ervaringen

wat zeggen anderen over Skillz Online?

Ik heb inmiddels vele ambitieuze ondernemers geholpen om succesvol online te gaan met hun bedrijf. Lees hieronder wat hun ervaringen zijn met onze diensten.

Ik heb bij Roel de training van Volger naar Klant gedaan. Omdat ik niet helder kon beschrijven wat het nu precies was wat ik te bieden had. Hoewel ik zeker wist dat het erg waardevol is, kon ik het marketing technisch niet goed overbrengen. Dat heb ik geleerd tijdens de training. Een helder overzicht, van stappen, waarin ik helder heb gedefinieerd wat elke stap inhoud, met de daarbij behorende tools, heeft geresulteerd dat ik binnen 2 maanden mijn nieuwe aanbod voor het eerst direct kon verkopen en nog vele zullen volgen! Deze helderheid van mijn aanbod, en mijn marketing daaromtrent zorgt voor mij en mijn bedrijf een flinke boost in de goede richting! Dank je wel Roel voor je begeleiding en je feedback!

Monique Toonen

Voordat ik met Roel aan de slag ging, had ik geen idee hioe ik mijn social media posts kon inzetten om een relatie op te bouwen met mn potentiele klanten. hoe vaak post je, hoe begin je en hoe eindig je een verhaal, hoe werkt linked in enz. Dit werd veroorzaakt door het feit dat ik een social media gebruik tot een minimum wilde beperken voordat ik begon met mn bedrijf voor coaching.

In mijn werk als visagist heb ik het nooit nodig gehad om klanten te vinden en ik vond het vaak tijd verspilling. Doordat het verhalen schrijven leuk is geworden en door vertrouwen en reacties van de andere mensen in de cursus, is er meer aandacht gekomen voor wat ik doe.

Mijn grootste winst in mijn linked in pagina. hierdoor heb ik gemerkt dat ik deze kan gebruiken voor het oefenen met blog verhalen en daardoor ben ik ook begonnen met nieuwsbrieven. Het is ideaal om op een serieuzer kanaal je verhalen te delen en een andere doelgroep te bereiken dan Facebook want dat vind ik nog steeds een kanaal wat niet echt bij mij past.

Naast Instagram is dit nu een leuke combinatie geworden met linked in. Reels en Blog's Het gaat steeds beter en ik ben het belang van social media echt gaan begrijpen in relatie tot je klant vertrouwen opbouw. De welbekende know lijkt en trust factor!

Bianca van Dongen

Doordat ik te weinig actief en zeker niet op de juiste manier op social media verscheen bleef het resultaat uit. Dat werd veroorzaakt door het ontbreken van inzicht, kennis en het plan van aanpak. Daardoor heb ik de marketing deels uit handen gegeven.

Na de webinar, van Volger naar Klant in 3 stappen, wist ik het. Dit is wat ik nodig heb! Ik ga deelnemen aan het programma “Van Volger naar Klant”. En zo heb ik mij ingeschreven. Roel daagt je uit om samen jouw unieke kracht te ontdekken en te delen met de wereld. De stappen waaruit Roel het programma opbouwt laat je zien hoe je je eigen programma en processen kunt ontwikkelen. De te volgen modules in de trainingen via video’s en omschreven teksten zijn helder en leiden je na het volgen van de training naar de opdrachten. Hierdoor ontwikkel je stapsgewijs jouw eigen processen.

Inmiddels heb ik mijn “Unieke Methode” opgesteld. Het plan achter mijn bedrijf. (stap 1, structuur). Mijn “Unieke Methode S.A.L.O.N.” bestaat uit 5 stappen. Zodat ik mijn klanten en mogelijke klanten kan laten zien wie ik ben, wat ik doe en hoe ik mijn klanten kan helpen. Ook helpt de ‘Unieke Methode” om overtuigend te schrijven op Social-Media.

Ik volg nu in het programma, verhalen vertellen, Story Telling (stap2), doe Marktonderzoek bij mogelijke klanten waardoor ik weet welke behoefte de klant heeft, welk probleem en pijn of denkfout ze heeft en welke oplossing nodig is. Hierdoor kan ik de klant beter helpen. Denkfouten noteer ik en daar kan ik verhalen over schrijven.

Ik kan nu een beter, pakkend verhaal schrijf zodat ik een echte en emotionele connectie kan aangaan met mijn volger. Dat dit echt cruciaal is, want de volger is op dit moment nog niet van plan om klant te worden. Dat ik hem laat realiseren dat hij een probleem heeft, dat dit probleem groter is dan hij had verwacht en dat hij in actie moet komen. In ruil voor zijn naam en e-mailadres kan ik hem iets aanbieden wat zintuigelijke ervaring geeft.

Een zeker aan te bevelen programma! Dankjewel Roel voor dit geweldige programma!

Berthy Salden-Lenssen

Sinds 3,5 jaar run ik samen met mijn collega een VOF. Maar het was pas toen ik een jaar geleden begon met het programma van Roel dat alles veranderde. Terwijl we nog in loondienst waren, werkten we één tot twee dagen per week aan ons bedrijf. Onze LinkedIn-volgers groeiden gestaag.

 

Nu, een jaar later, hebben ik mijn baan in loondienst opgezegd. Het aantal trainingen dat we vanuit ons bedrijf aanbieden, is met maar liefst 75% gestegen. En dat is niet alles - in het eerste jaar verdiende ik maar liefst 100.000 euro. In maart van het tweede jaar zat ik al op 75% van dat bedrag!

 

Onze masterclasses en webinars zitten nu overvol. Mensen zijn geïntrigeerd door de waarde die we bieden en de impact die we hebben. En onze mailinglijst? Die is in een mum van tijd gegroeid van 0 naar 1200 abonnees.

 

Het geheim? We hebben geleerd om op een authentieke en overtuigende manier onze waarde te omschrijven. Geen trucjes, geen verkooptaal. Gewoon oprechte verbinding en waardevolle inhoud.

 

Samen met Roel hebben we een aantal geweldige producten ontwikkeld - een e-book, een webinar en een meeslepende masterclass. We hebben de formule gevonden om succesvol te zijn en ons bedrijf te laten groeien. En we zijn vastbesloten om anderen te inspireren en te laten zien wat er mogelijk is.

Ellen

Ik volgde Roel van Heel al langer via LinkedIn. Zijn manier van rake mails schrijven intrigeerde mij en zetten mij aan het denken. Toen Roel in januari 2023 een challenge van 3 dagen gaf heb ik het besluit genomen zijn programma Van Volger naar Klant te gaan doen.

Roel is een gedreven ondernemer en heeft een groot hart voor zijn klanten. Zijn programma zit goed in elkaar en is een mooie mix van zelf doen en uitgedaagd worden om je grenzen te verleggen. Ook de live dag is van toegevoegde waarde. Met andere ondernemers sparren en leren van hoe zij dingen aanpakken.

Dank je wel Roel voor je enthousiasme en je waardevolle feedback.

Judith de Pagter

Ik wist dat ik als Virtual Assistant wil starten maar kreeg de details niet voor elkaar. Hierdoor kwam ik eigenlijk niet echt verder. Dat kwam deels onervarenheid in zelfstandig te ondernemen en VA schap. En deels door focussen op de verkeerde details.

Roel heeft mij veel duidelijkheid gegeven en inzicht in mijn ideale klant, mijn aanbod en aanpak. Ik ben op de juiste weg gezet doordat ik juist op de details werd gewezen. Ik dacht dat ik dat al deed, maar gedurende de training merkte ik toch dat ik nog te algemeen en oppervlakkig bezig was. Toen ik me daar bewust van werd, kon ik mijn vragen zelf beantwoorden terwijl me dat eerst helemaal niet lukte.

Ik weet wat me te doen staat maar ook hoe ik dat wil gaan doen. Dit zorgt voor rust in mijn hoofd. Ik ben me bewust van mijn eigen valkuilen en dat maakt het een stuk gemakkelijker. Voorheen had ik het gevoel niet verder te komen met het opzetten van mijn eigen bedrijf en wist ook niet hoe ik dit moest veranderen. Door de start bij Skillz Online heb ik veel inzichten gekregen maar ook het enthousiasme en vertrouwen in mezelf op dit vlak is terug. Ik heb zin om mijn ideeën, plannen en producten uit te gaan werken. Ik weet nu wat ik wil en vooral hoe ik het wil.

Véronique l'Espoir

Ik heb de opdrachten gedaan en de antwoorden boven mijn bureau opgehangen. ECHT Top dit! Ik kan in gesprekken veel makkelijker en overtuigend uitleggen waarom het ze niet lukt om hun kind in beweging te krijgen. Ik ben vaak óf te lief óf te confronterend maar deze stappen helpen mij om mijn potentiële klanten in plaats van weg te jagen juist te boeien en in gesprek te blijven. De kantelpunten en peilers helpen mij om snel content te maken die echt gaan over de pijn van mijn klant. Niet alleen wat zij nodig vinden maar vooral ook dat het ze niet gaat lukken als ze niet eerst kijken wat ze eigenlijk zelf willen. Ik gebruik het ook voor mijn social media. Ik hoef maar even op dat overzicht te kijken en kan zo drie posts maken. Zo maak ik ook meer gevarieerde content die altijd gaat over de pijn van mijn ideale klant. Bedankt hiervoor!

Fabien Schiereck

Ik had geen idee hoe ik een duidelijk plan voor marketing, funnels, en digitale weg moest maken. Ik was er niet bekend mee. Roel heeft me enorm geholpen en heeft me meer inzicht gegeven in wat er gedaan moet worden om mijn kennis om te zetten in een goed en duidelijk plan. Daardoor kreeg ik meer inzicht in wat ik mag gaan aanpakken en op welke gebieden ik nog om hulp mag vragen. Het gaat langzaam vooruit omdat ik zelf nog een beetje last heb van onkunde maar de meeste stappen zijn gezet. Fijn dat ik nu meer inzicht heb in mijn marketing en hoe ik via deze digitale weg zaken kan gaan verbeteren

Boudewijn Bood

Ik wil graag een website hebben die goed werkt, zonder dat ik mij zelf druk hoef te maken om de techniek die er achter ligt (mailblue, funnels, ideal, etc). Roel blijkt daar een expert in te zijn en neemt mij veel werk uit handen. Maar voordat ik zover was, moest ik eerst een goed basisplan hebben. Ik merkte dat ik nog veel taal gebruikte dat ik van anderen had geleerd, maar dat was niet mijn eigen taal en emotie. Dat moest anders.

Hiervoor heb ik altijd in loondienst gewerkt en moet nu nieuwe skills leren die ik voorheen niet nodig had. Het hebben van een eigen geluid en een andere manier van (zakelijk) communiceren moest ik nog leren. Ik heb nu een basisplan voor mijn eigen training ontwikkeld dat staat als een huis! Het voelt ontzettend goed omdat het nu echt van mij is en geen copy meer is van een ander. Het is echt toegespitst op mijn ideale klant!

Ik ben ook erg blij met het inzicht van de kantelpunten. Hiermee heb ik goud in handen om mijn klanten inzichten te geven, mijn posts op social media scherp en uniek te maken en dat ik een eigen stemgeluid heb ontwikkeld, waardoor klanten bij mij komen om mij en mijn visie. Ik voel mij zelfverzekerd nu ik een ijzersterk basisplan uitgewerkt. Hierdoor heb ik het vertrouwen dat de vervolgstappen die ik ga zetten ook op het juiste spoor zitten.

Ik heb een training ontwikkeld dat helemaal aansluit bij mijn ideale klant en bij wat ik de wereld te brengen heb. Hiermee kan ik zowel impact maken in de levens van vrouwen, als ook mijn zakelijke doelen (waaronder omzet) realiseren. Ik heb nu het vertrouwen dat ik het goed komt. Ik ben volop in actie, omdat ik weet wat ik moet en wil doen om van mijn bedrijf een succes te maken. Ik ga vanaf hier verder om de basis van mijn bedrijf op orde te brengen en te automatiseren. Dat past ook echt bij mij. En niet te vergeten: heel veel klanten blij maken met mijn unieke training!

Linda de Wit

Ik ben nogal gedreven om mensen verder te brengen. Het liefst zou ik al mijn kennis en kunde binnen één sessie of masterclass met mijn klant delen. Maar: dat kan natuurlijk niet.

Ten eerste omdat mijn jarenlange training, opleiding en ervaring natuurlijk nooit binnen een uur past. En ten tweede omdat een klant altijd op een bepaald punt in haar eigen proces is.
Als je dan 100% kennis overdraagt, is dat véél te overweldigend!

Wat Roel heel goed doet met deze training is, zorgen dat je het proces van jouw klant zeer precies in beeld krijgt. Je volgt zelf de stappen in de training en vervolgens krijg je een persoonlijke feedback video waarin Roel je op een dieper niveau naar je klant laat kijken.

Zo werd voor mij enorm helder in welke fase van haar proces mijn klant zich bevindt, én welke hulp, oftewel welke dienst, ik in deze fase kan aanbieden! Zo staat nu op de planning om een korte training te ontwikkelen, voor wie nog niet aan het intense traject toe is.
Hierdoor kan ik uiteindelijk méér vrouwen die opgroeiden met een afwezige ouder helpen! Win-win.

Door de training weet ik nu nog beter tegen welke problemen mijn klant dagelijks aanloopt, waardoor ik deze duidelijker kan benoemen zónder te overweldigen met te veel kennis en kunde en zo mijn klant te overspoelen. Hierdoor is mijn aanbod duidelijker en wordt mijn content helderder.

Lieke Michiels van Kessenich

Voordat ik met Skillz-Online aan de slag ben gegaan heb ik veel gelezen en bekeken over e-mail, marketing, funnels enzovoorts en kwam al snel tot de conclusie dat ik daar hulp bij nodig zou hebben. Ik heb niet de ervaring op dat vlak en schakel dan liever een specialist in die mij aanspreekt qua kennis, persoonlijkheid en enthousiasme.

Doordat Roel heel snel mogelijkheden zag voor mij om online actief te kunnen zijn met zaken als online test, gratis adviesgesprek, weggever(s) enzovoorts en door mij aan de hand te nemen waarbij ik de teksten en de content aanlever en jullie de techniek, heb ik nu een systeem staan dat mij zal helpen om geïnteresseerde klanten naar mij toe te trekken.

Ik vind het geweldig dat ik nu de techniek heb staan. Zodra de website gereed is kunnen de funnels geactiveerd worden en kunnen de klanten het traject bij mij in gaan. Ik ben bezig, met hulp via jullie, om mijn website gereed te maken. Ik ben lekker bezig om naast mijn website ook via LinkedIn mijn zichtbaarheid te vergroten. Deze is nog niet echt te beantwoorden omdat de funnels nog niet actief zijn, maar ik zie al wel de effecten van het meer zichtbaar zijn waardoor mensen interesse tonen waarop ik kan inhaken.

Met het activeren van de funnels zal dat alleen maar sneller gaan. Daarnaast heb ik het besluit genomen binnen nu en een jaar een boek te gaan schrijven en uit te brengen. ik weet nog niet hoe maar dat komt wel. Ik denk via mijn website met promotie via andere kanalen.

Gert Broekman

Ik wilde een online training ontwikkelen en mijn emailmarketing verder professionaliseren. Hiervoor had ik iemand nodig die mij de technische aspecteb uit handen kon nemen. Zo kwam ik bij Roel van Heel van Skillz Online terecht en bij hem heb ik de trainingen Vlot Online Verdienen en Slim, Snel en Simpel online gevolgd. Deze trainingen zijn heel compleet met duidelijk lesmateriaal en instructiefilmpjes. Daarnaast was het super fijn om 1-1 coachcalls met Roel te hebben om alle vragen die ik had te kunnen stellen en waar hij mij dingen kon laten zien die ik niet snapte.

Door de planmatige, gestructureerde aanpak van Roel en al zijn technische kennis staat er nu een hele gave professionele online leeromgeving, met mijn 1e online training.
Een aantal processen zijn geautomatiseerd zoals het inboeken van afspraken, het maken van een online test en inschrijvingen met betalingen voor trainingen e.d.
Achter al mijn producten hangen nu funnels waardoor ik mijn klanten veel beter kan begeleiden en opvolgen, van to know, to like naar to trust.

Aan de hand van de Webinar Succes Formule ben ik webinars gaan geven. Hiervoor heeft Roel de technische aspecten geregeld. Nooit gedacht dat ik webinars zou gaan geven, en mede door Roel's hulp ben ik dat wel gaan doen.

Het is een heel intensief traject geweest dat veel eigen tijdsinvestering en input vraagt maar dan heb je ook wat 🙂 Ik ben heel blij met het stevige fundament dat er nu staat voor het verder uitbreiden van mijn online trainingen en binnen halen van nieuwe klanten.
Ik heb ontzettend veel geleerd over online leeromgevingen, funnels, hoe je van een ‘koude klant een ‘warme’ klant maakt. Inmiddels heb ik ook een VA die mij verder helpt om e.e.a. te onderhouden.

Ik raad Roel van harte aan. Hij heeft veel (technische) kennis, is snel en geen moeite is hem teveel. Hij en zijn team staan altijd voor je klaar en problemen worden snel opgelost.
Dank je wel Roel voor de prettige samenwerking

Anja de Die

Roel heeft mij enorm geholpen om scherp te krijgen wie ik zakelijk ben en wat ik daarin doe. Daarnaast is Roel (bijgestaan door Sandra) geweldig in het optuigen van een krachtige structuur om online kwalitatieve leads te werven. Dankzij het traject met Roel en Sandra kan ik next level gaan met mijn bedrijf. Absolute aanrader!

Jerome van Zeijl

Net het traject "Vlot online Verkopen en Verdienen" afgerond bij Roel, wat een energie, geweldig!!

Wat mij erg aansprak in deze training/dit traject is de energie die Roel geeft, hij is enthousiast en weet dat ook heel goed over te brengen. Ik heb heel veel van hem mogen leren op het gebied hoe je er nu achter komt wie jou klant wél , maar ook niet zijn. Hoe je hen kunt triggeren en kunt laten weten dat JIJ de juiste persoon bent die hun kan helpen.

vooral de praktijkvoorbeelden, de ervaring, de rust en het geduld, de filmpjes en training-opnamen hebben mij enorm geholpen om oa. mooie weggevers te maken om je klanten nieuwsgierig te maken en duidelijk te maken dat zij jouw ECHT nodig hebben.
Verder vond ik het enorm fijn dat je na de training de opname kreeg zodat je ook later nog eens terug kunt kijken.
Tevens is het heel fijn dat veel stappen, aanpassingen die je kunt doen aan/in je website duidelijk zijn terug te vinden op de website van de trainingen.

Ik zou alle ondernemers die meer uit hun bedrijf willen halen zeker aanraden om eens met Roel om de tafel te gaan voor een training. Roel heeft heel veel ervaring, denkt echt met je mee en helpt waar hij kan! De training is duidelijk en echt voor iedereen toepasbaar. Zeer waardevol!

heel erg bedankt Roel!!

Debby Eekman

Mijn grootste wens was om een online leeromgeving te bouwen, maar wat mij tegen hield was de angst voor de techniek. Maar ook de chaos, omdat ik niet wist hoe en waar te beginnen. Roel heeft in overzichtelijke stappen mij meegenomen door eerst een basisplan te maken met strategieën die het fundament van mijn bedrijf vormen. Een ontzettend belangrijke stap die zeker niet vergeten mag worden. De structuur, de helderheid en duidelijkheid, maar ook de support en de coaching gaf mij veel rust die ik nodig had. Roel is meer dan een E-learning specialist. Hij mag zich echt tot de business coaches noemen, gericht op online trainingen. Roel is to the point, kritisch en scherp en houd je een liefdevolle confronterende spiegel voor, maar dat zorgt voor de uitdaging. Daarnaast verstaat Roel de cultuur van coaches en therapeuten heel goed. Deze 3 TOP ingrediënten samen zorgen voor een enorme ontwikkeling voor je bedrijf. Maar ook voor je persoonlijke groei. De grootste winst is dat ik nu het spel door heb van ondernemen/marketing en dat maakt het ook leuk. Dat zorgt er uiteindelijk voor dat ik, ook na het traject, weet wat en hoe ik het moet doen. Zonder dat het technische stuk mij elke keer weer in de weg staat. Het geeft een gevoel van vrijheid, onafhankelijkheid, opluchting, ook trots op mezelf dat ik deze reis ben aan gegaan. Uiteindelijk heb ik meer gekregen dan ik had verwacht. Voor elke ondernemer die eraan zit te denken om een online leeromgeving te bouwen, ik raad Roel echt van harte aan. Mijn overtuiging en visie is om met mijn bedrijf meer impact te maken op de wereld. Meer mensen helpen, zonder dat het mij extra tijd kost. En hoe sneller, eenvoudiger en efficiënter kan dat, door (ook) online te gaan?

Lianne Bekker

Ik wilde graag mijn verkoopfunnel optimaliseren Ik had geen gratis weggever en en niet een duidelijke strategie voor de know like trust Door uit een te zetten welke kantelpunten potentiele kopers kunnen hebben en hierop in te spelen Dat ik een concrete weggever heb gemaakt en mijn mailfunnels in combinatie met het gebruik van linkedin heb geoptimaliseerd. Het gaat goed, ik wil nog wel opnieuw kijken naar de teksten en de funnel omdat er eerder wordt ingeschreven voor de online masterclass dan voor het e-book meer zicht op de know like trust strategie gekregen en daardoor houvast voor de keuzes die ik maak in mijn bedrijf, dank jullie wel!

Jacqueline

Op zoek naar klanten die passen bij mijn coach aanbod was afgelopen jaar mijn uitdaging. Het traject dat ik bij Skillz-online heb gevolgd, heeft me hierbij erg geholpen. Met name bij mijn eigen aanscherping van wie ben ik als coach tussen de vele coaches die er zijn. Hierdoor heb ik niet alle stappen doorlopen die Roel en Sandra aanbieden maar heb hier mijn eigen invulling aan gegeven. En dit leverde gelijk een grote opdracht op...

Trees Smeets

Voor mijn klanten is het belangrijk om sommige lessen te kunnen volgen ook als ze niet bij mij in de training zitten. Dus dacht ik eraan om een online training op te zetten. Via Veronique prins kwam ik uit bij Roel en Sandra. En daar heb ik nog geen moment spijt van gehad. Roel en Sandra zorgen ervoor dat wat je maakt dat er over is nadacht en dat je ook echt achter je eigen product staat. Uiteindelijk wel tig keer te veranderen in bedrijfsvorming. En daar ben ik zeer blij om. Als startende ondernemer is het al zoeken waar wil je komen en zijn. En door deze veranderingen ben ik nu waar ik moet zijn. Ik ben na bijna 2 jaar nog steeds heel blij dat ik bij Roel en Sandra ben. Samen zijn we al heel erg gegroeid en ben blij dat ik dat groei proces van beide bedrijven van dichtbij heb mogen meemaken. Roel en Sandra bedankt voor alles!

Laura van der Burg

Met Roels hulp ben ik van het geven van webinars in Zoom overgestapt naar het geven van webinars in WebinarGeek. Daar hoort een webinar funnel bij. Dankzij deze funnel kan ik nu mijn klanten beter opvolgen. Heel waardevol!

Ik ben erg blij dat ik in dit programma ben gestapt. Ik ga nu mijn doelen opschrijven, een ervan is het schrijven en lanceren van een nieuwe online training, waar ik de hulp van Roel & Sandra hard bij nodig heb.

Anja

Ik heb samen met Roel een boek funnel gemaakt voor mijn boek die ik onlangs heb gelanceerd. Met deze funnel heb ik mijn mailinglijst bijna weten te verdubbelen, bovendien worden dankzij de funnel al deze mensen bekend gemaakt met wie ik ben en wat ik doe omdat ze via de funnel naar diverse plekken op mijn website en leeromgeving worden gebracht.

Pauline

Ik heb Roel gevraagd mij te begeleiden bij het maken van een website met webshop en trainingsomgeving. Voor mij was verkoop in een online wereld helemaal nieuw en ik had geen idee hoe je hier invulling aan geeft. Door het volgen van de training en de begeleidingsgesprekken zijn we beide aan het werk gegaan en ben ik heel trots op het eindresultaat: De Vitalityacademy.nl. Roel nam me mee in het uitdiepen in doelgroepen en uitsplitsen van producten met concrete voorbeelden waardoor ik heel makkelijk zelf op ideeën kwam en zo stap voor stap mijn eigen ideeën digitaal vorm heb kunnen geven in een helder verhaal en een duidelijk structuur. En alles werkt met allerlei plug-ins en zo...;-) Inmiddels ben ik behoorlijk thuisgeraakt door het gehele proces in het bijhouden en aanpassen van mijn nieuwe website. Ik had niet gedacht dat ik dat zou kunnen! Veel dank Roel, ook voor de begeleiding van mijn tweede website voor organisaties; Vitality-works.nl. Als je op zoek bent naar iemand die je onlinemarketing op een hoger niveau kan brengen, dan is Roel de aangewezen persoon!

Vera Verhoeven

Wat ik fijn vind aan Roel is dat hij heel snel denkt en het dan ook voor zich ziet en dat helpt enorm om vooruit te gaan. Roel helpt mij met het maken van mijn nieuwe website die klaar gemaakt wordt voor de toekomst, dus op naar meer activiteiten online. Ik ben al 27 jaar ondernemer en heb veel websites zelf gemaakt maar nu was het tijd om professioneler te gaan en daar weet Roel wel weg mee. Ik werk heel graag met hem samen!

Warme groet, Amudra Madhura

Amudra Madhura

>