diensten

in drie stappen help ik
jou naar je droomresutaat

meer omzet, meer klanten en meer zichtbaarheid

een nieuwe strategie


Ik heb de afgelopen 6 jaar uitgebreid onderzoek gedaan naar wat er nodig is om je bedrijf enorm te laten groeien. Alleen met een goed doordacht plan ben je in staat om met de juiste woorden, op het juiste moment, de juiste klant aan te spreken. Dat houdt in, dat je weet met welke klant jij het liefste werkt, en dat je niet bang bent om die klant op een liefdevolle manier te confronteren en te shockeren. Immers, jouw online klant is in eerste instantie alleen op zoek naar een gratis oplossing, en is (nog) niet van plan om iets aan te schaffen.

Deze (online) klant bereik je tegenwoordig niet meer met mond-tot-mond reclame. Tot nu toe heeft dat altijd goed gewerkt. Maar uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat iedereen het druk heeft en de deur niet meer uit gaat om een oplossing te zoeken voor zijn probleem. Sterker nog: 62% van alle ondervraagden, geeft aan wekelijks vaker en langer online te shoppen en dat te blijven doen op lange termijn. Om deze doelgroep te bereiken, die jou nog niet kent, en nog niets van je weet, is een andere strategie nodig.

het model


Iedereen kan een website bouwen, een funnel maken, of een leeromgeving neerzetten. Wat het belangrijkste is, is dat die website ook echt impact maakt en dat je de juiste marketing strategie hanteert. Ik heb drie stappen gedefinieerd in mijn model, die jou gaat helpen om het maximale te halen uit jouw bedrijf. Wanneer je de onderstaande stappen in de juiste volgorde volgt, ben je gegarandeerd van een optimaal resultaat:

 • aandacht trekken: jouw klant keurt jouw website en besluit binnen 2 minuten of jij de persoon bent die hem kan helpen om zijn probleem op te lossen. Jij zal je onbekende, online klant moeten overtuigen dat zijn probleem groter is dan dat hij dacht, én dat hij zijn oplossing al die tijd in de verkeerde hoek heeft gezocht. Dán kun je hem wakker schudden, zit hij op het puntje van zijn stoel en smacht hij naar meer.
 • aandacht vasthouden: wanneer je de kunst van het aandacht trekken onder de knie hebt, kun je met gemak 50 tot 100 volgers per maand aantrekken die je aan je mailinglijst toevoegt. Nu is het belangrijk dat je deze volgers gerichte en kwalitatieve adviezen geeft. Je benadert ze zo persoonlijk mogelijk, en dat kan alleen als je een kennisbank aanlegt, vol met informatie over jouw klant.
 • opschalen: op het moment dat je het gigantisch druk krijgt, wordt het zaak dat je andere marketing technieken gaat toepassen, zodat je nog meer klanten kan helpen in minder tijd. Met diverse technieken zorgen we ervoor dat je nog meer kan blijven doen, wat je het meeste energie geeft.

aandacht trekken


Jouw klant vind jouw website via social media of google en keurt binnen 2 minuten of jij de persoon bent die hem kan helpen om zijn probleem op te lossen. Daarom is het belangrijk dat die klant meteen kan zien dat jij de persoon bent die hem begrijpt en die hem een kwalitatief resultaat kan bieden. Zorg ervoor dat je de onderstaande stappen goed hebt uitgewerkt en dat ze duidelijk op je website naar voren komen:

 • jouw werkwijze in de vorm van een stappenplan
 • duidelijke acties waarmee jij je klant meteen aan het werk kan zetten
 • genoeg materiaal die je klant kan doornemen zonder dat hij jou hoeft te bellen of te mailen
 • kennis die je gratis en laagdrempelig aanbiedt, in ruil voor zijn naam en e-mailadres (geheel AVG proof)

Wij helpen onze klanten met het traject "Winstgevende Websites" om een converterende website neer te zetten. Ben je benieuwd hoe wij dat doen? Klik dan op de onderstaande knop voor meer informatie.

aandacht vasthouden


Geen enkele online klant heeft de intentie om een product van je te kopen. Misschien dat die online klant wel een probleem heeft wat jij kan oplossen, maar het zal een eenvoudig, klein probleem zijn. Jouw klant weet nog niet dat zijn probleem vele malen groter is dan dat hij dacht. Het is aan jou om hem daarmee op een liefdevolle manier te confronteren en te shockeren:

 • maak een weggever, waarin jij jouw werkwijze of eigen unieke methode laat zien. Leg op een eenvoudige, stapsgewijze manier uit wat de stappen zijn om zijn probleem op te lossen.
 • organiseer een masterclass of webinar, waarin je nog dieper in gaat om de materie die je in je weggever deelt.
 • maak een one time offer (OTO) die je als teaser kan inzetten, voor de meer serieuze klant die voorafgaande aan de webinar alvast aan de slag wil gaan.
 • maak een schaalbaar product, voor de serieuze volger. Of je er nu 1 of 100 verkoopt, qua tijdsbesteding, maakt dat voor jou niet zoveel uit. 

Wij helpen onze klanten met het traject "Vlot Online Verkopen & Verdienen" op het juiste moment, met de juiste woorden met de juiste klant te communiceren. Ben je benieuwd hoe wij dat doen? Klik dan op de onderstaande knop voor meer informatie.

opschalen


Wanneer je offline en online optimaal combineert, zul je het in korte tijd enorm druk krijgen. Offline wordt dan meer de VIP training, waarin je jouw klanten helpt die intensief begeleidt willen worden. Online stoom je je volgers klaar om er aan toe te zijn om intensief begeleid te worden: het beste uit twee werelden!

 • je filtert en segmenteert jouw klanten in starters, gevorderden en experts
 • je biedt gratis en laagdrempelige producten aan, automatisch via je funnels aan starters
 • voor de gevorderden heb je diverse kleine en grotere schaalbare producten
 • de experts begeleid je offline in je 1-op-1 VIP trajecten

Wij helpen onze klanten met het traject "Slim, Snel & Simpel Online" meer klanten in minder tijd te helpen. Ben je benieuwd hoe wij dat doen? Klik dan op de onderstaande knop voor meer informatie.

>