november 29

Mijn zoon leert me pas echt hoe ik een persoonlijk leider kan zijn

Als ondernemer en ouder heb ik geleerd dat persoonlijk leiderschap essentieel is voor succes. Mijn eigenzinnige zoon heeft me op onverwachte wijze laten zien wat het betekent om een persoonlijk leider te zijn.


Blijvend Leren en Groeien als Persoonlijk Leider

Als persoonlijk leider is mijn honger naar kennis en groei onverzadigbaar. Ik omring mezelf met binnenlandse en buitenlandse autoriteiten die me inspireren. Veronique Prins, een grote voorbeeldfiguur, en andere experts hebben me veel geleerd. Maar mijn zoon leert me dat persoonlijk leiderschap verder gaat dan alleen kennis vergaren. Het gaat om het durven investeren in jezelf en je eigen weg vinden.


In Contact met Klanten en Trends: Essentieel voor Succes

Persoonlijk leiderschap betekent ook luisteren naar mijn klanten en in contact blijven met hun behoeften. Mijn klanten zijn mijn gidsen, ze laten me zien wat er nodig is en welke content ik moet creëren. Zelfs de meest ervaren ondernemers weten dat er altijd meer te leren valt, en dat geldt ook voor mij. Persoonlijk leiderschap is gebaseerd op het begrip dat succes niet alleen draait om druk zijn, maar om effectief managen en verbinding maken met klanten.


De Les van Mijn Zoon: Een Nieuw Perspectief

Wanneer ik spanning voel tussen mijn zoon en mij, ervaar ik in eerste instantie frustratie. Maar geleidelijk besef ik dat dit een waardevolle les is, een kans om te leren en te groeien. Mijn zoon leert me dat persoonlijk leiderschap niet alleen van toepassing is op mijn ondernemerschap, maar ook op mijn rol als ouder. Hij herinnert me eraan dat ik constant mag blijven leren en mezelf mag blijven ontwikkelen.


Conclusie: Persoonlijk Leiderschap als Sleutel tot Succes

Persoonlijk leiderschap is de sleutel tot succes, zowel in mijn ondernemerschap als in mijn persoonlijke leven. Het betekent luisteren naar klanten, constant blijven leren en groeien, in contact staan met trends en ontwikkelingen, en vooral, jezelf blijven ontwikkelen. Dankzij mijn eigenzinnige zoon ben ik meer dan ooit gemotiveerd om een persoonlijk leider te zijn en het beste uit mezelf te halen.


Ontdek hoe ik mijn bedrijf elke maand weer laat groeien en kijk mee naar mijn webinar "van Volger naar Klant in 3 stappen". Je kunt je plek reserveren door te klikken op deze link >>>.


Tags

continue leren en groeien, persoonlijk leiderschap


 • Ja Roel uitgeleerd zijn we zeker nooit ik moet bv helemaal opnieuw beginnen omdat ik zowel zakelijk als prive failliet ben gegaan en daar nu eindelijk vanaf ben.
  We hadden een goed bedrijf met een volle order portefeulle maar tijdens mijn medische studie nooit een colllege gehad over hoe run je je bedrijf.
  Ik dacht het lukt me wel dus niet dus een coach die je anders laat denken en die je laat inzien dat er meerdere wegen zijn die naar Rome leiden is zeker belangrijk .
  Fijn weekend gewenst maar vooral een rustig weekend.
  Met vriendelijke groet jaap spruit.

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Deze posts zijn ook interessant:

  Doelgroepanalyse en Exclusiviteit: Hoe Coaches de Juiste Klanten Aantrekken [update 19-07-2024]
  78. Niet Gezien: Hoe Ik Mijn Angst voor Afwijzing Overwon
  Ik heb een angst voor zichtbaarheid…!!
  Is Nederland weggever moe? Absolute onzin (en hoe je het dan wel doet)! [update 20240531]

  Heb je mijn laatste podcast al beluisterd?

  In mijn "de online succesformule" podcast deel ik elke week waardevolle handige weetjes, technische tips en meer.

  >