over mij

Roel van Heel


"Ik ben een echte Rebel"

  • Roel van Heel
  • Online Marketing Strateeg
  • roel@skillz-online.com
  • +31 6 4220 4960

Ik ben een echte Rebel. Dat betekent voor mij dat ik niet in een hokje pas en dat ik beter functioneer als ik me losmaak van alle regeltjes die onze maatschappij ons soms lijkt op te leggen. Daar waar mensen zeggen dat ze linksaf gaan, ga ik rechtsaf. Daar waar mensen "zwart" zeggen, ben ik nieuwsgierig wat er gebeurt als ik "wit" zeg.


"Ik ben een echte Rebel. Dat betekent voor mij dat ik niet in een hokje pas en dat ik beter functioneer als ik me losmaak van alle regeltjes die onze maatschappij ons soms lijkt op te leggen."

Ik ben opgegroeid in een gezin met 4 kinderen, waarvan ik als enige hooggevoelig én hoogbegaafd ben. Dat was voor mij echt een uitdaging, want ik was anders, en mijn ouders vonden het moeilijk om daarmee om te gaan. Jarenlang heb ik geprobeerd om niet anders te zijn en om te zijn net zoals iedereen. Toen bleek als puber dat dat niet lukte, besloot ik maar om een rebel te zijn. Om tegendraads te zijn en gewoon mijn eigen ding te doen.


Toen ik ondernemer werd, kwam ik er achter dat het juist goed is om rebels te zijn. De enige manier om succesvol te zijn is immers door op te vallen. Toen ik deze rebelse rol eenmaal omarmde, kwam ik er achter dat ik over gaven en talenten beschikte waarvan ik niet eens wist dat ik ze had. Mijn brein begon te bruisen van de ideeën en alles kwam los. Met dat bruisende brein besloot ik om andere ondernemers te helpen. Veel ondernemers hebben namelijk een prachtige boodschap die de wereld in moet. Ik zie vaak dat deze boodschap er wel is, maar dat te weinig mensen weten dat deze ondernemer er überhaupt is, laat staan dat hij of zij een prachtige boodschap heeft.


"Toen ik deze rebelse rol eenmaal omarmde, kwam ik er achter dat ik over gaven en talenten beschikte waarvan ik niet eens wist dat ik ze had."

Ik denk en handel snel en lever topkwaliteit met elke klant die direct met mij wil werken. Dat betekent dat mijn klant echt wel wat van mij mag verwachten, maar dat ik ook wat verwacht van mijn klant. Ik werk namelijk niet met iedereen, maar wel met iedereen die er aan toe is om op een andere manier naar zijn bedrijf te kijken. Dat kan heel ingrijpend zijn. Toch realiseer ik me ook dat niet iedereen meteen toe is aan deze intensieve vorm van begeleiding. Daarom help ik ook veel mensen online, waar ze in hun eigen tijd en in hun eigen tempo toch kunnen leren en groeien. Daarmee kunnen ze hun basisvaardigheden ontwikkelen. Zodra ze er aan toe zijn kunnen ze alsnog profiteren van de intensieve en kwalitatieve begeleidingsvorm die ik aanbiedt.


Mijn klanten hebben een hekel aan techniek, of hebben er gewoon niets mee. Sommigen hebben soms zelfs een training gevolgd bij een concurrent, maar werden daar niet warm van omdat er geen persoonlijk contact was. Ze kregen een handleiding en wat tools en mochten het zelf gaan uitvoeren. Ik richt mij op die ondernemer die snel wil groeien op korte termijn. Dan heb je helemaal geen tijd om zelf uit te zoeken hoe je een website bouwt of hoe je een winstgevende funnel neerzet. Ik neem mijn klant alle techniek uit handen (of in elk geval zo veel mogelijk), waardoor hij zich kan concentreren op datgene het meest belangrijk is: content en strategie.


"In het basisplan leer ik mijn klant om echt door de bril van hun klant te kijken. Er zit immers altijd een kloof tussen de ondernemer en zijn eigen klant. Die kloof moet eerst gedicht worden, wil je succesvol kunnen zijn."

Iedereen kan een website maken of een funnel bouwen. Maar die leveren vaak geen impact op, je klant wordt er niet snel warm van. Daarom begint een traject bij mij altijd met het basisplan. In dat basisplan leer ik mijn klant om echt door de bril van hun klant te kijken. Er zit immers altijd een kloof tussen de ondernemer en zijn eigen klant. Die kloof moet eerst gedicht worden, wil je succesvol kunnen zijn. Ik leer mijn klanten hoe ze hun klanten kunnen wakker schudden, hoe ze hun kunnen confronteren met het feit dat het 'zelf proberen', wat de meeste klanten roepen, echt geen optie is. Dankzij het basisplan kunnen mijn klanten hun eigen doelgroep binnen 2 tot 5 minuten wakkerschudden, omdat ze zich opeens realiseren dat ze het niet zelf kunnen of willen.


Mijn diensten zijn exclusief en kwalitatief. Dat betekent dat niet elke ondernemer geschikt is om meteen gebruik te maken van deze diensten. Veel klanten weten niet goed wat ze nodig hebben of waar ze moeten beginnen. Ik ga graag met mijn klanten in gesprek en kan binnen enkele minuten de vinger op de zere plek leggen. Dat vind ik zo geweldig aan mijn werk. Ik lever ze advies op maat en laat ze vanuit mijn beleving zien wat ze nu nog missen en wat ze laten liggen. Met die inzichten hebben veel klanten al enorme meters gemaakt. 

>