Onlangs hoorde ik een ondernemer zeggen dat ze twijfelt tussen het runnen van haar bedrijf en het beoefenen van haar nieuwe hobby. Dat deed me meteen denken aan een verhaal wat ik iemand hoorde vertellen. Hoe committed ben jij aan je bedrijf ?


Ben je echt vastbesloten om er een succes van te maken, of heb je alleen de intentie om dat te doen ?Om echt committed te zijn aan mijn bedrijf, weet ik dat ik af en toe mijn hoofd en lichaam moet resetten. Weet je, het leven van een ondernemer is nooit saai. En ook ik twijfel soms wel eens aan de plannen die ik maak. Sommige plannen gaan goed, anderen weer niet.


Als ik merk dat ik gevoeliger wordt voor kritiek, of dat mijn mind weer over uren draait en allerlei angsten en belemmerende overtuigingen om me af schiet, weet ik dat ik mijn hoofd en lichaam moet resetten. Dan pas kan ik echt weer committed zijn.


Ik doe dat met prana. In deze video leg ik uit hoe ik dat doe.Zelfs de grootste namen uit ons vak ervaren elke dag of elke week angsten of belemmerende overtuigingen. Toch zijn ze zo ver gekomen omdat ze committed zijn. Ze laten zich niet zomaar uit het veld slaan. Daar hebben ze een manier voor bedacht. Ik doe dat met prana, maar jij kan dat ook doen met Yoga, Mindfulness, Wandelen, Fietsen, Schilderen, noem maar op. Hoe doe jij dat nu ? En doe je dat wel genoeg ? Alleen als je zo'n mechanisme hebt, om al die negatieve emoties je lichaam te laten verlaten, kun je echt committed zijn aan je bedrijf.

gratis LIVE TRAINING

Succesvol zichtbaar op social media

Heb ik je geraakt met deze video? Ben jij benieuwd hoe je met persoonlijke, en effectieve marketing, zonder trucjes jouw betalende klanten sneller en makkelijker kan vinden op social media? 

Geef je dan snel op voor mijn live training, je bent van harte welkom!

>