Je bedrijf staat voor kwaliteit! Dat wil zeggen dat je best kritisch mag zijn en dat je niet met iedereen werkt. Ik zeg altijd dat mijn klant géén koning is, bewust niet, want als ik kwaliteit wil garanderen, dan kan en wil ik niet iedereen intensief begeleiden. Ik hanteer daarom een onder- en bovengrens, waarmee ik aangeef wanneer ik wel en niet een klant intensief begeleid. Dat klinkt gek, want jaag je mensen zo niet weg? 

Kwalitatiever, actiever en serieuzer

Nee, juist niet. Je doelgroep wordt misschien wel iets kleiner, maar ook kwalitatiever, actiever en serieuzer! Als je net begint is het ok om nog geen ondergrens te hebben. Maar op het moment dat je denkt: "hoe heb ik deze persoon ooit kunnen toelaten tot mijn trainingen, want het is echt niet mijn klant", is het een teken dat het tijd wordt om een onder- en bovengrens in te voeren.Een ondergrens wil zeggen: aan welke eisen moet je voldoen om actief begeleid te worden? Als je er aan voldoet, ben je toe aan intensieve begeleiding.

Het juiste product voor de juiste klant 

Als een klant nog niet toe is aan mijn intensieve begeleiding, wil dat nog niet zeggen dat ik hem niet kan helpen! Ik heb uiteraard diverse begeleidingsvormen, ebooks, videoreeksen en online trainingen waarmee mijn mogelijke klant vanuit zijn luie stoel in zijn eigen tempo aan het werk kan. Dit is het passieve deel van mijn bedrijf. Ik vertel er alles over in deze live!

gratis LIVE TRAINING

Succesvol zichtbaar op social media

Heb ik je geraakt met deze video? Ben jij benieuwd hoe je met persoonlijke, en effectieve marketing, zonder trucjes jouw betalende klanten sneller en makkelijker kan vinden op social media? 

Geef je dan snel op voor mijn live training, je bent van harte welkom!

>