ervaringen

Laat je beoordeling achter


We stellen jouw feedback zeer op prijs, immers... alleen met jouw feedback kunnen wij onze dienstverlening blijven verbeteren.Enter your text here...

VIDEO testimonials


overige testimonials


Roel is een bevlogen ondernemer !

Ik heb Roel leren kennen als een bevlogen ondernemer, die vanuit zijn hart mensen begeleid als burn-outcoach / lifestylecoach / en web designer. Hij combineert deze 3 diciplines tot 1 geheel wat een perfecte combinatie schept en mensen brengt tot meer balans en levensgeluk.

profile-pic
Hein van der Meijs
eigenaar bij Care for ever

Meer structuur en terug naar de essentie

Door samen te werken met Roel, ben ik weer een vrije vis in het water. Als therapeut heb ik veel expertise in de natuurgeneeswijze maar wist ik niet hoe ik alles kon samenbrengen. Na vele pogingen en aanschaf van diverse coaching programma' s kwam ik er niet. Roel ziet dit wel, en na een brainstorm sessie zag ik een begin ontstaan van iets wat Roel al helemaal voor ogen had. Hij is in staat om structuur te brengen en alles terug te brengen naar de essentie waar ik al jaren naar opzoek was. Wat ook zo fijn is dat hij zelf therapeut is en dus ook die taal spreekt, en daarnaast met zeer veel ervaring websites bouwt. Nu heb ik eindelijk de website maar ook een heldere visie hoe ik met Vrouw en Vitaal vol vertrouwen de toekomst in ga. Bedankt Roel voor jou vertrouwen en geduld, ook alvast voor alles wat nog gaat komen! Ik ga op jou aanwijzing weer verder naar de volgende stappen, je bent van mij nog lang niet af.

Hoe simpel kan het zijn !

Ik keek naar deze webinar om dat ik vastloop op het gebied van e-mailmarketing en ik daar meer tips over wilde krijgen. Dat is nu echt mijn knelpunt. Ik vond het treintje rondom het plannen van content heel fijn, hoe simpel kan het zijn ! Ook de uitleg van het verwerken van de speerpunten vond ik geweldig en hoe je elke stap kan gebruiken in meerdere soorten van content. Dus blog, video, quote etc. Ik zou zeker iedereen die bezig is met online gaan aanraden om naar deze webinar te kijken.

profile-pic
Nicole

Logisch en nieuw inzicht !

Ik wil graag online gaan en keek daarom naar deze webinar. Ik vond het overzicht en het stappenplan heel duidelijk en heel fijn ! Vooral om op social media van alles neer te zetten en het daarna steeds weer door te zetten... een heel logisch en nieuw inzicht ! Deze webinar was heel fijn en in heldere hapklare brokken!

profile-pic
Jolande

Meer focus en meer plezier !

Begin van dit jaar ben ik de samenwerking aangegaan met Roel van Skillz-online. Hij heeft mij geholpen om online nog zichtbaarder te worden. Roel is een professional, hij denkt in oplossingen en weet de technische vertaalslag te maken. Iets wat je aan Roel zeker kan overlaten. Hierdoor kon ik mij als ondernemer blijven focussen op zaken waar ik zelf goed in ben en het meeste plezier uit haal.

De informatie die Roel geeft weet me altijd wel weer enthousiast te maken!

Ik wil de graag wat meer inspiratie opdoen. Roel had me al veel verteld, maar herhaling is voor mij altijd zeer waardevol. Ik weet dan weer beter waar ik moet beginnen. Roel weet gewoon veel te veel hahahaha, maar de informatie die hij geeft weet me altijd weer enthousiast te maken.

profile-pic
Amudra Madhura

Meer overzicht !

Ik heb naar deze webinar gekeken omdat ik beter online zichtbaar wil zijn en online diensten wil gaan aanbieden. Wat mij enorm aansprak is hoe je structuur en planning aanbrengt voordat je daadwerkelijk aan de slag gaat en dat je met een video op verschillende manieren snel en makkelijk content kan aanbieden. Ik vond het fijn dat Roel logische stappen liet zien waardoor ik veel meer overzicht kreeg. Ik zou zeker iedereen aanraden om naar deze webinar te kijken !

profile-pic
Naomi

Erg professioneel, snel, en doelgericht !

HSP & WERK is de samenwerking met Roel en Sandra van Heel aangegaan door het plaatsen van een online training over hoogsensitiviteit en talent op de Skilzz Academy. De samenwerking met Roel en Sandra liep heel prettig. Ze zijn erg professioneel, ICT technisch onderlegd, snel en doelgericht en denken om de meeste creatieve manieren mee om van de lancering en verkoop een succes te maken. Samenwerking is voor mij vaak een 'ding', maar met hen ging het als vanzelf.

profile-pic
Esther Kaastra

Roel benut zijn kennis creatief en optimaal

Wat mij aanspreekt in de samenwerking met Roel is dat hij in staat is om zijn kennis en creativiteit optimaal weet te benutten. Zowel als coach maar ook als ondersteuner voor coaches om zich beter te profileren on line. Bijzonder vond ik zijn bijdrage aan de organisatie van Happy Life in Oosterhout. Zijn inbreng en enthousiasme heeft dat evenement zowel voor deelnemers als bezoekers tot een bijzonder succes gebracht.

Roel is persoonlijk, betrokken en zet me steeds weer aan het denken !

Roel heeft voor mij veel betekend in het hele proces naar een nieuwe website! Begin dit jaar had ik besloten meer zichtbaar te willen zijn in de wereld van kind en ouder coaches. Ik wilde dat ouders mij zouden vinden en kiezen. Een eerste stap in deze richting was een nieuwe flitsende website. Wat mij aansprak in het hele traject met Roel is dat hij heel persoonlijk, betrokken mee kijkt en denkt vanuit mijn klanten. Hij kon mij steeds weer aan het denken zetten over de inhoud op mijn site, welke dingen belangrijk zijn vanuit een professionele kijk. Het werkte steeds weer inspirerend. Door de persoonlijke aandacht die Roel mij gaf heeft hij mij ook steeds weer het vertrouwen geven dat het mooi en goed zou worden, want het is een heel proces een nieuwe website. Dank je wel Roel, ik ben super trots op het resultaat!

Op zoek naar manieren om live momenten om te buigen in online momenten

Ik keek naar deze webinar, omdat ik op zoek was naar een goede bron om live momenten wat meer om te buigen in online momenten. Ik wil daar ook daadwerkelijk in gaan slagen. Dat gaat nu zeker lukken !

profile-pic
Frida

Enorme stappen vooruit !

Wat ik fijn vind aan Roel is dat hij heel snel denkt en het dan ook voor zich ziet en dat helpt enorm om vooruit te gaan. Roel helpt mij met het maken van mijn nieuwe website die klaar gemaakt wordt voor de toekomst, dus op naar meer activiteiten online. Ik ben al 27 jaar ondernemer en heb veel websites zelf gemaakt maar nu was het tijd om professioneler te gaan en daar weet Roel wel weg mee. Ik werk heel graag met hem samen! Warme groet, Amudra Madhura

Het hoeft helemaal niet zoveel tijd te kosten !

Ik keek naar Roels webinar omdat ik online zichtbaar wil zijn en online diensten wil gaan aanbieden. Wat mij zo aansprak is dat je door slechts één video op te nemen, zoveel verschillende soorten content kan maken en dat het dus helemaal niet zoveel tijd hoeft te kosten ! Het was fijn dat het verhaal zo logisch en gestructureerd was.

profile-pic
Naomi

De rem mag er af !

Ik ben nog erg zoekende als beginnende ondernemer hoe ik omzet kan genereren. Ik was begonnen omdat ik allemaal opdrachten had, maar vanwege corona zijn die allemaal gecanceld. Wat mijn zo aansprak in deze webinar is dat het belangrijk is om een duidelijk plan te maken, met een duidelijk verhaal en dat verhaal met de wereld te delen. Door te benadrukken dat de rem er af moet hielp de spreker mij om komende dagen te beginnen met dromen en de eerste drie stappen duidelijk op papier te schrijven.

profile-pic
Els
>
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .