fbpx

team@skillz-online.com

+31 6 4220 4960

gratis e-book

HOE ORGANISEER JE EEN WEBINAR DIE METEEN OMZET OPLEVERT?


Download dan nu mijn e-book met informatie en inzichten.


download mijn e-book


hoe zorg je ervoor dat jouw klant tijdens je webinar aan je lippen hangt en snakt naar meer ?


Een webinar geven kan een manier zijn om meteen omzet te genereren voor je bedrijf. Maar er komt best wel wat bij kijken om een winstgevende webinar te organiseren. Het is niet een kwestie van een berichtje op social media zetten en vervolgens hopen dat er een massale opkomst zal zijn. Een webinar vullen gaat niet vanzelf. Zonder goed plan kun je geen webinar geven. En zonder webinar weten de meeste mensen niet wie jij bent en dat je hele gave dingen doet. Hoe kom je dan toch aan een  minimum omzet, elke maand ?

wat leer je?


je klant meteen enthousiast

Je leert hoe je een webinar organiseert waarbij het signaal enorm krachtig is, zodat je klant meteen al razend enthousiast is!

serieuze klanten spotten

Je leert hoe je vooraf en tijdens de webinar al serieuze klanten kan spotten zodat je ze makkelijker kan opvolgen

juiste aanbod

Je leert hoe je het juiste aanbod kan doen voor de juiste klant en dat er meerdere manieren zijn om een aanbod te doen

meer omzet

Je leert hoe je jouw klant makkelijker en sneller kan opvolgen voor een optimaal resultaat

"Het organiseren van een webinar is net zoals het afstellen van een machine. Als je maar goed aan de knoppen draait en de boel smeert, werkt hij prima !"

een webinar gaat helemaal niet over jou!


jouw klant is niet geïnteresseerd in jouw verhaal


Jouw klant is niet geïnteresseerd in jouw verhaal. Dat is een fout die veel ondernemers nog steeds maken. Je kan je levensverhaal op hangen tijdens een webinar, maar daar zit echt niemand op te wachten. Jouw klant is op zoek naar een oplossing voor zijn probleem. Hij gaat, wanneer de kinderen naar bed zijn, googelen en rondneuzen op social media. Daar komt hij jouw webinar tegen, of je weggever. Hij wil in 2 tot 5 minuten tijd zien dat jij een waardevolle oplossing biedt voor zijn probleem.

je hebt maar één kans om indruk te maken op jouw klant


Je hebt maar één kans om indruk te maken op je klant. Je zal er dus voor moeten zorgen dat je boodschap mega krachtig is en je klant precies raakt bij de pijn waar hij al weken of maanden mee rond loopt. Wanneer jij hem in een uur tijd waardevolle informatie kan geven, waar hij direct iets mee kan... dan heb je zijn interesse te pakken.

maak een onweerstaanbaar aanbod


In dit e-book laat ik jou zien hoe je een winstgevende webinar kan organiseren. Dat doe je niet alleen door je klant meteen te raken, maar ook door hem te laten inzien dat hij na je webinar wel meteen aan de slag kan, maar met name door hem te laten realiseren dat als hij écht resultaat wil, hij het niet alleen kan doen. Zodra je dat besef bij hem het gecreëerd, en je doet. hem een onweerstaanbaar aanbod dat echt bij zijn pijn of behoefte past, draai jij je eerste omzet.

wat zeggen anderen over dit e-book?


Meer structuur en terug naar de essentie

Door samen te werken met Roel, ben ik weer een vrije vis in het water. Als therapeut heb ik veel expertise in de natuurgeneeswijze maar wist ik niet hoe ik alles kon samenbrengen. Na vele pogingen en aanschaf van diverse coaching programma' s kwam ik er niet. Roel ziet dit wel, en na een brainstorm sessie zag ik een begin ontstaan van iets wat Roel al helemaal voor ogen had. Hij is in staat om structuur te brengen en alles terug te brengen naar de essentie waar ik al jaren naar opzoek was. Wat ook zo fijn is dat hij zelf therapeut is en dus ook die taal spreekt, en daarnaast met zeer veel ervaring websites bouwt. Nu heb ik eindelijk de website maar ook een heldere visie hoe ik met Vrouw en Vitaal vol vertrouwen de toekomst in ga. Bedankt Roel voor jou vertrouwen en geduld, ook alvast voor alles wat nog gaat komen! Ik ga op jou aanwijzing weer verder naar de volgende stappen, je bent van mij nog lang niet af.

Erg professioneel, snel, en doelgericht !

HSP & WERK is de samenwerking met Roel en Sandra van Heel aangegaan door het plaatsen van een online training over hoogsensitiviteit en talent op de Skilzz Academy. De samenwerking met Roel en Sandra liep heel prettig. Ze zijn erg professioneel, ICT technisch onderlegd, snel en doelgericht en denken om de meeste creatieve manieren mee om van de lancering en verkoop een succes te maken. Samenwerking is voor mij vaak een 'ding', maar met hen ging het als vanzelf.

profile-pic
Esther Kaastra

Roel benut zijn kennis creatief en optimaal

Wat mij aanspreekt in de samenwerking met Roel is dat hij in staat is om zijn kennis en creativiteit optimaal weet te benutten. Zowel als coach maar ook als ondersteuner voor coaches om zich beter te profileren on line. Bijzonder vond ik zijn bijdrage aan de organisatie van Happy Life in Oosterhout. Zijn inbreng en enthousiasme heeft dat evenement zowel voor deelnemers als bezoekers tot een bijzonder succes gebracht.

Over Mij

Mijn naam is Roel van Heel. Ik help ondernemers om hun bereik te vergroten door naast mond-tot-mond reclame ook online marketing technieken in te zetten. Om online succes te boeken heb je vaak een andere mindset en een andere strategie nodig. Ik help ondernemers met het plan achter dit online succes, maar ook om dit plan succesvol uit te voeren. Met een juiste mindset en een concreet plan heb ik in het eerste jaar van Skillz Online een omzet behaald van € 100.000. Dat gun ik jou ook!

>