fbpx

VLOT VERKOPEN & VERDIENEN

Slider


Wil jij graag meer mensen bereiken 

en van die mensen trouwe fans maken ?Jij timmert goed aan de weg, je hebt een goed lopende praktijk en je agenda stroomt vol. Gaaf ! Je bent elke dag met je passie bezig en je bent dolgelukkig dat je elke dag mag doen wat je het liefste doet. Toch zou je verder willen groeien, nog meer mensen bereiken en nog meer producten of diensten verkopen. Maar hoe moet je dat doen, nu je agenda bijna overloopt ?

Dreigt het aantal klanten binnen je bedrijf terug te lopen ?

De meeste klanten kwamen tot nu toe via mond-tot-mond reclame binnen. Iedereen om je heen is enorm enthousiast over jou en wat je doet. Het probleem is alleen dat iedereen inmiddels wel weet wat je doet en dat ze ook bijna allemaal al bij je langs gekomen zijn. Het aantal nieuwe klanten dreigt terug te lopen. Je zult dus meer mensen moeten bereiken, mensen die jou nog niet kennen en die nog niet weten wat je doet. Hoe ga je dan te werk ?

Actief op social media, hoe dan ?

Veel ondernemers zijn terug te vinden op social media, waar ze luid aankondigen waar ze mee bezig zijn. Jij volgt dat alles wel, maar je weet nog niet zo goed waar je moet beginnen, laat staan dat je een keuze maakt in wat het beste bij je past. Je weet dat je eens deze stap zal moeten zetten, maar aangezien het zoveel gedoe is, blijf je het uitstellen. Je hebt de tijd gewoon niet om je er in te verdiepen !

Veel tijd besparen waardoor je meer mensen kan helpen

E-mailmarketing is voor jou nu de ideale oplossing. De kans is groot dat je nog veel tijd kwijt bent met handelingen die snel en makkelijk te automatiseren zijn. Denk eens aan het maken van een afspraak, het bellen en het mailen waar je zoveel tijd mee kwijt bent ! Denk aan het handmatig factureren van je klant, een proces wat makkelijk geautomatiseerd kan worden. Denk aan de mailtjes die jij je klant stuurt, voor, tijdens en na de diensten die je levert. Hoe zou je het vinden om enorm veel tijd te besparen door het een en ander te automatiseren ? De tijd die het je oplevert kun je steken in het helpen van nog meer klanten.

Nieuwe website bezoekers worden fan

Daarnaast is e-mailmarketing DE manier om nieuwe klanten die jou nog niet kennen de introduceren met wat jij doet. De structuur die tijdens het maken van je website is ontstaan, passen we ook hier weer toe. De werkwijze en de stappen die je hanteert maken we samen heel visueel. We maken samen een virtuele tour door jouw bedrijf en stellen je website bezoekers in staat om het zelfde te doen.

Het resultaat ? Nieuwe website bezoekers voelen zich binnen 5 minuten enorm aangesproken als ze je website lezen en ze laten maar wat graag hun naam en e-mailadres achter om als eerste te kunnen profiteren van jouw nieuw product of dienst.

direct aan de slag


de beste e-mail marketing strategie voor jouw bedrijf

gratis checklist

herken je dit ?


aantal klanten loopt terug

de meeste mensen zijn al klant bij je of geweest. Het aantal nieuwe klanten dreigt terug te lopen.

geen impact

je wil impact maken met je website, zodat je nieuwe klanten aantrekt, die jou nog niet kennen. Maar het lukt nog niet helemaal.

geen krachtig signaal

je wil social media optimaal gaan inzetten om je bereik te vergroten, maar je weet niet goed wat je wanneer, waar en hoe moet posten.

tijd besparen

je hebt het gevoel dat je praktijk bijna vol zit en toch wil je doorgroeien. Je bent op zoek naar manieren om tijd te besparen zodat je nog veel meer klanten kan helpen.

"In de eerste fase van je bedrijf, laat je je bedrijf groeien met mond-tot-mond reclame. In de tweede fase zet je e-mailmarketing in om ook klanten aan te trekken die jou nog niet kennen."

een nieuwe basisplan

Je wil meer mensen bereiken, mensen die jou nog niet kennen. Daar is een hele andere strategie voor nodig. Samen gaan we zitten en maken we een nieuw basisplan. Dit plan geeft je weer overzicht en structuur. Je zult verstelt staan van de nieuwe mogelijkheden die op je pad zullenkomen !

een contentplan

Aan de hand van het nieuwe basisplan laat ik je zien hoe je dit basisplan kan omtoveren tot een contentplan die je op social media kan gaan delen. Het is nu belangrijk om niet te posten om te posten, maar je bezoeker te laaten zien dat je echt weet waar je hebt over hebt. Je post voortaan aan de hand van een plan.

weggevers

Met social media laat jij jezelf zien en welke gave dingen je doet. Je prikkelt je publiek optimaal en laat zien dat je een bepaald verlangen van je klant kan invullen. Je maakt hem nieuwsgierig en als de pijn of verlangen van je klant groot genoeg is, zal hij maar wat graag jou waardevolle tips downloaden. Je geeft hem een virtuele tour door jouw bedrijf en laat hem kennis maken met jou en je werkwijze.  Daar begint het wekken van vertrouwen.

laagdrempelige EN high-end producten

Hoe langer jouw klant door jou geprikkeld wordt, hoe enthousiaster hij wordt. Je gaat hem een aanbod doen. Niet zomaar een aanbod, maar een aanbod wat specifiek bij zijn behoefte past. Je doet aan marktonderzoek en doordat je precies weet wie jou klant is en wat zijn behoefte is, kun je hem ook een specifiek aanbod doen. We spammen de mensen op je lijst niet, jij laat je expert status zien door hem een aanbod te doen waar hij ook echt op zit te wachten.

deze artikelen helpen ook !


Soms lijkt het nog een droom. Ik heb binnen 6 maanden, een succesvol bedrijf neergezet. Elke keer als ik ...

"om het vertrouwen te wekken van klanten die jou nog niet kennen, heb je een hele andere strategie nodig."

wat zeggen anderen over dit product ?


Meer structuur en terug naar de essentie


profile-pic

Door samen te werken met Roel, ben ik weer een vrije vis in het water. Als therapeut heb ik veel expertise in de natuurgeneeswijze maar wist ik niet hoe ik alles kon samenbrengen. Na vele pogingen en aanschaf van diverse coaching programma' s kwam ik er niet. Roel ziet dit wel, en na een brainstorm sessie zag ik een begin ontstaan van iets wat Roel al helemaal voor ogen had. Hij is in staat om structuur te brengen en alles terug te brengen naar de essentie waar ik al jaren naar opzoek was. Wat ook zo fijn is dat hij zelf therapeut is en dus ook die taal spreekt, en daarnaast met zeer veel ervaring websites bouwt. Nu heb ik eindelijk de website maar ook een heldere visie hoe ik met Vrouw en Vitaal vol vertrouwen de toekomst in ga. Bedankt Roel voor jou vertrouwen en geduld, ook alvast voor alles wat nog gaat komen! Ik ga op jou aanwijzing weer verder naar de volgende stappen, je bent van mij nog lang niet af.

Enorme stappen vooruit !


profile-pic

Wat ik fijn vind aan Roel is dat hij heel snel denkt en het dan ook voor zich ziet en dat helpt enorm om vooruit te gaan. Roel helpt mij met het maken van mijn nieuwe website die klaar gemaakt wordt voor de toekomst, dus op naar meer activiteiten online. Ik ben al 27 jaar ondernemer en heb veel websites zelf gemaakt maar nu was het tijd om professioneler te gaan en daar weet Roel wel weg mee. Ik werk heel graag met hem samen! Warme groet, Amudra Madhura

Roel benut zijn kennis creatief en optimaal

Wat mij aanspreekt in de samenwerking met Roel is dat hij in staat is om zijn kennis en creativiteit optimaal weet te benutten. Zowel als coach maar ook als ondersteuner voor coaches om zich beter te profileren on line. Bijzonder vond ik zijn bijdrage aan de organisatie van Happy Life in Oosterhout. Zijn inbreng en enthousiasme heeft dat evenement zowel voor deelnemers als bezoekers tot een bijzonder succes gebracht.

Enorme stappen vooruit !

Wat ik fijn vind aan Roel is dat hij heel snel denkt en het dan ook voor zich ziet en dat helpt enorm om vooruit te gaan. Roel helpt mij met het maken van mijn nieuwe website die klaar gemaakt wordt voor de toekomst, dus op naar meer activiteiten online. Ik ben al 27 jaar ondernemer en heb veel websites zelf gemaakt maar nu was het tijd om professioneler te gaan en daar weet Roel wel weg mee. Ik werk heel graag met hem samen!

Warme groet, Amudra Madhura

twijfel je nog of deze dienst wel bij je past ?


Twijfel je nog of deze dienst wel bij je past of wil je meer weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw specifieke situatie ? Ik bied je een gratis adviesgesprek aan. Voordat we elkaar zien wil ik je dan vragen om een aantal vragen te beantwoorden zodat ik mijn huiswerk kan doen. Op die manier zal ons gesprek ook echt van waarde zijn !

Je kan alvast een afspraak maken en de vragen invullen met de onderstaande knop.

>