Ik heb echt een haat/liefde verhouding met tijd. Ik maakte er laatst een podcast over. Ik kwam tot de ontdekking dat ik me enorm veel tijd kan besparen door mijn processen eens goed onder de loep te nemen. Veel processen kun je namelijk inkorten of optimaliseren in MailBlue.

Interview met Youri Meuleman

Voor mij is het echt belangrijk om te blijven kijken naar tijd en hoe ik er slimmer mee om kan gaan. Dat betekent dat ik niet alleen mail adressen verzamel, maar dat ik ook mijn processen automatiseer. Het interview wat ik hield met Youri Meuleman, inspireerde me enorm om daar nog verder in te gaan dan wat ik nu al doe (het interview met Youri kun je hier beluisteren).

Afspraken boeken in je digitale agenda

Denk alleen maar eens aan het maken van afspraken en hoeveel tijd zoiets kost. Het maken van een afspraak, mailen en bellen... daarna verzetten, nog een keer mailen en bellen... wat nu als jouw klant dat allemaal zelf kan, zonder jouw tussenkomst? Gewoon rechtstreeks in jouw digitale agenda?

Automatiseer jouw proces

In deze podcast vertel ik je over het belang van het automatiseren van processen. Denk aan het afspraak maken, maar ook aan het downloaden van een e-book. Zoiets ga je toch niet handmatig mailen (en ik spreek soms nog steeds ondernemers die dat wel nog doen!).

gratis LIVE TRAINING

Succesvol zichtbaar op social media

Heb ik je geraakt met deze video? Ben jij benieuwd hoe je met persoonlijke, en effectieve marketing, zonder trucjes jouw betalende klanten sneller en makkelijker kan vinden op social media? 

Geef je dan snel op voor mijn live training, je bent van harte welkom!

>