Over Roel

"Ik ben een Marketing Rebel"

Als een ware Rebel ben ik een ondernemer die niet in hokjes past. Ik functioneer het beste wanneer ik losbreek van de regeltjes die onze maatschappij ons oplegt. Waar anderen linksaf slaan, ga ik resoluut rechtsaf. Waar men "zwart" zegt, durf ik vol overtuiging "wit" te zeggen.

Opgegroeid als enige hooggevoelige én hoogbegaafde in een gezin met vier kinderen, stond ik voor een uitdaging. Ik was anders en mijn ouders wisten niet goed hoe ze daarmee om moesten gaan. Jarenlang heb ik geprobeerd om niet anders te zijn en te passen in het keurslijf van anderen. Maar als puber besloot ik dat dit niet werkte. Ik omarmde mijn rebelse aard en begon mijn eigen weg te bewandelen.


"Als een ware Rebel ben ik een ondernemer die niet in hokjes past. Ik functioneer het beste wanneer ik losbreek van de regeltjes die onze maatschappij ons oplegt."


Toen ik ondernemer werd, ontdekte ik dat rebellie juist een krachtig wapen is. Succes behaal je immers door op te vallen. Zodra ik deze rebelse rol omarmde, ontdekte ik verborgen talenten en gaven waarvan ik niet eens wist dat ik ze had. Mijn brein barstte van de ideeën en alles viel op zijn plek. Ik besloot andere ondernemers te helpen, omdat velen van hen een prachtige boodschap hebben die de wereld moet bereiken. Vaak hebben ze die boodschap wel, maar weten te weinig mensen überhaupt van hun bestaan af, laat staan van de kracht van hun boodschap.


Ik denk en handel snel en lever topkwaliteit aan elke klant die met mij wil werken. Mijn klanten mogen dan ook hoge verwachtingen van mij hebben, maar ik heb ook verwachtingen van hen. Ik werk namelijk niet met iedereen, maar wel met diegenen die klaar zijn om hun bedrijf op een andere manier te bekijken. Dit kan een ingrijpende ervaring zijn. Toch begrijp ik ook dat niet iedereen direct klaar is voor deze intensieve vorm van begeleiding. Daarom help ik ook veel mensen online, zodat ze op hun eigen tempo en in hun eigen tijd kunnen leren en groeien. Op die manier kunnen ze hun basisvaardigheden ontwikkelen. Zodra ze er klaar voor zijn, kunnen ze alsnog profiteren van de intensieve en kwalitatieve begeleiding die ik bied.


"Ik omarmde mijn rebelse aard en begon mijn eigen weg te bewandelen. Toen ik ondernemer werd, ontdekte ik dat rebellie juist een krachtig wapen is. Succes behaal je immers door op te vallen."


Mijn klanten hebben vaak een hekel aan techniek of hebben er simpelweg geen affiniteit mee. Sommigen hebben zelfs trainingen gevolgd bij concurrenten, maar werden niet warm van de afstandelijke aanpak. Ze kregen slechts een handleiding en wat tools, waarmee ze het zelf moesten uitzoeken. Ik richt me op ondernemers die op korte termijn snel willen groeien. In zo'n situatie heb je geen tijd om zelf uit te vogelen hoe je een website bouwt of een winstgevende funnel opzet. Ik neem mijn klanten al het technische werk uit handen (of in ieder geval zoveel mogelijk), zodat zij zich kunnen concentreren op wat echt belangrijk is: content en strategie.


Iedereen kan een website bouwen of een funnel opzetten, maar vaak leidt dat niet tot de gewenste impact. Klanten raken er niet enthousiast van. Daarom begint mijn traject altijd met het basisplan. Hierin leer ik mijn klanten om door de bril van hun eigen klant te kijken. Er bestaat altijd een kloof tussen de ondernemer en zijn klant, en die kloof moet overbrugd worden voor succes. Ik leer mijn klanten hoe ze hun klanten kunnen wakkerschudden, hoe ze hen kunnen confronteren met het feit dat 'zelf proberen', wat de meesten roepen, simpelweg geen optie is. Dankzij het basisplan kunnen mijn klanten hun doelgroep binnen 2 tot 5 minuten wakkerschudden, omdat ze beseffen dat ze het niet alleen kunnen of willen.


"Ik denk en handel snel en lever topkwaliteit aan elke klant die met mij wil werken. Mijn klanten mogen dan ook hoge verwachtingen van mij hebben, maar ik heb ook verwachtingen van hen."


Mijn diensten zijn exclusief en van topkwaliteit. Dit betekent dat niet elke ondernemer direct geschikt is om van mijn diensten gebruik te maken. Veel klanten weten niet precies wat ze nodig hebben of waar ze moeten beginnen. Ik ga graag in gesprek met mijn klanten en kan binnen enkele minuten de vinger op de zere plek leggen. Dat is wat mijn werk zo geweldig maakt. Ik bied maatwerkadvies en laat mijn klanten vanuit mijn perspectief zien wat ze nu nog missen en laten liggen. Met deze inzichten hebben velen van hen al enorme vooruitgang geboekt.

>