Ik word de laatste tijd enorm een bepaalde richting opgetrokken, een trend die jou enorm gaat helpen om je bedrijf te laten groeien. Iets wat ik enorm onderschat heb: een persoonlijk signaal naar buiten toe met een persoonlijke bedankt pagina.


Dat betekent dat je in al je uitingen meer persoonlijk mag zijn en meer van jezelf mag laten zien. Letterlijk! Dus wanneer jij bijvoorbeeld een webinar organiseert, en jij via MailBlue je kijkers toegang geeft tot je webinar, gaat het niet alleen om het vullen van je lijst, maar ook om je volger een persoonlijke en zintuiglijke ervaring te geven. Dat doe je met een persoonlijke bedankt pagina.


Een persoonlijke bedanktpagina werkt als volgt:

01
je maakt een landingpagina waar jouw klant zijn plek reserveert

Bijvoorbeeld voor je webinar, of voor het downloaden van een e-book. Op die pagina zorg je al voor een persoonlijke beleving, omdat je daar een video op zet, waar je jouw klant persoonlijk welkom heet en hem uitlegt waarom hij naar je webinar moet kijken.

02
je geeft de opgegeven naam en e-mailadres door aan je bedankt pagina

Als jouw klant zijn plek reserveert op je landingspagina, komt hij in MailBlue terecht. Maar ook geef je de opgegeven naam door aan de bedanktpagina, door de bedanktpagina te openen met de url, waar de naam en e-mailadres als parameters aan toegevoegd zijn.

03
adresseer je klant persoonlijk

Je noemt je klant hier dus bij zijn voornaam, onder het mom: "he Roel, fijn dat je meekijkt!". Je noemt het specifieke adres waar de bevestiging naar toe is gestuurd. Dit maakt het al enorm persoonlijk!

04
doe aan verwachtingsmanagement

Wees duidelijk in wat je klant nu van je kan verwachten. Wat gebeurt er nu? Ik plaats dus ook een video op de bedankt pagina. Ik vertel hem hoe gaaf ik het vind dat hij ook kijkt, dat hij een mail krijgt ter bevestiging en wat ik nog meer van hem verwacht. Ik vertel hem ook hoe hij het maximale uit de webinar haalt.

Met deze technische tip zul je merken dat je klant niet alleen naar je pagina kijkt, maar dat hij zich ook opgeeft én komt opdagen. Je kan ook nog een cadeautje weggeven en dat noemen in de laatste video. Met een cadeautje wordt de kans op een hogere conversie nóg groter.

gratis LIVE TRAINING

Succesvol zichtbaar op social media

Heb ik je geraakt met deze video? Ben jij benieuwd hoe je met persoonlijke, en effectieve marketing, zonder trucjes jouw betalende klanten sneller en makkelijker kan vinden op social media? 

Geef je dan snel op voor mijn live training, je bent van harte welkom!

>