Wist je dat social media niet direct leidt tot meer omzet? Social media maakt mensen wel nieuwsgierig, maar ze zullen niet meteen overgaan tot het kopen van je duurste product. Vaak zijn ze op zoek naar iets kleins, iets eenvoudigs. Jouw klant is zich vaak er niet eens bewust van dat hij een probleem héeft!

Houd de aandacht vast van jouw klant

Er is meer nodig om deze klant te overtuigen. Met een mailinglijst houd je de aandacht vast van klanten die je normaal zou mislopen. Het is een gemist kans om die klanten die nu nog niet zover zijn, zomaar te laten verdwijnen. Je kan hun aandacht vasthouden door ze eerst gratis of laagdrempelig materiaal aan te bieden. Wanneer het signaal van jouw woorden sterk genoeg is, zal jouw klant zich realiseren dat hij veel meer nodig heeft dan alleen maar het gratis materiaal waar hij naar op zoek was. Hij zal zich realiseren dat zijn probleem vele malen groter is dan dat hij dacht! Dat zal pas leiden tot extra omzet. Grote kans dat je klant 3 tot 6 maanden later alsnog instapt

Hanteer drie groepen

Om het maximale uit je lijst te halen en te gaan voor meer omzet, kun je jouw klant verdelen in drie groepen: de starter, de gevorderde en de expert klant. In mijn lijst kan ik zijn gedrag vastleggen, niet op de "big brother is watching you" manier, maar puur om mijn klant te voorzien van kwalitatieve en gerichte informatie. 

Ik vertel er alles over in deze video!

De blog over de apple update waar ik het over had vind je hier >>>.


gratis LIVE TRAINING

Succesvol zichtbaar op social media

Heb ik je geraakt met deze video? Ben jij benieuwd hoe je met persoonlijke, en effectieve marketing, zonder trucjes jouw betalende klanten sneller en makkelijker kan vinden op social media? 

Geef je dan snel op voor mijn live training, je bent van harte welkom!

>