december 2

07. Van eerste idee naar je eerste klant: het juiste systeem

Volg ons op ons

Spotify Kanaal

We hebben dus een idee ontwikkeld, marktonderzoek gedaan, een onweerstaanbaar aanbod ontwikkeld en het ook al verkocht. Toch is het belangrijk om te blijven controleren of niet alleen jouw idee, maar ook de uitwerking klopt en aansluit bij de verwachtingen van jouw klant. Met een goed systeem kun je nagaan of jouw klant niet alleen je product koopt, maar ook alles doorneemt. Je kan zien of een klant al stopt na de aankoop, of het bekijken van de eerste video, of dat je klant gretig binnen een week alles al heeft doorgenomen. Met het juiste systeem kun je dus zien hoe serieus jouw klant is en de meest serieuze klanten er uit halen en opvolgen. Maar hoe ga je te werk?

In deze podcast zet ik de belangrijkste punten op een rij rondom het systeem wat ik gebruik en wat mij in korte tijd enorm veel succes heeft gebracht. Zo groeide ik in het eerste jaar na het oprichten van Skillz Online meteen door naar omzet van € 100.000! Met het juiste systeem ben je al halverwege.

 


Tags


Over de auteur

In het hoofd van Roel bruist het altijd wel van de nieuwe ideeën. Terwijl hij met jou in gesprek is, springen de ideeën en de mogelijkheden voor jou om nog sneller te groeien als paddestoelen uit de grond. Roel deelt elke week een van die paddestoelen in zijn blogs die je kan lezen op deze website.

Roel van Heel

Dit vind je wellicht ook interessant:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>