luister hier naar mijn podcast

Volg ons op ons

Spotify Kanaal

tags:

56. Hoe ga je om met de ‘lentedip’? [podcast]

De Tijd dat ik Altijd "Aan" Stond: Op Zoek naar Eenvoudige Oplossingen

Vanaf het begin realiseerde ik me dat ik geen tijd had om te ontspannen. Ik ging op zoek naar concrete en eenvoudige oplossingen. Gezond eten, minder koffie drinken, en meer tijd met de hond doorbrengen leken aantrekkelijke opties. Echter, ik besefte al snel dat deze oppervlakkige maatregelen niet afdoende waren om mijn probleem op te lossen.

De Noodzaak van Grotere Stappen: Het Moment van Verandering

Toen de pijn en het gebrek aan ontspanning ondraaglijk werden, besefte ik dat ik grotere stappen moest zetten. Het volgen van retreats en regelmatig genieten van een rustgevend magnesiumbad waren slechts enkele van de acties die ik ondernam. Bovendien gaf ik mezelf meer vrije tijd en zorgde ik ervoor dat ik uitsluitend aan Skillz Online werkte wanneer ik me in mijn kantoor bevond, ver weg van afleidingen zoals gillende pubers en een drukke hond.

Prioriteit Geven aan Welzijn: Retreats en Ontspanning

Ontdek waarom het cruciaal is om prioriteit te geven aan je welzijn binnen het ondernemerschap. Leer hoe retreats, ontspanningsmomenten en het creëren van een optimale werkomgeving kunnen bijdragen aan je persoonlijke welzijn en zakelijk succes.


Een Focus op Probleemoplossing: Balans tussen Genieten en Groeien

Voor veel ondernemers ontstaat er een dilemma wanneer de lente aanbreekt. Klanten geven de voorkeur aan ontspanning, tijd op het strand, picknicken in het park, en zonnebaden. Het oplossen van problemen vergt echter tijd en energie. Leer hoe je je kunt concentreren op de doelgroep die de noodzaak voelt om te blijven groeien, zelfs wanneer anderen ontspannen. Ontdek de kracht van een gebalanceerde aanpak tussen genieten en groeien in ondernemerschap.

De Kracht van een IJzersterke Boodschap in Ondernemerschap

Ontdek hoe je een sterke boodschap kunt ontwikkelen om je doelgroep te bereiken en te betrekken. Leer hoe je denkfouten kunt herkennen en moeiteloos kunt inspelen op de behoeften van je publiek. Deze podcast biedt waardevolle inzichten om je boodschap effectief over te brengen.


Het Bijhouden van Marktontwikkelingen: Essentieel voor Succes

De zakelijke wereld verandert razendsnel, en het bijhouden van marktontwikkelingen is van vitaal belang voor ondernemers. Ontdek waarom zelfs ervaren ondernemers moeite hebben om de ontwikkelingen bij te houden en leer de gouden tip om altijd up-to-date te blijven. Luister naar de podcast voor waardevolle inzichten.

gratis live training

SUCCESVOL ZICHTBAAR OP SOCIAL MEDIA

Ik merk dat social media voor veel ondernemers minder leuk wordt. 


Het kan echt frustrerend zijn als jij zo je best doet om zichtbaar te zijn op social media, en je uiteindelijk ontdekt dat het steeds dezelfde mensen zijn die je post liken en er verder vrij weinig gebeurt.


Ben je daar echt helemaal klaar mee en wil je ontdekken wat je moet doen om succesvol zichtbaar te zijn?

Ik laat je in mijn webinar, "succesvol zichtbaar op social media" zien wat je moet doen om social media weer leuk te maken en hoe je ervoor zorgt dat je post elke week door nieuwe volgers gezien en gretig gelezen wordt, zodat jij er betalende klanten uit kan halen.

>