Waarom zou je aan een weggever moeten beginnen? Nou, ik heb mijn bedrijf groot gemaakt, juist dankzij een weggever. Ik hoor veel ondernemers roepen: ja maar iedereen heeft er al een en ik word er zelf niet warm of koud van. Dat is een grote denkfout!

Jouw enthousiaste, serieuze klant, is op zoek naar een oplossing voor zijn probleem en wil het liefste, zonder jouw tussenkomst, vanuit zijn luie stoel zijn probleem oplossen. Zorg er dus voor dat jouw weggever krachtig is, en dat je jouw klant daarmee op een liefdevolle manier confronteert en shockeert.


Ik hanteer twee soorten weggevers:

  • een weggever die ik promoot (onder mijn e-mail handtekening, op mijn visitekaartje met een QR code, met een advertentie, met een prominente plek op mijn website, enz). Deze weggever is minstens 20 pagina's dik en geeft niet alleen meteen bruikbare tips, maar laat ook zien hoe mijn methode eruit ziet.
  • een kleinere weggever die ik als cadeautje in zet (bijv. 10 tips in een PDF). Wanneer mijn klant live aanwezig is bij mijn event (lezing, workshop of masterclass) krijgt hij deze PDF. Als hij tot het einde blijft luisteren krijgt hij er nog een (bijv. een gratis funnel met instructies om het toe te passen).

Als je het goed doet, kan een weggeverer voor zorgen dat je per maand 100 volgers kan toevoegen aan je lijst! Daarna gaan we er de meest serieuze kandidaten uit pikken.

gratis LIVE TRAINING

Succesvol zichtbaar op social media

Heb ik je geraakt met deze video? Ben jij benieuwd hoe je met persoonlijke, en effectieve marketing, zonder trucjes jouw betalende klanten sneller en makkelijker kan vinden op social media? 

Geef je dan snel op voor mijn live training, je bent van harte welkom!

>