traject

van Volger naar Klant


Alleen je bereik vergroten helpt je nog niet aan meer omzet en meer klanten. Je hebt een nieuwe strategie nodig om die nieuwe klant wakker te schudden en te doordringen van de noodzaak om te veranderen.

een scherper en overtuigender signaal

een nieuwe strategie en werkwijze voor je nieuwe lead

actief en passief werken met je klant

meer verkopen en een hogere conversie

alleen het vergroten van je bereik leidt niet zomaar tot meer omzet en meer klanten


In de laatste 5 jaar is het aantal leefstijl coaches en trainers alleen al met 965% gestegen. En laten we eerlijk zijn, niet alle nieuwe coaches en trainers leveren de kwaliteit die jij levert. Maar dit enorme aantal zorgt er wel voor dat het moeilijker wordt voor jou om je trainingen, workshops, lezingen, webinars en masterclasses te vullen.


De meeste coaches en trainers kampen met een signaal dat niet scherp genoeg is. Dat komt omdat ze met name door hun eigen bril naar hun eigen bedrijf kijken. Ze vergeten dat er een kloof ontstaan is tussen hun eigen beleving en die van de klant, zeker wanneer ze besloten hebben om van een lokaal bereik naar een meer landelijk bereik te gaan.


Niet elke coach of trainer is ook een ondernemer. Elke coach of trainer die ik zie heeft een passie en ik zie dat ze elke mogelijke klant op een kwalitatieve manier zouden kunnen helpen. Het kwalitatieve plan ontbreekt echter om elke maand een vast aantal klanten binnen te halen en om die vaste omzet per maand te bereiken.

Merk je dus dat:

 • het moeilijker wordt om je trainingen te vullen doordat de concurrentie explosief toeneemt?
 • dat de oude manier van ondernemen, mond tot mond reclame, niet meer voldoende is en dat je een nieuwe strategie nodig hebt?
 • dat jij je suf blogt en vlogt, podcasts opneemt en alles doet om zichtbaar te zijn, maar dat het je weinig tot niets oplevert?
 • dat je veel meer klanten zou kunnen en willen helpen, zonder dat het jou te veel tijd kost, maar dat je niet weet waar je moet beginnen?
 • dat je naast offline producten ook online producten wil gaan aanbieden maar je geen idee hebt hoe je dat moet aanpakken?
 • jouw klant steeds meer de behoefte heeft om zich te ontwikkelen vanuit zijn luie stoel en jij daar op wil in spelen, maar je niet weet waar je moet beginnen?

KORTOM: JOUW SIGNAAL MOET ECHT SCHErper, onderscheidend zijn en aanzetten tot actie

waar jouw klant om vraagt is zelden wat hij ook daadwerkelijk nodig heeft


Met de stappen uit jouw eigen unieke methode ben je in staat om in 'Jip en Janneke' taal helder en scherp uit te leggen waar jouw klant om vraagt en welke inzichten hij mist en die cruciaal zijn

Met een haarscherp en duidelijk signaal, kun jij jouw klant zich meteen laten realiseren dat hij zijn probleem in de verkeerde hoek zoekt. Wanneer jouw klant zich dit realiseert, gaat hij direct 'aan'

Jij begeleidt jouw klant actief, intensief en kwalitatief. Dat houdt in dat je voor kwaliteit gaat en dat je die kwaliteit ook wil garanderen aan je klant. Jouw klant verwacht iets van jou, maar jij verwacht ook iets van jouw klant. 

Je verkoopt niet langer 'nee' aan klanten die er niet aan toe zijn, maar helpt ze, begeleidt ze passief en traint ze om er alsnog aan toe te zijn. Dat doe je in hun eigen tijd en eigen tempo, wanneer het hun uitkomt. 

Doordat jij je klant actief en passief begeleidt, begeleid je meer klanten in minder tijd en neemt je omzet en conversie toe

laten veel ondernemers dan zoveel liggen?


Veel ondernemers moeten het hebben van mond tot mond reclame. Tijdens vele netwerkbijeenkomsten die ik bezocht riepen ze allemaal dat ze het daar voor minstens 90% van moesten hebben. Van de bedrijven die daarop bleven vertrouwen is nu weinig over.


Mond tot mond reclame vormt het actieve deel van je bedrijf, dat deel van de ijsberg dat boven het water uit stijgt. Dat is het zichtbare deel, waar je intensieve en kwalitatieve kwaliteit levert.


Ondernemers laten veel kansen onbenut doordat ze niet kijken naar het niet direct zichtbare deel van hun bedrijf. Niet elke klant is toe aan je intensieve begeleiding en haakt af. Maar wat als je zijn aandacht niet alleen kan trekken maar ook kan vasthouden, ook al is hij niet direct toe aan jouw meest intensieve traject?


In dit passieve deel van je bedrijf kun je jouw klant blijven helpen, blijven inspireren en motiveren totdat hij er wél aan toe is. Ook al duurt dat misschien 3, 6 9 of 12 maanden. Met gratis en laagdrempelig materiaal kun je hem verder wakker schudden totdat hij zich realiseert dat hij niet zonder je kan.


Sommige ondernemers hebben een groep van volgers opgebouwd met een grootte van 5.000 of zelfs 20.000 maar doen daar verder niets mee. Wat nu als van deze groep 100 volgers jouw online traject kopen, wat ze vanuit hun luie stoel in hun eigen tijd en eigen tempo kunnen volgen? Dat zou zomaar tot een extra omzet van €30.000 tot €50.000 kunnen leiden, zonder dat je daar veel voor hoeft te doen!

DUS JA: de meeste ondernemers laten bergen omzet liggen omdat hun plan niet scherp genoeg is!

wat is daar dan voor nodig?


Iedereen kan wel een website of funnel bouwen, maar hoe maak je ook daadwerkelijk impact op je klant en schudt je hem ook echt wakker? Ga dan niet dingen roepen als "ik breng je rust in je hoofd", of "ik zorg voor harmonie binnen je gezin" of "ik zorg voor meer werkgeluk", want daar wordt geen slapende hond wakker van!

Een scherp signaal is niet 'oh leuk' maar 'oh waw'. Een scherp signaal is niet dat jij je volger confronteert met verlangens, maar met de impact. Te vaak zie ik het gebeuren dat ondernemers allerlei verlangens de wereld in gooien. Maar dat zorgt alleen voor een "oh leuk" reactie bij jouw klant, niet voor een "oh waw" reactie!


Wakkerschudden lukt alleen als je minder lief bent en durft te confronteren en te shockeren (op een liefdevolle manier). Daarmee laat je zien dat er veel meer komt kijken om het probleem van je klant voor eens en voor altijd, definitief en op lange termijn op een kwalitatieve manier op te lossen.


Verzamel trouwe en serieuze fans, en converteer ook de meeste 'shoppers' tot trouwe fans. Dat is wat een goed, bewezen en doordacht plan voor je kan doen!

dit levert dit traject op:


 • Ik help je om door de bril van je klant te kijken, in plaats van door je eigen bril, waardoor je de kloof dicht tussen jouw en je klant en jij niet langer vanuit je ivoren toren werkt, maar direct impact maakt op je klant. 
 • De eerste indruk is alles en jouw klant beslist binnen 2 tot 5 minuten of jij de persoon bent die hem kan helpen. Ik help je om die 2 minuten volledig te benutten en jouw klant meteen in de actie stand te krijgen
 • Waar jouw klant om vraagt is bijna nooit wat hij nodig heeft. Ik leer je hoe je jouw klant kan laten zien dat hij zijn oplossing continue in de verkeerde hoek zoekt. Dit verklaart waarom hij in vicieuze cirkels blijft rondlopen, en zorgt ervoor dat je meteen zijn interesse hebt. Hij zit meteen in de luister stand.
 • We zoomen in op het groeiproces van je klant, op de reis die jouw klant maakt van begin tot einde. Daarin schetsen we de meest cruciale onderdelen en geven we aan dat hij makkelijk een definitief en kwalitatief resultaat kan bereiken die op lange termijn nog steeds waardevol en makkelijk toe te passen is, als hij maar de juiste stappen in de juiste volgorde zet.
 • Je leert hoe je een scheiding aanbrengt in het actieve en passieve deel van je bedrijf. In het actieve deel begeleid je jouw klant intensief en kwalitatief, offline. Dat doe je niet met iedereen, dit is exclusief. Iedereen die er nog niet aan toe is, begeleid je in het passieve deel van je bedrijf, online. Daar mogen ze zo lang over doen als nodig is. Als ze er aan toe zijn, mogen ze verder gaan in het actieve deel.
 • We bepalen samen het ultieme product aanbod, waarin we zowel stilstaan bij actieve als passieve producten, maar ook gratis, laagdrempelige en schaalbare producten. Ik laat je zien hoe je het juiste product aan de juiste klant koppelt, zodat je meer klanten kan begeleiden in minder tijd.
 • We brengen focus aan in je doelgroep, waardoor je signaal meteen scherper, confronterender en meer wakker schuddend wordt en leidt tot meer serieuze klanten. Je zult je volgers makkelijker kunnen scheiden in serieuze en minder serieuze klanten.

je zult dus meer impact kunnen maken op je klant en doordat je jouw klant zowel actief als passief begeleid zul je minder moeite hoeven doen voor meer omzet en meer betalende klanten

fabien heeft direct al een scherper signaal en krijgt haar klant sneller in beweging

Ik heb de opdrachten gedaan en de antwoorden boven mijn bureau opgehangen. ECHT Top dit! Ik kan in gesprekken veel makkelijker en overtuigend uitleggen waarom het ze niet lukt om hun kind in beweging te krijgen. Ik ben vaak óf te lief óf te confronterend maar deze stappen helpen mij om mijn potentiële klanten in plaats van weg te jagen juist te boeien en in gesprek te blijven. De kantelpunten en peilers helpen mij om snel content te maken die echt gaan over de pijn van mijn klant. Niet alleen wat zij nodig vinden maar vooral ook dat het ze niet gaat lukken als ze niet eerst kijken wat ze eigenlijk zelf willen. Ik gebruik het ook voor mijn social media. Ik hoef maar even op dat overzicht te kijken en kan zo drie posts maken. Zo maak ik ook meer gevarieerde content die altijd gaat over de pijn van mijn ideale klant. Bedankt hiervoor!

hoe ga jij nu verder?


van volger naar klant


3 maanden traject

 • 3x modulen met videos en opdrachten
 • 3x Q&A
 • 1x live dag
 • 1x jaar toegang tot ons planning systeem voor optimale ondersteuning
 • 1x jaar toegang tot de leeromgeving inclusief alle instructie videos
 • 3x 30 minuten 1-op-1 coaching call

ik betaal in één keer

1997

ik betaal in drie termijnen

697

ik betaal in zes termijnen

€367

veelgestelde vragen


hoe lang duurt dit traject?

Dit traject duurt in principe maximaal 3 maanden. Je kan het in je eigen tijd en eigen tempo volgen. In die drie maanden krijg je 3 verdiepingsmodulen en meerdere zelfstudie modulen. Na het doornemen van elke verdiepingsmodule maak je een afspraak en kijken we samen naar je huiswerk en tillen we het naar een professioneel niveau. Daarnaast krijg je via Q&A en social media review sessies extra input over de zelfstudie modulen.

krijg ik huiswerk?

Van te voren kun jij je alvast inlezen in het materiaal wat we de komende groepssessie gaan behandelen. Ik ben er een voorstander van om samen te sparren, en niet om tijdens de sessie de module voor te lezen. Je haalt er het maximale uit als je van te voren de betreffende module al hebt doorgelezen.


Tijdens de sessie sparren we samen en maken we samen een globale opzet met het materiaal wat je al doorgenomen hebt. Na afloop van de sessie werk je dat zelf uit. Daar heb je dan 2 weken de tijd voor. Soms moet je nog wat onderzoek doen of informatie verzamelen. Die 2 weken heb je dus ook echt nodig.


De volgende sessie nemen we even door hoe dit gegaan is en behandelen we de volgende module op dezelfde manier.

hoeveel tijd moet ik besteden aan het huiswerk?

Dat is voor iedereen anders. De ene klant gaat aan het werk, gaat helemaal los en heeft genoeg aan 4 uurtjes per week (dat is dus 1 uur per dag), de ander vind het moeilijker en heeft meer tijd nodig. 

Wat goed werkt is dat je ook buiten de sessies om met je groepsgenoten verder spart. Het zijn ideale buddies die met hetzelfde materiaal bezig zijn en die je ook buiten de sessies om verder kunnen helpen. Met een goed plan ga je er snel doorheen en heb je maar ongeveer 4 uur per week nodig.

kan ik sparren met anderen?

Zeker, ik raad juist aan om dat te doen. Je kan sparren met andere ondernemers die in dezelfde groep zitten. Maar je krijgt ook toegang tot een community waar ook andere klanten in zitten. Er zijn altijd voldoende klanten waar je een klik mee voelt of die een overlap hebben in het expertisevlak waar jij werkzaam in bent.


Je kan dus sparren met andere ondernemers buiten de sessies om, maar in de community kun je gewoon je vraag stellen. Wij zijn elke dag actief in die community. Gebruik de community om je opzet of plan te toetsen aan anderen. Onze klanten maar ook wijzelf zullen daar dan op reageren.

heb ik alle modules nodig uit de training?

Absoluut. Veel ondernemers denken wel dat ze sommige onderdelen al goed hebben uitgewerkt. Maar ik laat daar vaak een ander licht op schijnen. Na de brainstorm sessies zul je zien dat je toch nog best wel wat kan toevoegen, veranderen of nog beter kan doen om het plan nog uitgebreider en kwalitatiever te maken. Met een open houding kom je het verst.

wat levert dit traject me uiteindelijk op?

Dit traject biedt je een basisplan voor je bedrijf, waarmee je jouw boodschap die je jouw klant wil voorschotelen op een vele krachtigere manier kan aanbieden. Het vormt dus input voor social media, je website, je trainingen, je webinars, je masterclasses, voor alles wat je doet.

Na afloop heb je een plan waar je zeeën van content uit kan halen. Je zal veel beter weten welke verhalen je kan vertellen en hoe je dat moet doen. Je weet welke tone of voice het beste werkt voor jouw klant en hoe je jouw klant op een liefdevolle manier kan confronteren en shockeren, want dat is hard nodig!


Je weet beter wie jouw klant is en waar hij echt wakker van wordt, je weet wat voor jouw klant het meest ideale aanbod is (onweerstaaanbaar) en wat je klant op korte, maar ook op lange termijn nodig heeft, en hoe je hem daarvan overtuigd.

Dit plan heb je echt nodig voordat je funnels en trainingen gaat bouwen.

wat zeggen anderen over deze training


Dit is echt míj́n plan met mijn eigen geluid

Ik wil graag een website hebben die goed werkt, zonder dat ik mij zelf druk hoef te maken om de techniek die er achter ligt (mailblue, funnels, ideal, etc). Roel blijkt daar een expert in te zijn en neemt mij veel werk uit handen. Maar voordat ik zover was, moest ik eerst een goed basisplan hebben. Ik merkte dat ik nog veel taal gebruikte dat ik van anderen had geleerd, maar dat was niet mijn eigen taal en emotie. Dat moest anders.Hiervoor heb ik altijd in loondienst gewerkt en moet nu nieuwe skills leren die ik voorheen niet nodig had. Het hebben van een eigen geluid en een andere manier van (zakelijk) communiceren moest ik nog leren. Ik heb nu een basisplan voor mijn eigen training ontwikkeld dat staat als een huis! Het voelt ontzettend goed omdat het nu echt van mij is en geen copy meer is van een ander. Het is echt toegespitst op mijn ideale klant!Ik ben ook erg blij met het inzicht van de kantelpunten. Hiermee heb ik goud in handen om mijn klanten inzichten te geven, mijn posts op social media scherp en uniek te maken en dat ik een eigen stemgeluid heb ontwikkeld, waardoor klanten bij mij komen om mij en mijn visie. Ik voel mij zelfverzekerd nu ik een ijzersterk basisplan uitgewerkt. Hierdoor heb ik het vertrouwen dat de vervolgstappen die ik ga zetten ook op het juiste spoor zitten.Ik heb een training ontwikkeld dat helemaal aansluit bij mijn ideale klant en bij wat ik de wereld te brengen heb. Hiermee kan ik zowel impact maken in de levens van vrouwen, als ook mijn zakelijke doelen (waaronder omzet) realiseren. Ik heb nu het vertrouwen dat ik het goed komt. Ik ben volop in actie, omdat ik weet wat ik moet en wil doen om van mijn bedrijf een succes te maken. Ik ga vanaf hier verder om de basis van mijn bedrijf op orde te brengen en te automatiseren. Dat past ook echt bij mij. En niet te vergeten: heel veel klanten blij maken met mijn unieke training!

Het leverde gelijk een grote opdracht op!

Op zoek naar klanten die passen bij mijn coach aanbod was afgelopen jaar mijn uitdaging. Het traject dat ik bij Skillz-online heb gevolgd, heeft me hierbij erg geholpen. Met name bij mijn eigen aanscherping van wie ben ik als coach tussen de vele coaches die er zijn. Hierdoor heb ik niet alle stappen doorlopen die Roel en Sandra aanbieden maar heb hier mijn eigen invulling aan gegeven. En dit leverde gelijk een grote opdracht op...

Meer inzicht in marketing met een duidelijk en helder plan!

Ik had geen idee hoe ik een duidelijk plan voor marketing, funnels, en digitale weg moest maken. Ik was er niet bekend mee. Roel heeft me enorm geholpen en heeft me meer inzicht gegeven in wat er gedaan moet worden om mijn kennis om te zetten in een goed en duidelijk plan. Daardoor kreeg ik meer inzicht in wat ik mag gaan aanpakken en op welke gebieden ik nog om hulp mag vragen. Het gaat langzaam vooruit omdat ik zelf nog een beetje last heb van onkunde maar de meeste stappen zijn gezet. Fijn dat ik nu meer inzicht heb in mijn marketing en hoe ik via deze digitale weg zaken kan gaan verbeteren

Heb je nog vragen of twijfel je of deze training bij je past?

Plan gerust een belafspraak in met mij of iemand uit mijn team. We staan je graag te woord en leggen je uit wat dit programma voor jou kan betekenen.

>