Je hebt je eerste funnel gemaakt, maar je haalt er nog geen klanten uit... wat is er mis?


De eerste versie van je funnel zal nooit meteen goed werken. Het is een spelletje wat je speelt met je klant waarbij je constant blijft meten hoe het gaat en wat er beter kan. In deze video laat ik je zien hoe je zelf je funnel kan verbeteren.


Hierbij heb je twee opties:

  • Je hebt de standaard versie van MailBlue, dan zul je het voor een deel zelf moeten doen. Met slechts enkele uurtje per maand weet je precies wie je serieuze volgers zijn die je kan opvolgen. Echter, hoe meer volgers je hebt, hoe meer tijd het kost.
  • Wanneer je merkt dat het te veel tijd kost, kun je ook dit proces automatiseren. Wat nu als ik een planningsbord voor je maak waar automatisch kaartjes op verschijnen en die laten zien wie je weggever hebben gedownload, maar waarbij je in één oogopslag direct kan zien wie ook de PDF openen en de andere mails lezen? Zou dat het opvolgproces niet veel makkelijker maken? Zou je dan niet veel beter kunnen zien wat er anders of beter moet? Dat kan allemaal met het MailBlue Plus pakket, waar het CRM is ingebouwd.

In deze video laat ik je zien hoe je het download proces kan verbeteren en optimaliseren.


Tags


Deze artikelen helpen ook!

37. Stop met prutsen op social media

37. Stop met prutsen op social media
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>