Hoe voorkom je dat je volgers het gevoel krijgen dat je aan het spammen bent? Als je echt het maximale uit MailBlue haalt, dan komen je volgers. op verschillende manieren in MailBlue terecht. Ze schrijven zich in voor je nieuwsbrief (alleen noem je dat natuurlijk niet zo), maar ze downloaden ook je e-book, schrijven zich in voor een masterclass of een workshop. Er is veel mogelijk!

Maar als je al die mensen en mailt vanuit je funnel en je standaard nieuwsbrieven stuurt, zullen ze zich snel uitschrijven omdat ze helemaal gek worden van je, omdat je ze wellicht aan het spammen bent. Hoe pak je het dan aan?

In deze video leg ik je uit wat een virtuele emmer is en hoe je die kan toepassen zodat je volger niet het gevoel krijgt dat je aan het spammen bent, én wat bij draagt dat jouw mails niet in de spamfolder terecht komen, maar in de inbox.

Bekijk ook het interview met Youri Meuleman, mede-oprichter van MailBlue, voor meer informatie hoe je het maximale uit MailBlue kan halen.

gratis LIVE TRAINING

Succesvol zichtbaar op social media

Heb ik je geraakt met deze video? Ben jij benieuwd hoe je met persoonlijke, en effectieve marketing, zonder trucjes jouw betalende klanten sneller en makkelijker kan vinden op social media? 

Geef je dan snel op voor mijn live training, je bent van harte welkom!

>