fbpx

hoe maak je een website die jouw klanten meteen aanspreekt ?


Download dan nu mijn e-book met informatie en inzichten.

iedereen kan wel in een paar uur tijd een website maken... maar hoe zorg je ervoor dat jouw website ook direct aanspreekt ?

De meest gemaakte fout die ondernemers maken is om direct te beginnen aan het bouwen van hun website. Dat is bijna het zelfde als boodschappen doen zonder lijstje ! Je begint aan allerlei dingen die je nog niet nodig hebt, of je vergeet de helft. Hoe jammer is het als je klaar bent met het bouwen van je nieuwe website, en hij absoluut niet blijkt te werken ? Dat jij hem prachtig vindt, maar dat je klant niet onder de indruk is ?

wat leer je ?


je website gevonden én bezocht

je leert hoe je ervoor kan zorgen dat je website wél wordt bezocht en gevonden

geen keuzestress

je leert hoe je met een groot aanbod er voor zorgt dat je klant géén keuzestress ervaart

krachtige boodschap

je leer hoe je jouw prachtige boodschap beter, maar vooral krachtiger kan overbrengen op je klant

juiste opzet

je leert hoe je een juiste opzet kan vinden voor je website, zodat je website meteen 'to the point is'

meteen aan de slag

je leert hoe je er voor kan zorgen dat je klant meteen aan de slag kan, waardoor hij vertrouwen opbouwt

"De grootste fout die jij als ondernemer kan maken, is om in een paar uurtjes tijd een website neer te zetten, zonder plan. Dat gaat echt niet werken."

jouw website is geen digitale CV


Jouw klant is totaal niet geïnteresseerd in jouw verhaal. Hij wil zo snel mogelijk een oplossing vinden voor jouw probleem. Hij is dus totaal niet geïnteresseerd in jouw diploma's, werkervaring of de certificaten die je hebt. Hij wil zien dat jij hem als geen ander kan helpen.

één kans om indruk te maken op je klant


Jouw klant beslist binnen 2 tot 5 minuten of jij de persoon bent die zijn probleem kan helpen oplossen. Je zal er dus voor moeten zorgen dat je boodschap mega krachtig is en je klant precies raakt bij de pijn waar hij al weken of maanden mee rond loopt. Wanneer jij hem in een uur tijd waardevolle informatie kan geven, waar hij direct iets mee kan... dan heb je zijn interesse te pakken.

zet je klant aan het werk


Zorg dat het meteen duidelijk is dat je klant dezelfde dag al van alles kan doen. Zorg ervoor dat je weggever, je lezing, je workshop of je webinar meteen duidelijk zichtbaar is op je homepage. Jouw klant wil namelijk niet wachten totdat jij eindelijk tijd hebt om hem te spreken. Hij wil vanuit zijn luie stoel meteen aan het werk.

wat zeggen anderen ?


Enorme stappen vooruit !

"Wat ik fijn vind aan Roel is dat hij heel snel denkt en het dan ook voor zich ziet en dat helpt enorm om vooruit te gaan. Roel helpt mij met het maken van mijn nieuwe website die klaar gemaakt wordt voor de toekomst, dus op naar meer activiteiten online."

amudra madhura

Meer structuur en terug naar de essentie

"Door samen te werken met Roel, ben ik weer een vrije vis in het water. Hij is in staat om structuur te brengen en alles terug te brengen naar de essentie waar ik al jaren naar opzoek was."

Maja Faasse

Een bevlogen ondernemer

Ik heb Roel leren kennen als een bevlogen ondernemer, die vanuit zijn hart mensen begeleid als burn-outcoach / lifestylecoach / en web designer. Hij combineert deze 3 diciplines tot 1 geheel wat een perfecte combinatie schept en mensen brengt tot meer balans en levensgeluk.

hein van der meis

ons team


roel van heel

e-learning specialist

sandra van heel

social media & planningsexpert

>