Lange tijd kreeg ik buikpijn bij elke investering die ik deed. Ik zit voor het tweede jaar bij mijn coach Veronique Prins, ik heb de training bij Youri Meuleman gevolgd, meerdere seminars van Eelco de Boer bijgewoond en nog veel meer experts gevolgd in het vak. Ik realiseer me echter ook dat je als ondernemer moet blijven leren en dat investeren in je bedrijf hard nodig is. Als je aan je bedrijf werkt, werk je immers ook aan jezelf.


Momenteel krijg ik veel inspiratie en motivatie van deze grote namen uit het vak. Nu realiseer ik me meer dan ooit dat je soms met je ogen dicht in het diepe moet springen. Dat al die investeringen niet alleen hard nodig zijn, maar dat je die ook makkelijk kan terugverdienen. Met mijn ambitie, en de kennis van deze grote namen ga je immers vele malen sneller en vele malen harder, en zal de kwaliteit van mijn diensten vele malen hoger zijn dan voorheen.


Het is zo grappig... normaal gesproken zou ik bijna in paniek raken van zoveel informatie, kennis en waarde, omdat ik me afvraag hoe ik het in hemelsnaam ingepland krijg in mijn drukke agenda. Sandra is normaal degene die zo enthousiast raakt en alle plannen meteen inplant en in een mum van tijd een heel schema heeft gemaakt. Vandaag is het andersom. Vandaag zie ik alleen maar mogelijkheden en wordt ik zo blij en zo razend enthousiast als ik alleen maar denk aan de mooie dingen die vandaag zijn gebeurd.


Mijn tip aan jou... haal je voet van het rempedaal af en laat je heerlijk mee glijden met de spannende rit die je tegenmoet gaat. Soms moet je niet zoveel nadenken maar gewoon gaan. Soms gebeuren dingen zoals ze horen te gebeuren. Durf te investeren in jezelf, maar ook in je bedrijf. Met de juiste ambitie zul je er snel de vruchten van plukken !

gratis LIVE TRAINING

Succesvol zichtbaar op social media

Heb ik je geraakt met deze video? Ben jij benieuwd hoe je met persoonlijke, en effectieve marketing, zonder trucjes jouw betalende klanten sneller en makkelijker kan vinden op social media? 

Geef je dan snel op voor mijn live training, je bent van harte welkom!

>