Enkele maanden nadat ik mijn bedrijf was gestart, ging dat zo goed dat ik het idee kreeg dat ik niet verder kon groeien. Dat kwam doordat mijn agenda overvol was en gewoon overliep ! Toch is niets minder waar...


Toen ik overzicht en structuur ging scheppen en daar eens aandachtig naar keek... zag ik in dat ik veel tijd kon winnen door de standaardiseren en te structureren. Sommige handmatige processen, als bellen, mailen en facturen sturen kosten soms zoveel tijd... die tijd kun je besparen door online technieken in te zetten. In de tijd die jij je daarmee bespaart, kun je acties uitvoeren die omzet genereren.


Op die manier kwam ik er achter dat ik wel 2 tot 3 keer zoveel klanten aan kon dan dat ik dacht. Neem dus af en toe wat afstand en kijk eens wat jij nog tolereert. Wat kost jou veel tijd ? Kun je dat makkelijk automatiseren ? En wat zou je in plaats van die tijdrovende acties anders willen doen ?

gratis LIVE TRAINING

Succesvol zichtbaar op social media

Heb ik je geraakt met deze video? Ben jij benieuwd hoe je met persoonlijke, en effectieve marketing, zonder trucjes jouw betalende klanten sneller en makkelijker kan vinden op social media? 

Geef je dan snel op voor mijn live training, je bent van harte welkom!

>