Er verandert momenteel erg veel, niet alleen op persoonlijk vlak, maar ook in de markt. Denk aan de nieuwe manier van ondernemen, waarbij online zichtbaarheid van cruciaal belang is. Denk aan de veranderende denk- en handelswijze van onze klanten, die inmiddels aangeven vaker en langer online te shoppen, en dat ook op lange termijn te blijven doen. Er wordt steeds meer verwacht van jou als ondernemer.


Logisch dat het soms best spannend is. Spannend om te durven opvallen, om zowel offline als online echt jezelf te durven zijn. En toch is dat nodig om als ondernemer je hoofd boven water te houden. Maar hoe doe je dat?


Ik geef je enkele waardevolle tips in deze video. In het kort:

  • Werk aan een goede fundering voor jouw bedrijf. Bouw een huis met een betonnen fundering, niet een die op houten palen staat.
  • Laat die fundering jouw zelfvertrouwen stimuleren, je het vertrouwen geven dat je het kan en dat je iets waardevols te brengen hebt!
  • Kijk ook naar het grote plaatje: hoe zit de maatschappij in elkaar, wat is er scheef en welke boodschap heb jij te brengen aan deze maatschappij die dringen je hulp nodig heeft?

Baseer hier op een ijzersterke social media strategie, waarbij je jouw volger raakt in zijn emotie. Deze volger zit niet te wachten op inzichten en adviezen, maar op waardevolle en pakkende verhalen die hem diep raken in zijn emotie. Zorg ervoor dat hij nieuwsgierig wordt en denkt: "wie ben jij en waar ben jij al die tijd geweest?". Maak hem nieuwsgierg.


Voeg hem tenslotte toe aan je mailinglijst. Daar zit immers je omzet!Ondernemen kan best spannend zijn, maar met een ijzersterk plan ben je al minstens op de helft.


Benieuwd hoe ik dat doe? Kijk dan naar mijn webinar, van volger naar klant in 3 stappen, of in de ochtend of in de avond. Je kan je opgeven met deze link >>>.

gratis LIVE TRAINING

Succesvol zichtbaar op social media

Heb ik je geraakt met deze video? Ben jij benieuwd hoe je met persoonlijke, en effectieve marketing, zonder trucjes jouw betalende klanten sneller en makkelijker kan vinden op social media? 

Geef je dan snel op voor mijn live training, je bent van harte welkom!

>