Muriël Versluis zocht een paar maanden geleden contact met me, omdat ze onder de indruk was van de verhalen die ik vertel op social media. Toen we in gesprek raakte, voelde ik meteen een klik: we hadden beide een sterke mening over verkopen en hoe je dat het beste kan aanpakken en zaten meteen op één lijn.

Wat ik geweldig vind aan Muriël is dat ze een sterke eigen mening heeft en daar ook echt voor uit durft te komen. "Verkopen is iets wat iedereen kan leren" zegt ze dan, waarna ze ook meteen vertelt dat ze zelf niet zo'n opdringerige verkoper is, die in Ibiza in haar hangmat ligt, op te scheppen dat ze net zoveel geld heeft verdiend met haar bedrijf. Ook houdt ze niet van loze beloften en belooft ze geen gouden bergen. Verkopen is iets wat van binnen uit moet komen, het moet goed voelen. Dat is geen nepperij.


Het gesprek met Muriël was ook voor mij zo leuk en inspirerend, dat we bijna anderhalf uur hebben gesproken over allerlei interessante topics. Omdat ik jullie van niets wil onthouden, heb ik de podcast in twee delen geknipt. Verkopen moet goed voelen en komt van binnenuit!

gratis LIVE TRAINING

Succesvol zichtbaar op social media

Heb ik je geraakt met deze video? Ben jij benieuwd hoe je met persoonlijke, en effectieve marketing, zonder trucjes jouw betalende klanten sneller en makkelijker kan vinden op social media? 

Geef je dan snel op voor mijn live training, je bent van harte welkom!

>