herbeleef jouw reis naar succes in de replay van de webinar 'van volger naar klant in 3 stappen'


Welkom bij de exclusieve replay van ons spraakmakende webinar! Heb je het live gemist? Geen zorgen! Hier is jouw kans om alsnog alle waardevolle inzichten en praktische tips te ervaren.


Tijdens het webinar heb ik mijn diepgaande kennis en expertise met je gedeeld om jou te helpen groeien als ondernemer. Nu kun je op je eigen tempo de krachtige inzichten herbeleven en nieuwe inspiratie opdoen.


Mis deze kans niet om jouw reis naar succes voort te zetten. Klik nu op de link hieronder en krijg toegang tot de replay van het webinar.


Jouw succesverhaal begint hier.

Ben je klaar om de essentiële stappen te ontdekken die jouw ondernemersreis compleet kunnen veranderen?

In deze webinar gaan we dieper in op drie krachtige pijlers: 


Structuur:
We beginnen met het belang van structuur in jouw onderneming. Ontdek hoe je zonder een duidelijk plan en heldere doelen geen stevige basis kunt leggen voor succes. Leer hoe je jouw visie omzet in een praktisch actieplan en ontdek de essentiële elementen van een effectieve bedrijfsstructuur.


Story Telling:
Emotie is de sleutel tot het opbouwen van een diepe connectie met jouw doelgroep. Ontdek hoe je door middel van krachtige story telling de harten van jouw klanten kunt veroveren en jouw merk onvergetelijk kunt maken. Leer hoe je jouw unieke verhaal kunt vertalen naar een krachtige boodschap die impact maakt en mensen inspireert om met jou in zee te gaan.


Stimuleren:

Een goed gevulde mailinglijst is de levensader van jouw succes. Ontdek hoe je jouw mailinglijst kunt laten groeien en effectief kunt benutten om jouw producten of diensten te promoten. Leer hoe je waardevolle inhoud kunt creëren om jouw doelgroep te boeien en betrokken te houden. Ontdek effectieve strategieën om jouw mailinglijst om te zetten in betalende klanten en jouw succes te stimuleren.

De meest belangrijke punten:

 • ik vertel je hoe je een diepe emotionele relatie opbouwt met je klant en hoe je daar betalende klanten uit haalt
 • ik leer je geheimen en strategieën die jou onderscheiden van andere ondernemers op social media
 • ontdek hoe je jouw volgers in actie brengt, zelfs als ze veel weerstand ervaren
 • ontdek hoe je meer omzet kan halen uit je social media en jouw online aanwezigheid effectiever kan benutten
 • ontdek een hele andere manier van communiceren dan dat je gewend bent, die meteen fans en klanten oplevert
 • ontdek hoe je omgaat met een sterk veranderende markt en veeleisende klanten
 • ontdek hoe je voorkomt dat je veel klanten misloopt
 • ontdek hoe je met een plan altijd focus en kwaliteit kan garanderen en moeiteloos de juiste klant aantrekt

Tijdens dit webinar delen we waardevolle inzichten, praktische tips en concrete stappen die je direct kunt toepassen in jouw onderneming. Of je nu een startende ondernemer bent die zijn weg zoekt of een ervaren professional die zijn resultaten wil optimaliseren, dit webinar is speciaal ontworpen om jou te helpen groeien en transformeren.


Bereid je voor op een inspirerende en interactieve sessie waarin we samen de fundamenten van succesvol ondernemerschap verkennen. Maak je klaar om jouw ondernemersreis naar nieuwe hoogten te tillen en jouw marktleiderschap te claimen


Klaar voor een explosieve groei aan trouwe fans en betalende klanten?


 • Ik twijfel of het traject 'van Volger naar Klant' echt wel wat voor mij is en ik wil nog graag even sparren. Stuur dan een mailtje naar team@skillz-online.com. Dan plannen we een belafspraak in, waarin we al je vragen beantwoorden. Tijdens deze vrijblijvende sessie geef ik of iemand uit mijn team uitgebreid antwoord op je vragen. We maken kennis, geven je direct een aantal concrete tips, toegepast op jouw situatie en denken mee over een mogelijk passend vervolg.
 • YES, ik ben erbij, schrijf me meteen in en ontvang de bonus

Als je je nu aanmeldt krijg je de komende 48 uur 100 (!) euro korting én 4 bonussen.


Wat krijg je concreet:

 • In drie maanden tijd zetten wij je nieuwe plan neer, wat je kan gebruiken om je website aan te scherpen, je social media strategie te herzien en je mailinglijst sneller te vullen
 • Je krijgt toegang tot mijn leeromgeving, waar je enkele inspirerende videos zal terugvinden met enkele huiswerkopdrachten die je in je eigen tijd en eigen tempo kan doen.
 • Je krijgt 3 maanden toegang tot de verdiepende Master Mind sessies die we maandelijks organiseren
 • Je krijgt 3 maanden toegang tot de masterclasses die door mij of door mijn gastexperts worden gegeven
 • Je behoort 3 maanden lang tot de community, waarin je onbeperkt al jouw vragen kan stellen.
 • Ik kijk, denk en spar met je mee om je plan zo concreet en waardevol mogelijk te maken.

vier waardevolle bonussen voor jou


bonus 01

LIVE TRAININGSDAG: ZINVOL ZICHTBAAR MET MEER BEREIK


In een land waar het aantal coaches & trainers met maar liefst met 960% is gestegen is het enorm belangrijk dat je jouw volger laat zien dat je een serieuze ondernemer die voor kwaliteit gaat. Dat kan natuurlijk niet zonder strategisch plan en een ijzersterk signaal. Na deze trainingsdag weet jij niet alleen hoe je op social media je de juiste volger aantrekt en toevoegt aan je mailinglijst, maar ook hoe je uiteindelijk je trainingen vult met enthousiaste en serieuze klanten.

bonus 02

PAKKENDE VERHALEN SCHRIJVEN OP SOCIAL MEDIA


In deze online training leer je hoe je krachtige verhalen kan vertellen. Nederland is infotainment moe: het delen van tips en adviezen heeft niet langer het effect waar je op hoopt. Het vertellen van verhalen, met de juiste inhoud, kan ervoor zorgen dat jouw gunfactor stijgt en dat de weerstand van je volger langzaam verdwijnt.

bonus 03

HOE BOUW, VERKOOP EN LANCEER JE EEN ONLINE TRAINING BINNEN 2 WEKEN


Wanneer je je basisplan klaar hebt, leer ik je hoe je een online training kan bouwen, verkopen en lanceren in slechts twee weken! Met een goed plan, en door in gesprek te blijven met je volgers, kun je zoveel input ophalen, dat je wat verzekerd bent van succes. Bij het maken van een online training is het belangrijk dat je van te voren weet dat het aanslaat! Ik laat je zien hoe dat moet.

bonus 04

EXCLUSIEF PODCAST PAKKET


Wanneer je je basisplan klaar hebt, leer ik je hoe je een online training kan bouwen, verkopen en lanceren in slechts twee weken! Met een goed plan, en door in gesprek te blijven met je volgers, kun je zoveel input ophalen, dat je wat verzekerd bent van succes. Bij het maken van een online training is het belangrijk dat je van te voren weet dat het aanslaat! Ik laat je zien hoe dat moet.

wat zeggen anderen over deze training?


Ik heb bij Roel de training van Volger naar Klant gedaan. Omdat ik niet helder kon beschrijven wat het nu precies was wat ik te bieden had. Hoewel ik zeker wist dat het erg waardevol is, kon ik het marketing technisch niet goed overbrengen. Dat heb ik geleerd tijdens de training. Een helder overzicht, van stappen, waarin ik helder heb gedefinieerd wat elke stap inhoud, met de daarbij behorende tools, heeft geresulteerd dat ik binnen 2 maanden mijn nieuwe aanbod voor het eerst direct kon verkopen en nog vele zullen volgen! Deze helderheid van mijn aanbod, en mijn marketing daaromtrent zorgt voor mij en mijn bedrijf een flinke boost in de goede richting! Dank je wel Roel voor je begeleiding en je feedback!

Monique Toonen

Voordat ik met Roel aan de slag ging, had ik geen idee hioe ik mijn social media posts kon inzetten om een relatie op te bouwen met mn potentiele klanten. hoe vaak post je, hoe begin je en hoe eindig je een verhaal, hoe werkt linked in enz. Dit werd veroorzaakt door het feit dat ik een social media gebruik tot een minimum wilde beperken voordat ik begon met mn bedrijf voor coaching.

In mijn werk als visagist heb ik het nooit nodig gehad om klanten te vinden en ik vond het vaak tijd verspilling. Doordat het verhalen schrijven leuk is geworden en door vertrouwen en reacties van de andere mensen in de cursus, is er meer aandacht gekomen voor wat ik doe.

Mijn grootste winst in mijn linked in pagina. hierdoor heb ik gemerkt dat ik deze kan gebruiken voor het oefenen met blog verhalen en daardoor ben ik ook begonnen met nieuwsbrieven. Het is ideaal om op een serieuzer kanaal je verhalen te delen en een andere doelgroep te bereiken dan Facebook want dat vind ik nog steeds een kanaal wat niet echt bij mij past.

Naast Instagram is dit nu een leuke combinatie geworden met linked in. Reels en Blog's Het gaat steeds beter en ik ben het belang van social media echt gaan begrijpen in relatie tot je klant vertrouwen opbouw. De welbekende know lijkt en trust factor!

Bianca van Dongen

Doordat ik te weinig actief en zeker niet op de juiste manier op social media verscheen bleef het resultaat uit. Dat werd veroorzaakt door het ontbreken van inzicht, kennis en het plan van aanpak. Daardoor heb ik de marketing deels uit handen gegeven.

Na de webinar, van Volger naar Klant in 3 stappen, wist ik het. Dit is wat ik nodig heb! Ik ga deelnemen aan het programma “Van Volger naar Klant”. En zo heb ik mij ingeschreven. Roel daagt je uit om samen jouw unieke kracht te ontdekken en te delen met de wereld. De stappen waaruit Roel het programma opbouwt laat je zien hoe je je eigen programma en processen kunt ontwikkelen. De te volgen modules in de trainingen via video’s en omschreven teksten zijn helder en leiden je na het volgen van de training naar de opdrachten. Hierdoor ontwikkel je stapsgewijs jouw eigen processen.

Inmiddels heb ik mijn “Unieke Methode” opgesteld. Het plan achter mijn bedrijf. (stap 1, structuur). Mijn “Unieke Methode S.A.L.O.N.” bestaat uit 5 stappen. Zodat ik mijn klanten en mogelijke klanten kan laten zien wie ik ben, wat ik doe en hoe ik mijn klanten kan helpen. Ook helpt de ‘Unieke Methode” om overtuigend te schrijven op Social-Media.

Ik volg nu in het programma, verhalen vertellen, Story Telling (stap2), doe Marktonderzoek bij mogelijke klanten waardoor ik weet welke behoefte de klant heeft, welk probleem en pijn of denkfout ze heeft en welke oplossing nodig is. Hierdoor kan ik de klant beter helpen. Denkfouten noteer ik en daar kan ik verhalen over schrijven.

Ik kan nu een beter, pakkend verhaal schrijf zodat ik een echte en emotionele connectie kan aangaan met mijn volger. Dat dit echt cruciaal is, want de volger is op dit moment nog niet van plan om klant te worden. Dat ik hem laat realiseren dat hij een probleem heeft, dat dit probleem groter is dan hij had verwacht en dat hij in actie moet komen. In ruil voor zijn naam en e-mailadres kan ik hem iets aanbieden wat zintuigelijke ervaring geeft.

Een zeker aan te bevelen programma! Dankjewel Roel voor dit geweldige programma!

Berthy Salden-Lenssen

Sinds 3,5 jaar run ik samen met mijn collega een VOF. Maar het was pas toen ik een jaar geleden begon met het programma van Roel dat alles veranderde. Terwijl we nog in loondienst waren, werkten we één tot twee dagen per week aan ons bedrijf. Onze LinkedIn-volgers groeiden gestaag.

 

Nu, een jaar later, hebben ik mijn baan in loondienst opgezegd. Het aantal trainingen dat we vanuit ons bedrijf aanbieden, is met maar liefst 75% gestegen. En dat is niet alles - in het eerste jaar verdiende ik maar liefst 100.000 euro. In maart van het tweede jaar zat ik al op 75% van dat bedrag!

 

Onze masterclasses en webinars zitten nu overvol. Mensen zijn geïntrigeerd door de waarde die we bieden en de impact die we hebben. En onze mailinglijst? Die is in een mum van tijd gegroeid van 0 naar 1200 abonnees.

 

Het geheim? We hebben geleerd om op een authentieke en overtuigende manier onze waarde te omschrijven. Geen trucjes, geen verkooptaal. Gewoon oprechte verbinding en waardevolle inhoud.

 

Samen met Roel hebben we een aantal geweldige producten ontwikkeld - een e-book, een webinar en een meeslepende masterclass. We hebben de formule gevonden om succesvol te zijn en ons bedrijf te laten groeien. En we zijn vastbesloten om anderen te inspireren en te laten zien wat er mogelijk is.

Ellen

Ik volgde Roel van Heel al langer via LinkedIn. Zijn manier van rake mails schrijven intrigeerde mij en zetten mij aan het denken. Toen Roel in januari 2023 een challenge van 3 dagen gaf heb ik het besluit genomen zijn programma Van Volger naar Klant te gaan doen.

Roel is een gedreven ondernemer en heeft een groot hart voor zijn klanten. Zijn programma zit goed in elkaar en is een mooie mix van zelf doen en uitgedaagd worden om je grenzen te verleggen. Ook de live dag is van toegevoegde waarde. Met andere ondernemers sparren en leren van hoe zij dingen aanpakken.

Dank je wel Roel voor je enthousiasme en je waardevolle feedback.

Judith de Pagter

>