VAN VOLGER NAAR KLANT: JOUW GIDS NAAR MEER VERKOOP EN SUCCES

 • we voeren een doelgroep analyse uit
 • we bouwen een diepe emotionele connectie op met je klant
 • we maken impactvolle content
 • we doen aan authentieke story telling
 • we zetten doelgericht en gepland verschillende marketing- en promotieactiviteiten in
 • we verhogen de conversie en groei

+40%

meer likes op je post

+50%

meer interactie op je post

+30%

meer conversie

100+

tevreden klanten

maak jezelf onmisbaar

In een wereld vol coaches en trainers is het cruciaal om jezelf te onderscheiden. Ik begrijp als geen ander de uitdagingen waarmee je te maken hebt om de juiste doelgroep aan te trekken en je boodschap krachtig over te brengen. Laten we samenwerken om jouw unieke aanbod te optimaliseren en jouw impact te vergroten.


Als ervaren professional weet ik dat passie en kwaliteit niet altijd genoeg zijn om succesvol te zijn als coach en trainer. Vaak ontbreekt het aan een strategisch plan om consistente klanten aan te trekken en je omzetdoelen te behalen. Ik sta voor je klaar met bewezen methoden en strategieën om je te helpen de concurrentie te overtreffen.


Samen zullen we jouw boodschap versterken en de connectie met je ideale doelgroep herstellen. Het is tijd om jouw coaching- of trainingsbedrijf naar nieuwe hoogtes te tillen en het succes te bereiken dat je verdient. Bereid je voor op een doorbraak en word onmisbaar in de levens van je klanten.

merk je als coach of trainer het volgende?

Herken jij je in meerdere van de onderstaande punten? En je bent bereid om met jezelf aan de slag te gaan?
Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking en dan brengen we in kaart wat jij nu nodig hebt.

je valt niet op in deze oververzadigde markt

Merk je dat het steeds lastiger wordt om op te vallen in de drukke markt van coaches en trainers? Je wilt je graag onderscheiden, maar het lijkt alsof je verdrinkt in de concurrentie.

je potentiële klanten kiezen niet direct voor jou

Zie je dat jouw boodschap niet genoeg impact heeft en dat potentiële klanten niet direct voor jou kiezen? Het is tijd om jezelf te onderscheiden van de rest en op een unieke manier te laten zien wat jou bijzonder maakt.

je hebt wel een fanbase, maar je haalt er geen klanten uit

Merk je dat je echt wel een groep fans om je heen hebt verzameld, maar dat ze het alleen maar 'leuk' vinden en dat ze geen betalende klant worden? Ben je op zoek naar de juiste begeleiding en effectieve strategieën en tactieken?

je wil je bereik vergroten maar het lukt nog niet echt

Droom je ervan om jouw lokale succes uit te breiden naar een landelijk publiek? Het vergroten van jouw bereik en het aantrekken van klanten buiten jouw directe omgeving lijkt een uitdaging. Je hebt de juiste strategieën nodig om jouw doelgroep te bereiken en jouw diensten onder de aandacht te brengen.

mond tot mond reclame is niet voldoende meer

Realiseer jij je dat er meer nodig is dan dat je klanten ambassadeurs zijn die reclame voor je maken, zodat jij het niet hoeft te doen? Dat je naast offline producten ook online producten nodig hebt? Merk je dat je geen idee hebt hoe je dat moet aanpakken?

je bent wel een coach of trainer, maar (nog) geen ondernemer

Je bent een gepassioneerde coach of trainer, maar je merkt dat je moeite hebt met het vermarkten van jouw diensten. Je hebt behoefte aan praktische kennis en ervaring op het gebied van marketing en ondernemerschap om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

KORTOM: JOUW SIGNAAL MOET ECHT SCHErper, onderscheidend zijn en aanzetten tot actie

mega inzicht

waar jouw klant om vraagt is zelden wat hij ook daadwerkelijk nodig heeft

We brengen samen de denkfouten in kaart die jouw klant maakt en verwerken die in een effectief plan die ervoor gaat zorgen dat je gegarandeerd je volger wakker schudt en impact maakt

Met een eigen unieke methode, brengen we de klantreis in kaart en laat ik je zien dat je dankzij deze methode altijd over voldoende materiaal beschikt om over te schrijven en te overtuigen.

Niet iedereen is meteen toe aan intensieve begeleiding. We schetsen samen het ideale aanbod, voor zowel de klant die intensief met je wil samenwerken, als de klant die het liefste nog even alleen werkt, vanuit zijn luie stoel in zijn eigen tijd en eigen tempo.

De meeste volgers op social media denken nog dat ze het echt wel zelf kunnen en ervaren nog een vorm van weerstand. Ik laat je zien hoe je hier doorheen kan breken, hoe je overtuigend kan zijn en hoe je hem tot actie aanzet.

Met een goed plan en effectieve strategieën help ik jou om een vaste, continue stroom aan klanten te genereren die je moeiteloos kan omzetten tot betalende klanten.

laten veel ondernemers dan zoveel liggen?

In de competitieve zakelijke wereld van vandaag is vertrouwen op mond-tot-mondreclame niet meer voldoende. Het is tijd om verder te kijken en jezelf te onderscheiden. Ontdek de kracht van het passieve deel van je bedrijf dat vaak over het hoofd wordt gezien, maar een enorme potentie heeft om je omzet te verhogen en je impact te vergroten.


Ik begrijp dat je volgers hebt, maar nu is het moment om hen op een dieper niveau te betrekken en te inspireren. Met slimme strategieën kun je een sterke band opbouwen met je doelgroep en hen stap voor stap begeleiden naar het punt waarop ze niet zonder jouw expertise kunnen. Het vergt geduld en consistentie, maar het resultaat is een loyale community die uiteindelijk je producten of diensten zal omarmen.


Stel je voor dat je een grote groep volgers hebt die geïnteresseerd zijn in wat je te bieden hebt. Wat als je slechts een klein percentage van hen kunt omzetten naar betalende klanten? Dit kan een significante impact hebben op je omzet en groei. Laten we samenwerken en de krachtige strategieën en technieken verkennen die jou zullen helpen om je volgers te raken, te inspireren en te motiveren. Het is tijd om je bereik te vergroten, je omzet te verhogen en een blijvende impact te maken.

DUS JA: de meeste ondernemers laten bergen omzet liggen omdat hun plan niet scherp genoeg is!

vergeet oppervlakkige uitspraken, het is tijd voor een 'oh waw' reactie

Wil je écht impact maken op je klanten? Dan gaat het niet alleen om het bouwen van een website of funnel. Het draait om hoe je je boodschap overbrengt en je klant écht raakt. Vergeet oppervlakkige uitspraken; het is tijd om een "oh waw" reactie uit te lokken en verder te gaan dan de gebruikelijke verwachtingen.


Durven confronteren en shockeren (op een liefdevolle manier) is de sleutel tot het wakkerschudden van je klanten. Laat zien dat je meer te bieden hebt dan alleen verlangens vervullen. Bouw een gemeenschap van trouwe fans en zet zelfs de meest kritische "shoppers" om in loyale supporters. Dit bereik je met een bewezen en doordacht plan dat effectieve communicatie, een krachtige boodschap en het aantrekken van de juiste mensen omvat.


Als je klaar bent om je klanten écht te raken en een blijvende indruk achter te laten, laten we dan samen aan de slag gaan. Ontdek hoe je jouw boodschap versterkt, je doelgroep inspireert en je bedrijf laat groeien. Durf anders te zijn en verras je klanten. Samen zullen we de impact vergroten en een onuitwisbare stempel achterlaten in de wereld van je klanten.

dit levert dit traject op:

Je leert hoe je een scherp en impactvol signaal kunt creëren dat je klanten echt wakker schudt.

Je ontdekt hoe je verder gaat dan oppervlakkige uitspraken en je boodschap op een krachtige en overtuigende manier overbrengt.

Je leert om te confronteren en te shockeren op een liefdevolle manier, waardoor je de diepere behoeften en problemen van je klanten blootlegt.

Je bouwt een trouwe en serieuze fanbase op, waarbij je zelfs de meeste 'shoppers' kunt converteren tot loyale fans.

Je krijgt toegang tot een bewezen en doordacht plan dat je helpt om effectief te communiceren, je boodschap te versterken en de juiste mensen aan te trekken.

Fabien Schiereck

FABIEN HEEFT DIRECT AL EEN SCHERPER SIGNAAL EN KRIJGT HAAR KLANT SNELLER IN BEWEGING

Ik heb de opdrachten gedaan en de antwoorden boven mijn bureau opgehangen. ECHT Top dit! Ik kan in gesprekken veel makkelijker en overtuigend uitleggen waarom het ze niet lukt om hun kind in beweging te krijgen. Ik ben vaak óf te lief óf te confronterend maar deze stappen helpen mij om mijn potentiële klanten in plaats van weg te jagen juist te boeien en in gesprek te blijven. De kantelpunten en peilers helpen mij om snel content te maken die echt gaan over de pijn van mijn klant. Niet alleen wat zij nodig vinden maar vooral ook dat het ze niet gaat lukken als ze niet eerst kijken wat ze eigenlijk zelf willen. Ik gebruik het ook voor mijn social media. Ik hoef maar even op dat overzicht te kijken en kan zo drie posts maken. Zo maak ik ook meer gevarieerde content die altijd gaat over de pijn van mijn ideale klant. Bedankt hiervoor!

hoe ga jij nu verder?

3 maanden traject

van volger naar klant

In drie maanden tijd help ik jou om sneller en makkelijker betalende klanten te vinden op social media. In dit traject heb je recht op:

 • 3x modulen met videos en opdrachten
 • 3x Q&A
 • 1x Live Dag
 • 3x 30 minuten 1-op-1 coaching call
 • 1x toegang tot ons planning systeem voor optimale ondersteuning
 • 1x toegang tot de leeromgeving inclusief alle instructie videos

veelgestelde vragen

is dit traject wel geschikt voor mij?

Dit traject is geschikt voor zowel startende als ervaren ondernemers, die niet meer afhankelijk willen zijn van mond tot mond reclame, maar elke maand nieuwe volgers, nieuwe fans en nieuwe betalende klanten willen aantrekken. Het is geschikt voor elke ondernemer die ook klanten wil helpen die nog niet toe zijn aan jouw duurste product of dienst, maar die wel graag door jou geholpen willen worden.

Twijfel je nog steeds of dit traject wel bij je past? Plan dan een belafspraak in, door te klikken op deze link >>>.

is het een groepsprogramma of word ik persoonlijk begeleid?

Marketing is persoonlijk. Ik heb echt een hekel aan ondernemers die je een handleiding geven en het daarna jou zelf laten uitzoeken. Ik begeleid je met mijn team bij elke stap. Jij doet van te voren het huiswerk, vervolgens kun je een afspraak maken en nemen we het samen, 1-op-1 door. Natuurlijk zijn er ook Q&A sessies, waar je al je vragen kan stellen en ook van anderen kan leren, maar persoonlijk contact is voor mij erg belangrijk.

hoe lang duurt dit traject?

In principe duurt het programma 3 maanden. Sommige ondernemers gaan er sneller doorheen, anderen verlengen het programma uiteindelijk. Je bepaalt in feite zelf het tempo, maar de maximale duur staat nu op 3 maanden.

hoeveel tijd kost het me als ik wil meedoen?

Met een minimale tijdsinvestering van 4 uur per week (of 1 uur per dag) kom je al een heel eind! Je neemt in die tijd je huiswerk door, in de 1-op-1 sessies nemen we samen je huiswerk door. In Asana, mijn planningssysteem houden we exact bij wie wat moet doen, en wanneer, en kun je je huiswerk met me delen. In de community, kun je al je vragen stellen, zodat ook andere ondernemers van jouw vraag kunnen leren (en jij van de vragen van anderen). Daar kun je ook een buddy vinden, om buiten de training om mee te sparren. Of je nu snel wil gaan, of langzaam, jij bepaalt het tempo. Je zit niet vast aan het tempo van een groep.

het is druk, ik twijfel of ik tijd heb

Ik ga even heel eerlijk met je zijn. Wanneer je zegt dat je het 'druk' hebt, is dat een teken dat je iets verkeerd doet. Een succesvol ondernemer heeft het niet druk, maar maakt op een ultieme manier gebruik van de hulp die hij kan krijgen. Grote kans dat je nu dus te lang blijft door worstelen met dingen waar je geen energie van krijgt en die alleen maar frustratie opleveren. Laten we die tijd eens samen halveren (op zijn minst, of meer zelfs)!

ik ben net gestart als ondernemer, is het dan al geschikt?

Of je nu net gestart bent of dat je al ervaring hebt, social media is altijd de eerste stap. Je zult toch ooit moeten beginnen met het vinden van je klant, en zeker als je startende bent heb je die klant juist hard nodig om een succesvolle strategie te kunnen bepalen. Dus ja... dit traject gaat je juist in die situatie veel opleveren.

soms gaat het wat snel, kan ik dan een en ander terugkijken?

Alle 1-op-1 sessies, maar ook de Q&A sessies worden opgenomen, zodat je ze op je gemak kan terugkijken. De Q&A sessies zijn ook beschikbaar in mijn leeromgeving. De opnamen van de 1-op-1 sessies stuur ik na afloop naar je toe. Download ze dan wel, want na 14 dagen verdwijnen de opnamen. Zo kun je ze altijd nog terugkijken.

planning en structuur is wel een dingetje, kun je me daarbij helpen?

Zeker! Ik maak gebruik van Asana, een planningssysteem waarin we nauwkeurig bijhouden wat er moet gebeuren, wie het moet doen en wanneer het af moet zijn. Je krijgt er je eigen planningsbord, waarin jij je huiswerk kan delen. Mocht je meer hulp nodig hebben rondom het plannen van je activiteiten, kun je altijd nog gebruik maken van Sandra's hulp, mijn eigen planner. 🙂 

kan ik sparren met anderen?

Zeker, ik raad juist aan om dat te doen. Je kan sparren met andere ondernemers die in dezelfde groep zitten. Maar je krijgt ook toegang tot een community waar ook andere klanten in zitten. Er zijn altijd voldoende klanten waar je een klik mee voelt of die een overlap hebben in het expertisevlak waar jij werkzaam in bent.


Je kan dus sparren met andere ondernemers buiten de sessies om, maar in de community kun je gewoon je vraag stellen. Wij zijn elke dag actief in die community. Gebruik de community om je opzet of plan te toetsen aan anderen. Onze klanten maar ook wijzelf zullen daar dan op reageren.

wat zeggen anderen over dit traject?

Lees het vooral even hier >>>.

heb ik alle modules nodig uit de training?

Absoluut. Veel ondernemers denken wel dat ze sommige onderdelen al goed hebben uitgewerkt. Maar ik laat daar vaak een ander licht op schijnen. Na de brainstorm sessies zul je zien dat je toch nog best wel wat kan toevoegen, veranderen of nog beter kan doen om het plan nog uitgebreider en kwalitatiever te maken. Met een open houding kom je het verst.

wat levert dit traject me uiteindelijk op?

Dit traject biedt je een basisplan voor je bedrijf, waarmee je jouw boodschap die je jouw klant wil voorschotelen op een vele krachtigere manier kan aanbieden. Het vormt dus input voor social media, je website, je trainingen, je webinars, je masterclasses, voor alles wat je doet.

Na afloop heb je een plan waar je zeeën van content uit kan halen. Je zal veel beter weten welke verhalen je kan vertellen en hoe je dat moet doen. Je weet welke tone of voice het beste werkt voor jouw klant en hoe je jouw klant op een liefdevolle manier kan confronteren en shockeren, want dat is hard nodig!


Je weet beter wie jouw klant is en waar hij echt wakker van wordt, je weet wat voor jouw klant het meest ideale aanbod is (onweerstaaanbaar) en wat je klant op korte, maar ook op lange termijn nodig heeft, en hoe je hem daarvan overtuigd.

Dit plan heb je echt nodig voordat je funnels en trainingen gaat bouwen.

ik twijfel nog steeds

Vaak komt de twijfel voort uit onduidelijkheid. Stuur me dan even een mailtje, of plan een belafspraak. Ik sta je graag te woord.

01
01
02
02
03
03
04
04
05
05
06
06
07
07
08
08
09
09
10
10
10
10
previous arrow
next arrow

wat zeggen anderen over deze training?

Judith de Pagter
LinkedIn Specialist

Lieke Michiels van Kessenich
Systemisch Coach

Debby Eekman
Lean & Scrum Trainer

Danielle Tebbens
Loopbaan Coach

Fabien Schiereck
Veranderaars- & Team Coach

Frans de Nooijer
Vitaloog bij Vitalogisch

Mijn eerste post kreeg binnen 24 uur meer dan 2800 impressies op LinkedIn

Mijn eerste post had in de eerste 24 uur ongeveer 2800 impressies, maar dit zijn er inmiddels 4450!. Ik heb 82 likes ontvangen en er komen dagelijks nog steeds nieuwe bij. Tevens heb ik 16 comments gekregen, ook van 2e en 3e lijns contacten. Ik heb naar al deze personen (likes en comments) een PB gestuurd via Linkedin om te bedanken voor de like / reactie en dat ik het leuk zou vinden om te connecten. Dit heeft me in 1 week 22 nieuwe volgers opgeleverd!

Marjolein de Waard
Coach bij La Forest du Dragon

Tijdens het volgen van deze training, werd ik actiever op social media. Het lukte me om in één week tijd 200+ inschrijvingen uit social media te halen die ik moeiteloos heb toegevoegd aan mijn mailinglijst. In die eerste week heb ik ook direct een klant gemaakt.

Enid Philips
Schoonheidsspecialiste bij Prosperity

Het aantal likes en reacties op social media nemen toe! Mijn volgers beginnen te zien dat ik producten verkoop. Ik val dus al veel meer op!

Judith de Pagter
LinkedIn Trainer bij de Social Media Training

Ik merk dat meer bezoekers naar mijn profiel kijken! Ik krijg leuke reacties op mijn posts en het aantal boekingen voor mijn trainingen zijn gestegen. Mensen herkennen zich in mijn verhalen, waardoor mijn verhalen ook al inschrijvingen opleveren voor mijn betaalde trajecten.

Nel Schippers
Ritme in je rugzag trainer bij Djembe Agogo

Door actiever te netwerken, met dit plan, heeft het me al direct twee klanten opgeleverd. Daarnaast ben ik op een andere manier gaan reageren, bel ik meer en stijgt het aantal connecties op mijn social media kanalen.

Luca Tempel
Coach bij Tandarts angst bij coachpraktijk Tula

Ik heb mijn schrijfangst overwonnen! Ik heb drie verhalen geschreven waar ikzelf best trots op ben. Ik heb die verhalen ook gepost. Voor mij doen was wel een eerste stap,waar ik tevreden en dankbaar voor ben.

Monique Toonen
Financial Alchemist bij UpAffluence

Ik weet nu exact weet wat ik aanbied. Ik voel nu precies aan hoe ik de urgentie kan benoemen bij klanten. Ik kan vrij in de ruimte zijn en klanten uitnodigen om met mij verder te werken. Omdat ik mijn methode goed in kaart heb gebracht en met een nieuwe vorm ben gaan werken om klanten aan te trekken, heb ik mijn nieuw programma middels de nieuwe methode na 2 maanden verkocht.

Heb je nog vragen of twijfel je of deze training bij je past?

Plan gerust een belafspraak in met mij of iemand uit mijn team. We staan je graag te woord en leggen je uit wat dit programma voor jou kan betekenen.

>