrekken door effectieve marketingtechnieken.

Deze aanpak heeft geleid tot een meetbare groei in volgers, likes en vooral ook in het aantal waardevolle klantrelaties.


Liefdevol Confronteren en Shockeren

Liefdevol confronteren en shockeren zijn essentiële coachingstechnieken die ik met succes toepas om mijn cliënten te begeleiden bij persoonlijke doorbraken. Door op een liefdevolle manier, maar met vastberadenheid, de kern van hun belemmerende overtuigingen aan te pakken, confronteer ik mijn cliënten met de realiteit en daag ik ze uit om buiten hun comfortzone te treden. Soms kan mijn aanpak shockerend zijn, maar dit opent juist de deur naar diepe inzichten en biedt de mogelijkheid tot echte transformatie. Ik creëer een veilige ruimte waarin mijn cliënten worden uitgedaagd om de waarheid onder ogen te zien en moedige stappen te zetten naar persoonlijke groei en zelfliefde.


Mijn klanten maken met name de volgende denkfouten:


Denkfout 1:
Ik moet altijd de behoeften van anderen prioriteren en mijn eigen behoeften negeren om geliefd en geaccepteerd te worden.


Wat klopt er niet?
Ik begrijp dat je gewend bent om anderen voorop te stellen, maar als je blijft doorgaan op deze manier, zal je nooit de vervulling vinden waar je naar verlangt. Het is tijd om te erkennen dat zelfliefde en zelfzorg essentieel zijn voor jouw welzijn. Stel jezelf de vraag: wil je een leven leiden dat draait om de behoeften van anderen, of wil je de regie nemen over je eigen geluk?


Denkfout 2:
Ik voel me constant ondergewaardeerd, ik ben niet goed genoeg.


Wat klopt er niet?

Ik zie hoezeer je jezelf onderschat en onderwaardeert, maar als je vast blijft houden aan deze overtuiging, zal je nooit het volledige potentieel van jezelf realiseren. Het is tijd om te beseffen dat je wél goed genoeg bent en dat je de moed moet vinden om dat te omarmen. Als je jezelf niet waardeert, hoe kun je dan verwachten dat anderen dat wel zullen doen?


Denkfout 3:
Ik vermijd confrontaties omdat ik bang ben voor afwijzing of conflict


Wat klopt er niet?

Het vermijden van confrontaties zal je niet helpen om vooruit te komen in je leven. Als je vast blijft houden aan deze angst, zal je nooit de vrijheid ervaren om jezelf te zijn en je eigen grenzen te stellen. Sta jezelf toe om uit je comfortzone te stappen, anders blijf je vastzitten in een situatie die je niet gelukkig maakt.


Denkfout 4:
Ik ben verantwoordelijk voor de emoties en acties van anderen


Wat klopt er niet?

Het is begrijpelijk dat je je verantwoordelijk voelt voor anderen, maar als je deze last blijft dragen, zul je jezelf blijven verliezen. Je hebt het recht om jezelf op de eerste plaats te zetten en je eigen geluk na te streven. Als je vasthoudt aan deze overtuiging, zal je nooit de vrijheid ervaren om volledig te bloeien in je eigen leven.


Welke meetbare resultaten heeft het opgeleverd?

Dankzij onze samenwerking heb ik indrukwekkende resultaten behaald die meetbaar zijn in concrete cijfers en aantallen. Mijn online aanwezigheid is aanzienlijk gegroeid, wat heeft geresulteerd in een stijging van het aantal volgers, likes en betrokkenheid van mijn doelgroep. Hierdoor heb ik niet alleen meer bereik, maar ook daadwerkelijk meer betalende klanten aangetrokken.

pakkende linkedin post

de maatschappij is scheef

 • 8000 impressies
 • 87 likes
 • 54 reacties

pakkende linkedin post

de schaamte voorbij

 • 5500 impressies
 • 54 likes
 • 18 reacties


De effectiviteit van mijn marketinginspanningen is duidelijk zichtbaar in de cijfers, en ik ben blij met de waardevolle klantrelaties die ik heb kunnen opbouwen.

 • Toename van mijn LinkedIn-volgers van 1325 naar 1692.
 • Groei van mijn Facebook-pagina met 70 volgers.
 • Stijging van het aantal TikTok-volgers naar 300.
 • Toename van views op mijn content, met pieken tot bijna 8000 views.
 • Gemiddeld 3 tot 4 keer per week actief zijn op social media.
 • Meetbare stijging in interacties, reacties en persoonlijke berichten.
 • Concrete conversies van volgers naar betalende klanten.

Deze meetbare resultaten tonen aan dat mijn strategieën effectief zijn geweest in het vergroten van mijn online aanwezigheid en het aantrekken van nieuwe klanten naar mijn diensten.


Hoe heeft het je persoonlijk veranderd?

De impact van onze samenwerking reikt verder dan alleen mijn bedrijf; het heeft ook een diepgaande persoonlijke transformatie teweeggebracht.


Ik ben gegroeid als ondernemer en als individu door mijn vermogen om mijn boodschap en diensten duidelijk over te brengen te versterken. Het helder definiëren van mijn unieke B.R.U.G.-methode heeft mijn begrip van mijn aanbod verdiept en mijn geloof in de waarde ervan versterkt.


Door het opbouwen van waardevolle klantrelaties voel ik me voldaan en trots. Ik ben zelfverzekerder geworden in het delen van mijn ervaringen en het inspireren van anderen, wat mij motiveert om mijn missie voort te zetten en mijn doelen krachtiger na te streven.


Deze samenwerking heeft mijn horizon verbreed en mijn vermogen om uitdagingen aan te gaan vergroot. Het heeft mijn zelfvertrouwen gevoed en mijn veerkracht versterkt. Door effectieve marketingtechnieken toe te passen en mijn online aanwezigheid te vergroten, heb ik niet alleen meer bereik en interactie gecreëerd, maar ook daadwerkelijk meer klanten aangetrokken.


Dit heeft mijn positie als zelfstandig ondernemer versterkt en mij geleerd dat met de juiste strategieën en toewijding, groei en succes binnen handbereik liggen.


Hoe zie je de toekomst?

Vooruitkijkend naar de toekomst ben ik vol optimisme en vastberadenheid. Ik zie mijn bedrijf bloeien en nog meer mensen bereiken die baat hebben bij mijn expertise en begeleiding.


Mijn doel is om mijn B.R.U.G.-methode verder te verspreiden en nog meer impact te hebben op het leven van anderen die te maken hebben gehad met narcistische relaties. Ik wil blijven groeien als professional en mijn kennis en vaardigheden blijven ontwikkelen om mijn cliënten de best mogelijke ondersteuning te bieden.


Daarnaast kijk ik ernaar uit om mijn Ed Foundation verder te ontwikkelen en meer gehandicapte mensen de kans te geven om van vakantie te genieten. Het is mijn passie om anderen te helpen en een positieve verandering in de wereld teweeg te brengen. Ik wil blijven streven naar meer inclusiviteit en geluk voor iedereen die ik kan bereiken.


In de komende jaren zie ik mezelf ook groeien als spreker en mentor, waarbij ik mijn ervaringen deel en anderen inspireer om hun eigen weg naar herstel en zelfvertrouwen te bewandelen. Mijn toekomst is gevuld met mogelijkheden en ik ben vastbesloten om elke uitdaging aan te gaan met moed en veerkracht.


Annick Verboven

Coach/Trainer bij Topfit na Narcisme

Toen ik de eerste blogs van Annick voorbij zag komen, nog voordat ik met haar aan de slag ging, hadden ze een hoog "ja leuk!" gehalte. Er zat al passie en pit in. In de vele gesprekken die ik met Annick had, wees ik er op dat niet iedereen haar klant hoeft te zijn. Je moet niet bang zijn om mensen op een liefdevolle manier te confronteren en te shockeren. Ja, je jaagt daarmee mensen weg, maar zijn het echt je klant? Annick is er dolenthousiast mee aan de slag gegaan, behaalde veel likes met haar berichten en haalde meteen nieuwe klanten binnen met dit inzicht.

>