luister hier naar mijn podcast

09. Bewezen techniek: hoe blijf je als ondernemer mentaal gezond? [podcast]

Slechts 10% van alle ondernemers wordt uiteindelijk succesvol. Hoe dat komt? Omdat je als ondernemer behoorlijk wat weerstand te verwerken krijgt. Als die weerstand niet van jezelf, is, dan komt die wel vanuit je omgeving! Daarom is het ook van cruciaal belang dat je mentaal gezond blijft.

Ik hoorde jaren geleden zakenman Eric Worre praten over hoe hij in netwerkmarketing de "ring van 5" techniek toepast. Deze theorie is van Jim Rohn en ik heb hem volledig omarmd. Het beschrijft hoe jij het gemiddelde bent van de 5 mensen die het dichtste bij je staan en welk effect negatieve energie en weerstand op je kunnen hebben. Het beschrijft heel goed hoe je daar het beste mee kan omgaan zodat je weer optimaal kan groeien!

Deze theorie heb ik volledig omarmd en ik heb mijn vrouw en kinderen dit ook geleerd. Mijn kinderen, nu 13 en 15 kunnen er hele verhalen over houden. Hoe ze mentaal gezond blijven, hoe ze met jaloezie en afgunst omgaan en hoe ze alle prikkels het beste kunnen verwerken. Deze theorie heeft een mega impact op mij én mijn gezin gemaakt!

Ik vertel er alles over in deze podcast.

Volg ons op ons

Spotify Kanaal

>