jouw klant sneller enthousiast

meer verkeer op je website

een duidelijker en krachtig signaal

meer gesprekken en meer verkopen

WIL JIJ GRAAG EEN WEBSITE DIE MENSEN OOK DIRECT AANSPREEKT ?


De meest gemaakte fout die ondernemers maken is om direct te beginnen aan het bouwen van hun website. Dat is bijna het zelfde als boodschappen doen zonder lijstje ! Je begint aan allerlei dingen die je nog niet nodig hebt, of je vergeet de helft. Hoe jammer is het als je klaar bent met het bouwen van je nieuwe website, en hij absoluut niet blijkt te werken ? Dat jij hem prachtig vindt, maar dat je klant niet onder de indruk is ?


Voordat ik aan een website begin, maak ik altijd een basisplan. Ik kijk naar de ondernemer, zijn visie, zijn aanbod, zijn gaven, talenten, producten, diensten, en gooi alles op één hoop. Samen halen we alle bestaande kaders weg en kijken we van een afstandje naar wat er over blijft. We brengen structuur aan en zetten vanuit niets een nieuw plan op.


Alleen op deze manier kun je een plan schrijven die ook echt voor je gaat werken. Immers, jouw klant is kritisch. Naast jou, zijn er namelijk nog wel 10 of 20 andere mensen die soortgelijke diensten aanbieden. Jouw klant kijkt vanuit zijn luie stoel kritisch naar jouw website. Als jij als expert niet laat zien dat je exact weet welke problemen hij heeft en dat jij als geen ander daar DE oplossing voor hebt, klikt hij binnen 5 minuten weg van jouw website. Je zal dus echt iets bijzonders neer moeten zetten om ook echt zijn enthousiasme en vertrouwen voor je te winnen !


Naast dat ik bijna 20 jaar in loondienst heb gewerkt en voor vele grote bedrijven websites heb gebouwd (en nog veel meer), heb ik ook vele trainingen en cursussen gevolgd bij de grootste experts uit het vak. Ik ben zelf ook coach en trainer en ik weet als geen ander hoe je in de huid van jouw klant kruipt. Hoe je vanuit de beleving van jouw klant naar jou producten en diensten kijkt. Ik help je met het opstellen van een basisplan. Dat doe ik doordat ik jou een gratis checklist aanbied. Die checklist is een lijstje met allerlei "ja/nee" vragen. Bij elke vraag waar jij "nee" op antwoord, heb je een aandachtspunt te pakken. Een punt waaraan jij kan werken zodat jouw website nog pakkender wordt.

jouw website is geen digitaal visitekaartje, maar laat jouw klant zien wat hij nodig heeft en wat hij mist!


Het aantal nieuwe klanten dat je aantrekt loopt terug: tot nu toe heb je het met name van mond-tot-mond reclame  moeten hebben. Veel ondernemers zeggen dat ze voor 90% klanten aantrekken op deze manier. Toch verandert de markt enorm snel, en neemt het effect van mond-tot-mond reclame langzaam af.

Je wil je klant van zijn stoel afblazen van enthousiasme, maar hoe doe je dat? Je maakt met je website maar één eerste indruk, dus die moet goed zijn. Een potentiële klant is kritisch en wil binnen 2 tot 5 minuten zien dat jij DE persoon bent die zijn probleem kan oplossen. Hoe pak je dat aan?

Je hebt een mooie website, maar hij wordt nauwelijks bezocht. Je ben enorm enthousiast over je missie, je hebt honderden ideeën hoe je die missie wil uitvoeren en dat op je website geplaatst. Toch wordt je website nauwelijks bezocht.

Je organiseert lezingen en workshops, maar ze zitten nog niet vol. Wanneer jij het over je vak hebt, fonkelen je ogen. Je deelt maar wat graag je kennis met iedereen die het wil horen, maar toch zitten je lezingen of workshops nog niet vol.

Je wil dolgraag door de bril van je klant leren kijken, maar hoe doe je dat? Jouw potentiële klant is niet geïnteresseerd in jouw certificaten of diploma's. Jouw website is dus geen digitale CV maar moet een plek zijn waar je klant zich in herkent. 

maak je eigen website met impact
dankzij de SKIllz online plus methode


P

een efficiënt plan opstellen

Met een goed plan verdiepen we ons in het groeiproces van jouw klant, en stellen we als het ware een unieke methode op die jij hanteert om je klant een gegarandeerd resultaat te bieden. Ik help je om een verdieping aan te brengen in hoe jij je klant ziet en hoe je hem op een pakkende manier kan benaderen.

L

meer leads vinden

Een succesvol ondernemer zet zijn klant direct aan het werk. Samen denken we na hoe we je klant het beste kunnen bereiken en welke producten je kan aanbieden om hem daarin te helpen.

U

uniek zijn in je uitingen

Jij bent natuurlijk geen grijze muis. Daarom denken we na over hoe jij je kwaliteit van je diensten kan verhogen EN kan waarborgen, door concreet, helder en specifiek te zijn in je uitingen naar je klant.

S

beter worden in sales

Doordat je nu een veel betere visie hebt op je klant, en veel beter weet wat er speelt, kun je ook "minder lief" zijn voor je klant en hem confronteren waar hij nu staat, wat hij nodig heeft en wat hij nog mist. Daar gaat het om als je een website maakt!

dit levert dit traject op:


 • Je krijgt een goed doordacht en bewezen plan, dat ervoor zorgt dat je signaal vele malen sterker wordt en nieuwe potentiële klanten direct nieuwsgierig maakt.
 • We zoomen in op het groeiproces van je klant, van begin tot einde, waardoor je een veel specifieker en krachtiger signaal kan opbouwen. Op deze manier bouw jij jouw eigen unieke methode uit, die gegarandeerd resultaat geeft.
 • Aan de hand van dit groeiproces maken we een content kalender, die vol staat met ideeën voor blogs, vlogs, videoreeksen, lezingen en masterclasses die je op korte en lange termijn kan gaan inzetten.
 • We helpen jou om je klant te laten zien dat hij geen nummertje is, maar een persoon met specifieke behoeften. We helpen je om die behoeften vooraf al in kaart te brengen, voordat jij je klant spreekt, waardoor je in minder tijd veel dieper op de behoeften en wensen van je klant kan ingaan.
 • We geven je een aanzet tot het schrijven van pakkende titels en pakkend materiaal voor je klant, zodat je hem meteen uit zijn stoel kan blazen.

Kortom: je kan een website wel bouwen in een paar uurtjes tijd, maar om je klant binnen 2 tot 5 minuten te raken heb je een concreet en goed uitgewerkt plan nodig!

tijdens dit traject werd marjolein al vrij snel veel zichtbaarder in de wereld van kind en ouder coaches


"Roel heeft voor mij veel betekend in het hele proces naar een nieuwe website! Begin dit jaar had ik besloten meer zichtbaar te willen zijn in de wereld van kind en ouder coaches. Ik wilde dat ouders mij zouden vinden en kiezen. Een eerste stap in deze richting was een nieuwe flitsende website. Wat mij aansprak in het hele traject met Roel is dat hij heel persoonlijk, betrokken mee kijkt en denkt vanuit mijn klanten. Hij kon mij steeds weer aan het denken zetten over de inhoud op mijn site, welke dingen belangrijk zijn vanuit een professionele kijk. Het werkte steeds weer inspirerend. Door de persoonlijke aandacht die Roel mij gaf heeft hij mij ook steeds weer het vertrouwen geven dat het mooi en goed zou worden, want het is een heel proces een nieuwe website. Dank je wel Roel, ik ben super trots op het resultaat!"

"Met je website heb je maximaal 2 tot 5 minuten de tijd om een een verpletterende indruk te maken op je klant. Zorg er dan ook voor dat je website meteen aanspreekt."

meld je aan voor DIT TRAJECT


In dit traject gaan we samen aan de slag en bouwen we een website die meteen impact maakt:

groeiproces van je klant

Samen leggen we het groeiproces van je klant vast, zodat je beter kan inschatten wat hij nodig heeft.

product
aanbod

We optimaliseren je product aanbod en kijken alvast naar hoe schaalbaar het is.

specifieke doelgroep

We brengen meer focus aan in de doelgroep die het liefste wil bereiken met je mails.

pakkende teksten

We schrijven meer pakkende teksten die je helpen om je klant wakker te schudden.

MINIMALE VEREISTEN

Doordat jouw klant sneller kan inschatten of een workshop of traject echt geschikt is, verhoog jij je kwaliteit.

AFSPRAKEN MAKEN

We automatiseren het proces rondom het maken van een afspraak, wat jou direct meer tijd oplevert.

BOEIENDE WORKSHOPS

We kijken hoe we jouw klant met boeiende workshops meteen aan het werk zetten

GAVE
TRAJECTEN

We maken een duidelijke en heldere pagina voor je traject die jouw klant meteen aanspreekt

ERVARINGEN


We verwerken de ervaringen van je klanten op je website, je homepage, je workshops en trajecten.

WET VAN DE PRIVACY

Ik ga je helpen om er voor te zorgen dat je website AVG proof is, en dat je volledig voldoet aan de wet van de privacy.

GESCHIKT VOOR DESKTOP, TABLET EN TELEFOON

Wij gaan ervoor zorgen dat je website op alle apparaten goed toont. 

bovendien krijg je deze waardevolle bonussen


bonus 1:
toegang tot online leeromgeving

De training bevat tot wel aan 12 uur aan videomateriaal die je in je eigen tijd en eigen tempo kan doornemen, wanneer het jou uit komt!

bonus 2:
gratis cursus: hoe beheer jij je eigen website?

Ik neem je van alles uit handen, maar streef er ook naar dat je de meeste dingen zelf kan aanpassen.

bonus 2:
toegang tot diverse masterclasses

Wij stellen onze meest waardevolle masterclasses ter beschikking, waaronder "Google Ads", "LinkedIn", "Presenteren" en nog veel meer.

bonus 4:
toegang tot onze community

In onze community kun je al je vragen stellen, kun je sparren met andere deelnemers, en krijg je feedback op al je teksten.

DIT TRAJECT is alleen geschikt voor jou als:


 • je met trajecten werkt
 • als je werkt met een specifiekedoelgroep
 • als je wil leren hoe jij je nog meer in de beleving van je klant verplaatst
 • je enthousiast en gedreven bent en er graag je schouders onder wil zetten
 • je met WordPress wil gaan werken
 • je bereid bent om over te stappen naar ActiveCampaign of MailBlue
 • je verantwoordelijkheid neemt voor je eigen situatie en succes

deze training is NIET geschikt voor jou als:


 • je nog met losse sessies werkt
 • je liever met MailChimp of een andere tool werkt
 • je denkt dat na het volgen van dit traject alles vanzelf gaat

wat zeggen anderen over DIT TRAJECT


Het hoeft echt niet ingewikkeld te zijn!

Ik heb Roels hulp ingeschakeld omdat ik graag van mijn houtje-touwtje, zelf in elkaar geknutselde, website een professionele, mooie website wilde maken. Zelf ben ik op zijn zachtst gezegd niet zo handig met dit soort dingen, dus ik zocht echt iemand die het vóór me kon doen én het me goed uit kon leggen. Daarom sprak het me ook aan dat ik ook een online training erbij kreeg.Roel bleek ook nog eens met simpel in te richten formats te werken, waardoor ik eigenlijk alleen maar mijn teksten op de juiste plekken moest plakken en er dan ook automatisch een mooie opbouw ontstond. Wat ik niet wilde gebruiken, kon ik met één klik verwijderen. Wat ook heel fijn is, is dat mensen zich nu veel makkelijker in kunnen schrijven voor mijn e-mail lijst en makkelijk een call aan kunnen vragen (wat terug te zien is in de cijfers). Kijk gerust eens op www.nadialievaart.nl als je het resultaat wilt zien.Wat ik het meest prettig vond was dat ik erachter kwam dat het allemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn en dat zelfs een technische nitwit zoals ik de meeste dingen gewoon zelf kan doen. Roel neemt je stap voor stap mee. En als hij dat iets te snel doet, dan geef je het gewoon aan en legt hij het nog een keer uit.

Meer focus en meer plezier !

Begin van dit jaar ben ik de samenwerking aangegaan met Roel van Skillz-online. Hij heeft mij geholpen om online nog zichtbaarder te worden. Roel is een professional, hij denkt in oplossingen en weet de technische vertaalslag te maken. Iets wat je aan Roel zeker kan overlaten. Hierdoor kon ik mij als ondernemer blijven focussen op zaken waar ik zelf goed in ben en het meeste plezier uit haal.

Enorme stappen vooruit !

Wat ik fijn vind aan Roel is dat hij heel snel denkt en het dan ook voor zich ziet en dat helpt enorm om vooruit te gaan. Roel helpt mij met het maken van mijn nieuwe website die klaar gemaakt wordt voor de toekomst, dus op naar meer activiteiten online. Ik ben al 27 jaar ondernemer en heb veel websites zelf gemaakt maar nu was het tijd om professioneler te gaan en daar weet Roel wel weg mee. Ik werk heel graag met hem samen! Warme groet, Amudra Madhura

Heb je nog vragen of twijfel je of deze training bij je past?

Plan gerust een belafspraak in met mij of iemand uit mijn team. We staan je graag te woord en leggen je uit wat dit programma voor jou kan betekenen.

>