GRATIS!

Social Media S.H.O.C.K. event

DOORBREEK FOUTE ADVIEZEN & STOP MET GELD VERSPILLEN

17 mei 2024 van 10:00u tot 16:00u

  0  0
dagen
:
 
  0  0
uren
:
 
  0  0
minuten
:
 
  0  0
seconden

You missed out!

Stop met denken dat geld uitgeven aan een business coach altijd leidt tot succes

Het is een uitdaging: in Nederland zie je niet alleen een overvloed aan coaches die advies geven, maar ook een overdaad aan coaches en trainers die wanhopig op zoek zijn naar de 'magische formule' naar succes. En vaak gaat het juist daar mis.


Sommige coaches zijn alleen bezig met grootschaligheid, waardoor hun diensten minder persoonlijk worden en het lijkt alsof ze slapend rijk willen worden vanuit hun hangmat in Ibiza.


Anderen bieden wel persoonlijke trajecten aan met begeleiding op maat, maar slaan cruciale stappen over.


Ik spreek regelmatig met coaches, trainers, therapeuten en specialisten die bakken met geld hebben uitgegeven en nog steeds vastlopen. Ze komen gefrustreerd en bijna huilend bij me aan tafel, hopend dat ik de juiste aanwijzing kan geven.


Mijn conclusie is duidelijk: veel coaches en trainers zetten de verkeerde stappen, in de verkeerde volgorde. En dat is nooit de weg naar succes!

Waar loop jij tegen aan?

Ben je gefrustreerd door de afnemende effectiviteit van je social media inspanningen? Ontdek hoe je met vernieuwde strategieën en frisse ideeën weer enthousiast wordt over social media en succesvol kunt zijn in het bereiken van jouw doelgroep.

Verloren op Social Media?

Voel je je overweldigd door de mogelijkheden van social media en weet je niet waar te beginnen? Het schieten met losse flodders leidt tot weinig resultaat en je mist een effectieve strategie die echt werkt.

Sta je met je mond vol tanden?

Heb je moeite om duidelijk te vertellen wat je doet als iemand het vraagt? Je zoekt naar de juiste woorden maar vindt ze niet, waardoor potentiële klanten afhaken.

Gebrek aan structuur in je aanpak?

Je wilt van iedereen een klant maken, maar je mist een gestructureerd traject. Verkoop je eigenlijk wel iets van waarde, of lijkt het meer op 'gebakken lucht'?

Vastlopen terwijl anderen succes vieren?

Het lijkt alsof anderen moeiteloos succes boeken, terwijl jij vastzit in struikelpunten zonder een duidelijke weg vooruit. Je wilt ook groeien, maar weet niet hoe.

Thema's & Expertise

leer nee zeggen: waarom niet iedere klant geschikt is voor jouw succes

Na deze live dag verkondig je aan iedereen die het maar wil horen dat jouw programma niet voor iedereen geschikt is. Jij gaat voor kwaliteit! Je verwacht niet alleen iets van jezelf, maar ook van je klanten. Ontdek hoe je een krachtige ondergrens stelt en ontdek hoe je nog meer klanten kan aantrekken in minder tijd.

een concrete en heldere aanpak waarmee je moeiteloos de ene succesvolle post na de andere uit je mouw schudt

Content plannen creëer je niet alleen vanuit je ivoren toren. Een krachtige aanpak ontstaat door samenwerking met je klant! Deze aanpak staat garant voor resultaten, is recht op het doel af en biedt voorspelbare succesmomenten.

maak een verpletterende eerste indruk door middel van een emotionele connectie

In een drukke tijdlijn heb je slechts enkele seconden om een krachtige eerste indruk te maken op je volger. Jouw volger vraagt zich af: 'Wat heb ik hieraan?' Alleen door een emotionele connectie te leggen, zal je volger je post lezen. Sterker nog: hij zal nog lang aan je blijven denken nadat hij het heeft gelezen.

jouw volger heeft niet een lieve vriend of vriendin nodig: wees minder lief!

Jouw volger heeft geen behoefte aan een vriendelijke benadering. Je mag best wat directer zijn op social media en je volger wakker schudden! Veel volgers realiseren zich nog niet de noodzaak om in actie te komen. Confronteer en verras je volger op een liefdevolle manier!

deze enthousiaste ondernemers vertellen hun verhaal tijdens het event

Jan van Hees

Stormram bij Move & Improve

Jan kondigde aan dat zijn traject niet langer voor iedereen geschikt was, voegde daarmee kwaliteit toe aan zijn diensten en verdriedubbelde meteen zijn omzet.

vertel me meer
Jan van Hees

Annick Verboven

Coach/Trainer bij Topfit na Narcisme

Vanaf het moment dat Annick liefdevol maar confronterend schreef over hoe het negeren van eigen behoeften nooit kan leiden tot echt gelukkig zijn, haalde ze nieuwe klanten binnen.

vertel me meer
Annick Verboven

Didier de Bock

Jouw onwrikbare bondgenoot bij FIT-Reset Studio

Na jarenlang investeren in verschillende coaches, vond Didier eindelijk de sleutel tot succes: structuur, overzicht en een unieke aanpak die zijn diensten helder en onderscheidend maakt.

vertel me meer
Didier de Bock

Frans de Nooijer

Vitaloog voor stoere mannen

Met zijn allereerste social media post wist Frans direct 6500 impressies te genereren, wat een krachtige start betekende voor zijn groeiende online aanwezigheid en impact

vertel me meer
Frans de Nooijer

Wat zeggen anderen over deze live training?

Fabienne Smedinga
Teamcoach bij Fabulous Team Coaching

Bedankt voor het opnieuw wakker schudden!!

Bedankt voor het opnieuw wakker schudden, ik ga mijn plan weer afstoffen en heb een paar mooie scherpe titels waar ik op ga posten. Ook mooi dat je successen van deelnemers onderdeel van de dag hebben gemaakt!

Michele Kelder
Verslavingsdeskundige bij Connect2Progress

Ik ben aan!!

Ik dacht dat deze trainingsdag niets voor mij zou zijn, omdat ik van mijn vak als coach ben afgeweken (ik organiseer evenementen). Maar ik heb heel veel handvatten gekregen om mee te werken, daar ben ik heel dankbaar voor. Ik ben aan!! Heb toffe ideeën die zijn opgekomen voor posts en wat extra perspectieven. Dank je wel voor deze mooie dag! 

Chantal ter Maat
Therapeute bij Kijk en Leef

Ik kan heel veel dingen anders doen!

Ik ben er achter gekomen dat ik veel dingen anders kan doen! Het is net even die verfijning, dat sommige uitingen nog net even wat dieper mogen gaan en emotioneel mogen raken. Dat is echt heel fijn! Daarnaast is het natuurlijk ook fijn om te ervaren dat ik niet de enige ondernemer ben die op zoek is naar de juiste social media strategie.

Bianca Collaris
Strategisch Spiegelaar

Die concrete en heldere aanpak gaat mij enorm helpen

Ik had helemaal niet door dat ik zoveel impressies had op mijn posts op LinkedIn. Ik dacht, 13.000 impressies is niet zoveel, maar dat is dus wél heel veel! Ik merk dat ik dat nog niet omzet in klanten. Ik ben een startende ondernemer en ik ben nog zoekende, wat doe ik precies...? Mij gaat het helpen om straks die concrete en heldere aanpak te hanteren. De manier van schrijven, wat ik doe, spreekt blijkbaar wel al aan! Nu moet ik het nog omzetten in een model.

Angelique van Kuijk
Trainer/Coach bij Kangani Hondenopvoeding & Training

Deze dag heeft me geinspireerd om weer te beginnen!

Het was een hele fijne dag, een hele dag gratis, dat is geweldig, Super! Het resoneert gewoon. Ik heb zo'n allergie gekregen op uitingen als: "Wil je 1 miljoen per maand verdienen ?", dat ik wat stil ben gevallen in mijn posts. Deze dag heeft me geinspireerd om weer te beginnen! Ik ben weer geïnspireerd en heb een heel goed gevoel erbij.

Wouter van Eldik
Coach/Adviseur bij OndekUZelf

Ik vind deze dag heel bijzonder en goed zeker in vergelijking met collega's van je!

Ik heb de afgelopen maanden heel veel webinars gevolgd, maar zoveel gratis tips en adviezen, heb ik nog nooit meegemaakt! Ik heb nu low budget hulp ingeschakeld, maar ik realiseer me nu dat ik daar nu weg moet. Ik heb hier zoveel meer gekregen en dat binnen één dag! Het kan dus wél blijkbaar! Er zijn mensen die het toch anders aanpakken en die mijn gewoon heel diep raken. Het feit dat je spiritueel heel bewust bent, vind ik gaaf. Ik hoor je niet zeggen dat we binnen een week €100.000 gaan verdienen, want dat hoor je overal! Dat spreekt me ook niet echt aan, ik word er zelfs heel moe van. Ik word enorm gemotiveerd van de confrontatie die ik tijdens deze livedag geleerd heb. Ik weet nu dat als ik goed in mijn vel zit, en ik gemotiveerd ben, dat dat wel komt. Ik vind deze dag heel bijzonder en goed zeker in vergelijking met collega's van je.

>