fbpx

MEER IMPACT MET EEN WINSTGEVENDE WEBSITE

Slider


Wil jij graag een website 

die mensen ook direct aanspreekt ?De meest gemaakte fout die ondernemers maken is om direct te beginnen aan het bouwen van hun website. Dat is bijna het zelfde als boodschappen doen zonder lijstje ! Je begint aan allerlei dingen die je nog niet nodig hebt, of je vergeet de helft. Hoe jammer is het als je klaar bent met het bouwen van je nieuwe website, en hij absoluut niet blijkt te werken ? Dat jij hem prachtig vindt, maar dat je klant niet onder de indruk is ?

Voordat ik aan een website begin, maak ik altijd een basisplan. Ik kijk naar de ondernemer, zijn visie, zijn aanbod, zijn gaven, talenten, producten, diensten, en gooi alles op één hoop. Samen halen we alle bestaande kaders weg en kijken we van een afstandje naar wat er over blijft. We brengen structuur aan en zetten vanuit niets een nieuw plan op.

Alleen op deze manier kun je een plan schrijven die ook echt voor je gaat werken. Immers, jouw klant is kritisch. Naast jou, zijn er namelijk nog wel 10 of 20 andere mensen die soortgelijke diensten aanbieden. Jouw klant kijkt vanuit zijn luie stoel kritisch naar jouw website. Als jij als expert niet laat zien dat je exact weet welke problemen hij heeft en dat jij als geen ander daar DE oplossing voor hebt, klikt hij binnen 5 minuten weg van jouw website. Je zal dus echt iets bijzonders neer moeten zetten om ook echt zijn enthousiasme en vertrouwen voor je te winnen !

Naast dat ik bijna 20 jaar in loondienst heb gewerkt en voor vele grote bedrijven websites heb gebouwd (en nog veel meer), heb ik ook vele trainingen en cursussen gevolgd bij de grootste experts uit het vak. Ik ben zelf ook coach en trainer en ik weet als geen ander hoe je in de huid van jouw klant kruipt. Hoe je vanuit de beleving van jouw klant naar jou producten en diensten kijkt. Ik help je met het opstellen van een basisplan. Dat doe ik doordat ik jou een gratis checklist aanbied. Die checklist is een lijstje met allerlei "ja/nee" vragen. Bij elke vraag waar jij "nee" op antwoord, heb je een aandachtspunt te pakken. Een punt waaraan jij kan werken zodat jouw website nog pakkender wordt.


direct aan de slag


hoe maak je een website die jouw klant direct aanspreekt?

gratis checklist

in 8 stappen naar een website die meteen vertrouwen wekt

videoreeks

herken je dit ?


onvoldoende bereik

je wil dolgraag iedereen helpen, iedereen is jouw klant, maar toch heb je nog onvoldoende bereik

nieuwe klanten blijven uit

je hebt je missie, jouw passie netjes verwoord op je website, maar toch blijven nieuwe klanten uit

sterk eigen merk

je wil graag een sterk eigen merk neer zetten, maar je weet niet zo goed hoe dat moet

impact maken

je wil met je website graag een impact maken en je klant van zijn stoel afblazen, maar dat lukt nu nog niet echt.

"Met je website heb je maximaal 2 tot 5 minuten de tijd om een een verpletterende indruk te maken op je klant. Zorg er dan ook voor dat je website meteen aanspreekt."

een nieuw basisplan

Eerst gaan we overzicht en structuur scheppen. We maken een nieuw basisplan en definiëren jouw ideale klant. Als dit duidelijk is voor jou, zul je merken dat alles wat je doet van een hogere kwaliteit zal zijn.

werkwijze

Samen zoomen we in op je werkwijze en zorgen we ervoor dat het meteen duidelijk is voor je klant wat. je doet en op welke manier je inspeelt op de pijn en het verlangen van je klant.

scherpere teksten schrijven

Ik laat je zien hoe je ervoor kan zorgen dat de teksten op je website veel krachtiger worden en direct een verpletterende indruk maken op je klant

deze artikelen helpen ook !


Soms gaan mijn haren nog wel eens overeind staan. Ik kijk dan naar een website van een potentiële klant, ...

"jouw potentiële klant is op zoek naar een oplossing voor zijn probleem. Laat dan ook zien dat jij begrijpt welke pijn dat is en dat jij de oplossing daarvoor hebt."

wat zeggen anderen over dit product ?


Enorme stappen vooruit !


profile-pic

Wat ik fijn vind aan Roel is dat hij heel snel denkt en het dan ook voor zich ziet en dat helpt enorm om vooruit te gaan. Roel helpt mij met het maken van mijn nieuwe website die klaar gemaakt wordt voor de toekomst, dus op naar meer activiteiten online. Ik ben al 27 jaar ondernemer en heb veel websites zelf gemaakt maar nu was het tijd om professioneler te gaan en daar weet Roel wel weg mee. Ik werk heel graag met hem samen! Warme groet, Amudra Madhura

Meer focus en meer plezier !


profile-pic

Begin van dit jaar ben ik de samenwerking aangegaan met Roel van Skillz-online. Hij heeft mij geholpen om online nog zichtbaarder te worden. Roel is een professional, hij denkt in oplossingen en weet de technische vertaalslag te maken. Iets wat je aan Roel zeker kan overlaten. Hierdoor kon ik mij als ondernemer blijven focussen op zaken waar ik zelf goed in ben en het meeste plezier uit haal.

Meer focus en meer plezier !

Begin van dit jaar ben ik de samenwerking aangegaan met Roel van Skillz-online. Hij heeft mij geholpen om online nog zichtbaarder te worden. Roel is een professional, hij denkt in oplossingen en weet de technische vertaalslag te maken. Iets wat je aan Roel zeker kan overlaten. Hierdoor kon ik mij als ondernemer blijven focussen op zaken waar ik zelf goed in ben en het meeste plezier uit haal.

Meer structuur en terug naar de essentie

Door samen te werken met Roel, ben ik weer een vrije vis in het water. Als therapeut heb ik veel expertise in de natuurgeneeswijze maar wist ik niet hoe ik alles kon samenbrengen. Na vele pogingen en aanschaf van diverse coaching programma' s kwam ik er niet. Roel ziet dit wel, en na een brainstorm sessie zag ik een begin ontstaan van iets wat Roel al helemaal voor ogen had. Hij is in staat om structuur te brengen en alles terug te brengen naar de essentie waar ik al jaren naar opzoek was. Wat ook zo fijn is dat hij zelf therapeut is en dus ook die taal spreekt, en daarnaast met zeer veel ervaring websites bouwt. Nu heb ik eindelijk de website maar ook een heldere visie hoe ik met Vrouw en Vitaal vol vertrouwen de toekomst in ga. Bedankt Roel voor jou vertrouwen en geduld, ook alvast voor alles wat nog gaat komen! Ik ga op jou aanwijzing weer verder naar de volgende stappen, je bent van mij nog lang niet af.

twijfel je nog of deze dienst wel bij je past ?


Twijfel je nog of deze dienst wel bij je past of wil je meer weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw specifieke situatie ? Ik bied je een gratis adviesgesprek aan. Voordat we elkaar zien wil ik je dan vragen om een aantal vragen te beantwoorden zodat ik mijn huiswerk kan doen. Op die manier zal ons gesprek ook echt van waarde zijn !

Je kan alvast een afspraak maken en de vragen invullen met de onderstaande knop.

>