Let op: deze live TRAINING is alleen voor ambitieuze coaches, trainers EN therapeuten.

gratis live training

succesvol zichtbaar op social media

Droom jij ervan dat je niet alleen moeiteloos zichtbaar bent op social media, maar dat je ook zo'n enorme impact maakt op je volgers, dat ze vanzelf naar je toe komen, omdat ze nu al enorm fan zijn van jou en van wat je doet? Leer hoe je zo'n impact kan maken op je volgers, dat ze aan je blijven denken, ook wanneer ze hun telefoon of laptop weer wegleggen en verder gaan met hun dagelijkse werkzaamheden.

gratis live training

succesvol zichtbaar op social media

Droom jij ervan dat je niet alleen moeiteloos zichtbaar bent op social media, maar dat je ook zo'n enorme impact maakt op je volgers, dat ze vanzelf naar je toe komen, omdat ze nu al enorm fan zijn van jou en van wat je doet? Leer hoe je zo'n impact kan maken op je volgers, dat ze aan je blijven denken, ook wanneer ze hun telefoon of laptop weer wegleggen en verder gaan met hun dagelijkse werkzaamheden.

05
dagen
:
 
15
uren
:
 
53
minuten
:
 
21
seconden

De live training is al afgelopen...!

Stel je eens voor dat je elke week moeiteloos 2 á 3 pakkende posts uit je mouw schudt en daar moeiteloos betalende klanten uit haalt?

Stel je eens voor dat het je geen moeite meer kost om social media posts te schrijven en dat je elke week moeiteloos 2 a 3 posts uit je mouw schud. Wat voor impact zou het hebben op jou en je bedrijf als je dan ook nog eens weet dat diezelfde posts een diepe indruk maken op je volgers? 

Ik deel mijn kennis met je die je gaan helpen om je volger anders te laten nadenken, iets anders te laten geloven, voelen of ervaren. Dat is belangrijk, want alleen op die manier zal je volger aan je blijven denken, ook lang nadat hij zijn telefoon heeft weggelegd of zijn laptop heeft dichtgeklapt.


Stel je eens voor dat jouw volger aan jou en je wakkerschuddende post blijft denken en dat je zo een diepe emotionele connectie maakt met je volger? Zodra je volger zich realiseert dat zijn probleem toch wel groter is dan dat hij ooit had gedacht, zal hij eerst denken aan jou dan dat hij iemand opzoekt in Google.

Wat voor impact heeft dat op je bedrijf? Juist, dat jij een droombedrijf neerzet. Dat jouw klanten vanzelf naar je toekomen en dat jij je omzet kan plannen in plaats van dat het je overkomt!

"durf op te vallen op social media en maak een onvergetelijke indruk maakt op je volgers waardoor ze ook lang na het lezen van je post nog steeds aan je denken"

sneller en makkelijker betalende klanten aantrekken met het Klanten Connectie Kompas

Zie je social media als iets wat je gewoon moet doen en worstel je elke keer opnieuw weer met de vraag waar je het in helemelsnaam dit keer weer over moet gaan hebben?

Merk je dat je volgers je posts wel leuk vinden, maar gebeurt er verder niets?

Heb je het altijd druk, kost alles je zoveel tijd en kom je niet toe aan alles wat je wil doen?

Ben je wel zichtbaar op social media, maar hoop je dat jouw bericht dit keer wél likes oplevert, omdat je post de vorige keer ook al zo weinig deed?

Heb je een weggever gemaakt, om in contact te komen met je potentiële klant, maar kom je er tot je verbazing achter dat hij nauwelijks tot niet wordt gedownload?

Merk je dat elke keer dezelfde personen je post liken, en dat in feite het aantal volgers of connecties daardoor niet groeit?

Heb je een nieuwsbrief, maar worstel je met het schrijven van pakkende mails?

Ervaar je zichtbaar zijn op social media of het mailen van je klant als verkoperig, pusherig en opdringerig en vraag jij je af of het ook gewoon op je eigen, unieke manier kan, een manier die beter bij je past?

Antwoorden op deze vragen en nog veel meer deel ik met je in deze live training.

Ontdek hoe jij je volger emotioneel kan raken en hoe hij sneller nieuwsgierig en enthousiast raakt

Wat maakt deze live training de moeite waard?

In deze live training laat ik je zien hoe een heldere en concrete aanpak eruit ziet die je meteen helpt om meer impact te maken op je volgers.

Ik laat je zien hoe je altijd over genoeg onderwerpen beschikt, zodat je moeiteloos 2 a 3 pakkende posts schrijft per week

Ik laat je zien hoe je een emotionele connectie maakt met je volger, zodat je een langdurige relatie kan opbouwen

Ik laat je zien hoe je ervoor kan zorgen dat je volgers vanzelf naar jou toe komen, zodat je minder hard hoeft te trekken en te leuren

Ik laat je zien hoe je jouw marketing persoonlijk en aantrekkelijk maakt, wat je direct meer trouwe fans (én betalende klanten) zal opleveren

Voor wie is deze live training?

Voor coaches

Je bent een coach, een vitaliteitscoach, een financieel coach, een loopbaan coach of een andere soort coach, en je hebt een persoonlijke missie om zoveel mogelijk mensen te helpen met jouw kennis en ervaring.

Voor Trainers

Je bent een trainer, een LinkedIn specialist, een fotograaf, een tekstschrijver, je helpt je klant van zijn spreekangst af, of je leert je klant een andere vaardigheid waarmee hij zijn dromen kan realiseren.

Voor Specialisten

Je bent een therapeut, een schoonheidsspecialist, een Virtual Assisant of je hebt een ander beroep die je niet alleen offline, bij jou op locatie, maar die je ook online, op afstand, door heel Nederland wil uitoefenen.

Wat zeggen anderen over deze live training?

Linda

De manier waar op Roel open was en concreet reageerde op vragen, sprak me enorm aan!

Deze webinar was voor mij een stap naar een betere online marketingstrategie. Wat me het meest aansprak, was het Klantconnectiecompas en hoe ik verschillende klanttypen effectief kan bereiken, waardoor mijn gunfactor wordt vergroot. De manier waarop je open en concreet reageerde op vragen, sprak me enorm aan. Het heeft me enthousiast gemaakt om me meer te richten op het commerciële aspect van mijn bedrijf.

Linda

Ik begrijp nu beter hoe ik authentiek kan blijven en toch effectief kan zijn!

De webinar was voor mij een waardevolle stap in mijn zoektocht naar meer impact op sociale media als beginnend familieopsteller. Roels expertise gericht op coaches en therapeuten sprak me direct aan. Wat me het meest aansprak was het inzicht dat er een heldere structuur schuilgaat achter sociale media, iets waar ik aanvankelijk terughoudend tegenover stond vanwege persoonlijke blokkades. Roel wist dit op een toegankelijke manier te presenteren, waardoor ik nu beter begrijp hoe ik authentiek kan blijven en toch effectief kan zijn. De empatische benadering die tijdens de webinar werd gebruikt, heeft mij enorm geholpen en maakt me zelfverzekerder in mijn aanpak.

Katrien

Ik heb besloten niet te lief te zijn!

Het is altijd mijn doel geweest om via social media meer klanten te bereiken zonder ze te pushen, maar wel door ze te confronteren en bewust te maken. Deze webinar heeft me echt geraakt omdat ik me bij jou gezien en gehoord voelde; je hebt echt gereageerd op mijn bericht. Het inzicht om mijn klanten te durven confronteren bleek de missing link die ik zocht. Door de heldere aanpak tijdens de webinar heb ik nu concrete stappen om dit toe te passen en ben ik vastbesloten om niet te lief te zijn. Ik zou deze webinar absoluut aan anderen aanraden! 

Ingeborg

Klaar voor een Vliegende Start met Social Media!

Ik wilde echt een vliegende start maken met mijn social media aanpak en de juiste dingen doen. Deze methode leek me hiervoor heel geschikt. Wat me het meest aansprak tijdens de webinar, was het inzicht om niet meer zo aardig en lief te zijn naar potentiële klanten. Door de heldere opbouw kan ik nu aan de slag met 4 stappen uit de methode en heb ik een beter beeld van het soort klanten waar ik me op ga richten. Zeker een aanrader, of je nu zelf aan de slag wilt of vastgelopen bent!

Diana

Heldere voorbeelden maken het verschil!

Ik wilde meer weten over posten op social media en besloot de webinar te volgen. Wat me aansprak, was het duidelijke verhaal en de goede voorbeelden die gegeven werden. Door het heldere voorbeeld van iemand anders, realiseerde ik me dat ik niet de enige ben die het lastig vindt. Zeker een aanrader voor iedereen!

Yvette

Elke post moet een rode draad hebben!

Ik keek naar deze webinar om te leren hoe ik effectief posts op LinkedIn kon gebruiken om nieuwe klanten te bewegen door te klikken naar mijn website. Het grootste inzicht dat ik kreeg, was hoe elke post een rode draad moet bevatten om de lezer te interesseren. De heldere uitleg en praktische tips hielpen me om specifieke woorden te gebruiken die blijven hangen, zoals 'WAUW' en 'maat', en om daar een structuur aan te hangen. Dit helpt me enorm. 100% aan te raden en ik heb het al gedeeld in onze groepsapp!

Linda 't Sas
Transformatie Coach bij Linda 't Sas Advies

Je bent heerlijk concreet, zakelijk en open!

Wat mij het meeste aansprak was het Klanten Connectie Kompas en de verschillende type klanten, die je elk op hun eigen manier kan raken. Hoe je daarmee de gunfactor vergroot, geweldig! Je bent een prettige persoonlijkheid, reageerde heel open op alle vragen. Je bent heerlijk concreet, zakelijk en open. Je hebt me hiermee enthousiast gemaakt voor het commerciële stuk van mijn bedrijf!

Linda den Besten
Familieopsteller bij ZIELENVELD Familieopstellingen

Roel maakt het laagdrempeliger en inzichtelijker!

Ik heb naar deze live training gekeken omdat er een structuur achter sociale media zit waar ik niet graag naartoe beweeg omdat er een blokkade zit. Roel maakt het laagdrempeliger en inzichtelijker. Ik ben een zeer empathisch en gevoelig mensen mens en dan heb je wat tools hiervoor nodig om wel vanuit authenticiteit hiermee aan de slag te gaan. Door de empatische taal die jullie spreken voelt het meer haalbaar dat ik dit ook kan!

Marie

Ik mag veel concreter zijn!

Ik ben net gestart als ondernemer en heb naar deze live training gekeken omdat ik inspiratie wil opdoen. Het grootste inzicht na het kijken van deze live training, is dat ik veel concreter mag zijn in wie ik ben en wat ik voor mijn volgers kan betekenen. Alleen dit besef doet voor mij al wonderen. 

Spreker: Roel Van Heel

Lang heb ik mijn hooggevoeligheid en hoogbegaafdheid gezien als hindernissen op mijn pad. Nu realiseer ik me dat deze unieke eigenschappen juist mijn kracht vormen, en met mijn open en persoonlijke aanpak bereik ik meer volgers dan ooit tevoren. Het inzicht dat ik de diepste connectie met mijn volgers kan maken door simpelweg mezelf te zijn, heeft mijn bedrijf compleet veranderd.


Elke coach, trainer, specialist of therapeut zou de moed moeten hebben om op te vallen en te begrijpen dat een persoonlijke benadering, waarbij je een emotionele band smeedt met je volgers, de sleutel is tot duurzame relaties. In mijn aankomende live training onthul ik mijn geheimen en deel ik mijn persoonlijke reis, en ik kan niet wachten om je te ontmoeten en samen te groeien. Samen maken we impact.

Moderator: Sandra Van Heel

Ik ben een ware liefhebber van lijstjes en het optimaliseren van mijn tijd. Deze gewoonte beperk ik niet alleen tot mijn eigen planning, maar ze komt ook van pas voor mijn twee puberende kinderen, en zelfs mijn man, Roel! Het hele gezin raadpleegt me regelmatig voor de perfecte weekindeling.

Binnen Skillz Online gebruik ik deze passie voor planning en organisatie om ervoor te zorgen dat alle nieuwe plannen en strategieën op het juiste moment aan bod komen. Ik zorg ervoor dat ze haalbaar zijn, maar ook tot bloei komen. Dit brengt een gevoel van rust en voldoening met zich mee.


Daarnaast ben ik een social media expert en werk ik dagelijks aan het versterken van de relaties met nieuwe volgers en klanten. Elke week ga ik in gesprek met hen en bied ondersteuning waar nodig. Bovendien voer ik veel verkoopgesprekken en deel ik graag mijn inzichten met jou als deelnemer aan onze live training, om je specifieke behoeften aan te pakken.


Tijdens de live training ben ik achter de schermen aanwezig om je te ondersteunen en zoveel mogelijk vragen te beantwoorden. Mijn doel is jou te helpen en bij te dragen aan jouw succes.

sneller en makkelijker je klant vinden

jouw explosieve groei begint vandaag

>