luister hier naar mijn podcast

Volg ons op ons

Spotify Kanaal

70. Het jaar 2023 sluit ik af met een knaller: lessons learned! [podcast]

Ik ben mega trots op het resultaat wat ik in 2023 heb neergezet. Met name in de laatste drie maanden heb ik een enorme sprint gemaakt. In deze podcast neem ik je mee in mijn eigen best practices, de meest waardevolle lessen die ik dit jaar heb geleerd:

  • neem regelmatig afstand -  ga hardlopen, ga fietsen, ga wandelen, afstand zorgt ervoor dat je nieuwe verbanden legt en nieuwe (geniale) ingevingen krijgt
  • sta regelmatig stil bij de vraag of je bedrijf wel goed voelt zoals het nu is - laat je daarbij niet te veel beïnvloeden door wat anderen van je vinden, en realiseer je dat je juist mag opvallen
  • luister beter naar je klant - je klant geeft zelf al aan wat er nodig is, vooral of hij tevreden is met de hulp die nu beschikbaar is (ook van concurrenteen), doe daar iets mee!
  • ga op zoek naar jouw unieke bijdrage - luister goed naar wat je concurrent wel of niet doet, of je klant tevreden is, of dat hij iets anders zoekt (wanneer het bij je past heb je daar een unieke richting te pakken)

Maar durf vooral groot te dromen! Mijn droom voor 2024 is dat ik uitgroei tot DE social media authoriteit die zich ook bezig houdt met neuromarketing (en de emotionele connectie daar om heen).

Wat is jouw droom?

gratis live training

SUCCESVOL ZICHTBAAR OP SOCIAL MEDIA

Ik merk dat social media voor veel ondernemers minder leuk wordt. 


Het kan echt frustrerend zijn als jij zo je best doet om zichtbaar te zijn op social media, en je uiteindelijk ontdekt dat het steeds dezelfde mensen zijn die je post liken en er verder vrij weinig gebeurt.


Ben je daar echt helemaal klaar mee en wil je ontdekken wat je moet doen om succesvol zichtbaar te zijn?

Ik laat je in mijn webinar, "succesvol zichtbaar op social media" zien wat je moet doen om social media weer leuk te maken en hoe je ervoor zorgt dat je post elke week door nieuwe volgers gezien en gretig gelezen wordt, zodat jij er betalende klanten uit kan halen.

>