Toen ik net begon als ondernemer was er geen reet te doen om mijn website. Ik leunde achterover en wachtte gewoon totdat er nieuwe klanten aankwamen. Het eerste jaar als ondernemer ging dus niet echt zo heel goed. Nu heb ik een weggever die ik adverteer en die elke maand 100 tot 150 volgers oplevert. Daar ben ik mega trots op! Maar ik weet ook dat als ik me alleen op de advertentie richt, ik mega veel laat liggen. Met Thrive Leads voeg ik nog meer leads toe aan mijn lijst.


Mijn volger vind mij ook omdat hij me via Facebook, Instagram, LinkedIn of Google vindt. Wanneer hij dan op mijn website terecht komt, en daar niet binnen 2 minuten iets kan vinden waar hij naar zoekt, is hij weg en komt hij ook niet meer terug. Zonde!


Zo schrijf ik regelmatig blogs, neem ik elke week een technische video en een podcast op, en plaats ik die op mijn website. Ik wil ook weer niet dat onder elke blog dezelfde call to action staat. Als ik een podcast opneem over 'structuur', wil ik dat daar ook een call to action onder staat over 'structuur'. Gaat het over een video over het onderwerp 'stimuleren', dan moet daar een call to action onder staan over 'stimuleren'. Ik heb dan weinig zin om alle 100+ blogs af te gaan.


Het goede nieuws is dat Thrive Leads dit allemaal kan en mij enorm veel tijd bespaart. En graag wil ik dat even met je delen. De reden dat ik zo enorm fan ben van deze plugin deel ik hieronder met je:

01
Elk type call to action die je maar kan bedenken is beschikbaar

Zo heb je de bekende lightbox, maar die vind ik wat agressief, maar ook een blokje wat halverwege je blog staat, of er onder. Een widget om je in te schrijven voor je nieuwsbrief, een slide in, screen fillers, scrollmats, ribbons en nog veel meer. Bekijk de video als je hier meer over wilt weten.

02
Het design is snel en makkelijk aan te passen 

Tja, mijn brein werkt snel zoals je weet. Als ik opeens een idee krijg dat het anders moet, moet dat ook snel anders kunnen. Ook kleur ik graag buiten de lijntjes en doe ik het graag anders dan anderen. Dat kan allemaal met deze plugin!

03
Het helpt je met het vullen van je kennisbank

Wanneer mijn volgers op mijn mailinglijst terecht komen, weet ik nog steeds niets van ze. Ik kan ze dan alleen maar spammen. Als ze mijn blog echter lezen, over een bepaald onderwerp, kan ik ze met een call to action ook om meer informatie vragen. Bijvoorbeeld over het onderwerp waar ze meer over willen weten. Als ik dat opsla in MailBlue, kan ik daar in de funnels op sturen en ze voorzien van waardevolle informatie waar ze echt op zitten te wachten! Mega cool.

04
Toont goed op alle devices (desktop, tablet en telefoon)

In de editor kan ik ook makkelijk zien hoe het eruit komt te zien op een desktop, tablet of telefoon. Als ik wil dat het er anders uit ziet op een tablet, of op een telefoon, kan ik dat makkelijk aanpassen.

05
Ik bied mijn trouwe fans iets anders aan dan de rest

Wanneer mijn volger vanuit de nieuwsbrief of de funnels op mijn website terecht komt, verandert mijn widget (die naast mijn blog staat) in iets anders. In plaats van dat hij zich kan inschrijven op de nieuwsbrief, doe ik hem een andere actie. Hij staat immers al op mijn nieuwsbrief!

06
Volledige controle over het gedrag van de call to action

Ik heb alle controle, of de call to action meteen verschijnt, of dat hij pas te voorschijn komt als ik halverwege de pagina ben. Hoe vaak hij terug komt als ik hem weg klik, en nog veel meer. Zo kan ik de call to action gebruikersvriendelijk en minder agressief maken.

07
Ik bepaal zelf op welke blog welke call to action komt

Alle call to actions zijn dus centraal be beheren. Maar ik kan dus ook bepalen dat op alle blogs met de categorie 'energie' een specifieke call to action krijgen over energie, en dat de blogs over de categorie 'mindset' weer een andere call to action krijgen. Met enkele kliks verander ik alle call to action op alle blogs!

08
Ik kan er marktonderzoek mee doen (A/B testing)

Ik kan snel en makkelijk bepalen wat wel en niet goed werkt. Werkt de ene titel beter dan de andere? Werkt het ene plaatje beter? Of zal ik eerder een ribbon inzetten dan een lightbox? Ik kan het niet alleen meten, maar ook het systeem laten bepalen welke het beste werkt en die voortaan tonen.

09
Uitgebreide rapportage

Aantallen is alles. Ik stuur er mijn bedrijf op. Met de uitgebreide rapportages kan ik de aantallen en de conversies in de gaten houden.

10
Veel integraties mogelijk

Ik gebruik met name de integratie met MailBlue, maar er zijn er nog veel meer mogelijk. Denk aan planningsystemen, agenda's, en nog veel meer.

Eigenlijk kan geen enkele ondernemer zonder deze plugin. Hoe gaaf is het om op een structurele, vooraf gepland manier je mailinglijst te laten groeien?

gratis LIVE TRAINING

Succesvol zichtbaar op social media

Heb ik je geraakt met deze video? Ben jij benieuwd hoe je met persoonlijke, en effectieve marketing, zonder trucjes jouw betalende klanten sneller en makkelijker kan vinden op social media? 

Geef je dan snel op voor mijn live training, je bent van harte welkom!

>