traject

Vlot Online Verdienen & Verkopen


Speciaal voor coaches en trainers die meer klanten willen begeleiden in minder tijd, zonder dat je hoeft te leuren.

elke maand een vast aantal klanten

sneller serieuze leads spotten

enthousiaste en euforische klanten

meer verkopen en een hogere conversie

e-mailen kan iedereen... maar hoe zorg je dat je ook verkopen uit die mails haalt?


Je ogen stralen als jij over jouw bedrijf praat. Je hebt geleerd dat je talenten pas echt tot bloei komen als je elke dag je eigen ding mag doen. Je bent uit loondienst gestapt omdat je daar elke dag hetzelfde kunstje mag herhalen en je weet en voelt dat je zoveel meer kan. Je hebt je ingeschreven bij de kamer van koophandel en de stoute schoenen aangetrokken. Vanaf dat moment is alles veranderd! Je hebt een website gemaakt, je eerste klanten ontvangen en je bent regelmatig zichtbaar. Je valt op en je hebt een bloeiende praktijk.

Toch merk je dat alles verandert. De markt verandert, het gedrag van je klant verandert en de manier van ondernemen waarmee jij jouw bedrijf groot hebt gemaakt, lijkt momenteel niet meer voldoende te zijn. Je weet dat er meer nodig is, en jij hebt je inmiddels al verdiept in de kracht van het versturen van e-mails.

Maar...

 • je merkt dat er zoveel tijd in gaat zitten dat het bijna je huwelijk kost
 • je merkt dat het zoveel frustraties kost dat jij je laptop bijna uit het raam wil smijten
 • je eigenlijk dit technische gedoe helemaal niet leuk vindt
 • je baalt er enorm van dat al die inspanningen niet tot meer klanten en meer omzet leidt
 • je hebt daardoor veel pieken en dalen in je omzet en verlangt naar een meer stabiele flow
 • je merkt dat je dagen lang zijn en weinig opleveren
 • je merkt dat de klanten die je aantrekt niet echt ideale klanten zijn, waardoor de conversie laag blijft en klanten zelfs afhaken
 • je merkt dat je wel zichtbaar bent op social media, maar dat er weinig interactie is

KORTOM: ER MOET ECHT IETS GAAN VERANDEREN!

VANAF NU GA  JE SLIMMER WERKEN
IN PLAATS VAN HARDER WERKEN


Door e-mails te versturen bereik je tot 4 keer meer mensen dan via social media. Je wil dolgraag gebruik maken van dit mechanisme, wat dagelijks door meer dan 4 miljard mensen wordt gebruikt.

E-mails zijn heel persoonlijk en komen direct in de mailbox van je klant terecht. Wanneer deze mails in de juiste toon, met de juiste woorden, de juiste klant bereikt, maak je van je mogelijke klant een trouwe fan.

Deze persoonlijke berichten bevatten een waardevolle boodschap die nauwkeurig is afgestemd op de behoefte van je klant. Dit leidt tot direct meer verkeer op je website.

Doordat de mails, maar ook je website perfect meetbaar zijn, krijg je direct meer kennis over wat jouw klant daadwerkelijk interessant vindt. Hierdoor kun je hem meer gericht en persoonlijk advies geven.

IN 6 STAPPEN HELP IK JOU OM MAKKELIJKER EN SNELLER VAN JOU VOLGER EEN KLANT TE MAKEN


STRUCTUUR

Met voldoende structuur ben je in staat om een ijzersterk plan te maken die een nog sterker signaal genereert.

STORY TELLING

Met het ijzersterke plan gaan we verhalen vertellen op social media en doen we aan marktonderzoek om de kloof tussen jou en je klant te dichten.

STIMULEREN

Nu je klant al is wakker geschud, gaan we hem op een liefdevolle manier confronteren en shockeren en bieden we hem materiaal aan wat hem laat zien dat het noodzaak is om in actie te komen.

STUREN

We leggen persoons-, geografische- en gedragsgegevens vast over jouw volgers in onze kennisbank, zodat je hem advies op maat kan geven en een aanbod wat precies bij je volger past.

SCHAALBAAR

Dankzij onze vastgelegde gegevens kunnen we nu inschatten of jouw volger er aan toe is om intensief door jouw begeleid te worden in je offline trainingen, of dat hij nog even op eigen houtje verder wil met je schaalbare producten (en er later alsnog aan toe is)

SUCCES

Jouw volger kent jou nu door en door en is bekend met je werkwijze. Hij weet nu al zoveel dat hij er aan toe is om je meest intensieve begeleidingsvorm, offline, te volgen. Hij is inmiddels uitgegroeid tot een trouwe fan en ambassadeur.

dit levert dit traject op:


 • Je krijgt een goed doordacht en bewezen plan, dat ervoor zorgt dat je signaal vele malen sterker wordt en nieuwe potentiële klanten direct nieuwsgierig maakt.
 • Dat plan zorgt ervoor dat je elke maand een vaste stroom aan nieuwe, potentiële klanten aantrekt, die jij met jouw nieuw systeem vrijwel direct enthousiast en euforisch weet te maken.
 • Tijdens deze training nemen wij jou zoveel mogelijk techniek uit handen en bouwen we samen een geautomatiseerd verkoopsysteem dat je enorm veel tijd bespaart, waardoor je nooit meer stress hebt over je omzet.
 • Je inbox stroomt vol met nieuwe aanvragen, waardoor je niet meer hoeft te leuren bij potentiële klanten.
 • Door al deze nieuwe aanvragen kun je blijven doorgroeien en je traject keer op keer verkopen. Doordat je weet hoe je moet opschalen kun je meerdere klanten tegelijkertijd helpen, zonder dat het jou extra tijd en energie kost.
 • Wij nemen je niet alleen de techniek uit handen, maar helpen je ook op marketingtechnisch gebied zodat jij weet hoe jij je klant het beste kan benaderen, zowel via e-mailmarketing als via social media.
 • Social media kanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn komen en gaan. Met deze training werken we samen aan een stabiel fundament, tijdsloos en volledig onafhankelijk van de trend in de markt, zodat jij er altijd een vaste omzet uit kan halen.
 • Deze training levert je een eigen systeem op, het meest krachtige systeem van dit moment, die veel meer invloed heeft op het algoritme dat bepaalt wanneer jouw mogelijke klant jouw bericht te zien krijgt. Je klant zal veel meer en veel directer jouw signaal ontvangen waardoor het ook veel meer oplevert.
 • Met je eigen systeem kun je zelf bepalen hoe vaak jij een bericht stuurt naar jouw klant. Dat bericht komt direct aan in de mailbox van je klant, die hij elke dag opent en elke dag leest.
 • Met je eigen e-mailmarketing systeem verstuur je je eigen persoonlijke berichten. Dat kan niet met social media, wel met e-mailmarketing. Op die manier haal je er met gemak 4 á 5 klanten per maand uit.

Kortom: als morgen alle social media kanalen verdwijnen, en je bedrijf ten onder lijkt te gaan, kun je overmorgen een compleet nieuw bedrijf oprichten en explosief laten groeien, dankzij je e-mailmarketing systeem.

JEROME GING NEXT LEVEL MET ZIJN BEDRIJF

Roel heeft mij enorm geholpen om scherp te krijgen wie ik zakelijk ben en wat ik daarin doe. Daarnaast is Roel (bijgestaan door Sandra) geweldig in het optuigen van een krachtige structuur om online kwalitatieve leads te werven. Dankzij het traject met Roel en Sandra kan ik next level gaan met mijn bedrijf. Absolute aanrader!

EEN ONDERNEMER DIE ZICHZELF ÉCHT SERIEUS NEEMT,
KAN NIET ZONDER E-MAIL LIJST

Dit traject is alleen geschikt voor jou als:


 • jij je richt op een specifieke doelgroep
 • je met trajecten werkt
 • je een continue stroom aan klanten wil ontvangen
 • je al meerdere klanten hebt geholpen en beschikt over een minimale omzet van € 1.500 per maand
 • je enthousiast en gedreven bent en er graag je schouders onder wil zetten
 • je bereid bent om over te stappen naar ActiveCampaign of MailBlue
 • je verantwoordelijkheid neemt voor je eigen situatie en succes
 • je elke week minimaal 4 uur (of elke dag 1 uur) kan en wil besteden aan je bedrijf
 • jij graag spart, niet alleen met ons, maar ook met de andere ondernemers

Dit traject is NIET geschikt voor jou als:


 • je net je bedrijf hebt gestart en je niet weet voor welke strategieën je kiest
 • je nog geen website hebt, of je website nog vrij antiek is
 • je nog met losse sessies werkt
 • je liever met MailChimp, MailerLite of met andere vergelijkbare tools werkt,
 • je genoegen neemt met slechts 1 of 2 klanten per maand
 • je denkt dat na het volgen van deze training alles vanzelf gaat
 • als je geen tijd hebt om instructievideos te bekijken of deel te nemen aan waardevolle masterclasses en ander materiaal

hoe ga jij nu verder?


zilver


6 maanden traject

ik betaal in één keer

2497

ik betaal in vier termijnen

649

GOUD


jaartraject

 • alle sessies 1-op-1
 • 18x funnels
 • 1x automatisch punten toekennen aan trouwe fans (lead scoring)
 • 1x overzicht houden in het MailBlue CRM
 • 1x jaar toegang tot ons planning systeem voor optimale ondersteuning
 • 1x jaar toegang tot de leeromgeving inclusief alle instructie videos

ik betaal in één keer

5997

ik betaal in termijnen (in overleg)

veelgestelde vragen


Waarom is het versturen van e-mails zo belangrijk?

E-mails komen direct in de inbox van je klant terecht. Het is persoonlijk, gericht en kwalitatief. Wereldwijd hebben zo'n 4 miljard mensen een e-mailadres en opent 99% daarvan dagelijks zijn mail. Dat maakt het een mega krachtige tool die 3 tot 4 keer meer mensen bereikt dan dat je met social media zou kunnen bereiken.

hoe lang duurt dit traject?

Een gemiddelde klant doet 12 maanden over dit traject. Dit traject bevat 3 basisplan sessies en 3 verdiepingsessies die we groepsgewijs doen en die van te voren ingepland zijn. Het andere deel van het traject doe je op je eigen tempo en in je eigen tijd. Met de Q&A sessies kun je je eigen vragen stellen. Door deze constructie bepaal je uiteindelijk zelf hoe lang je over het traject doet. Je mag er maximaal 12 maanden over doen, maar sommige klanten doen het al in 3 maanden.

Moet ik bij elke sessie aanwezig zijn?

Natuurlijk haal je er het maximale uit als je live aanwezig bent. De 3 basisplan sessies en de 3 verdiepingsessies zijn het meest belangrijk. Maar ook de masterclasses die onze gast-experts organiseren zijn mega waardevol en kunnen je het antwoord geven op bepaalde vragen die je al lange tijd hebt. Als je live aanwezig bent kun je je vragen stellen en actief meesparren. Probeer dan ook altijd aanwezig te zijn. Mocht het niet lukken, alle sessies worden opgenomen. Je kan het achteraf terugkijken.

ik heb geen technische kennis, is dat een probleem?

Nee hoor, helemaal niet! Wij nemen al behoorlijk veel werk uit handen. Met de instructievideos die ik speciaal voor jou heb gemaakt, kun je stap voor stap leren hoe alles werkt. Sommige klanten nemen uiteindelijk een Virtual Assistant aan die het beheer van de website en de funnels voor hun rekening neemt. Wij kunnen je verwijzen naar onze collega's die dit graag voor je oppakken. Ook kunnen onze collega's de aanpassingen op je website voor je doen. Informeer bij ons naar de mogelijkheden als je hier interesse in hebt. 

hoeveel tijd kost het me per week?

De gemiddelde tijdsinvestering is 4 uur per week. Het helpt al, als je elke dag, aan het begin of einde van de dag een uurtje vrij maakt. De totale tijdsinvestering ligt natuurlijk ook aan de basiskennis die je zelf al hebt en in hoeverre je zelf al hebt nagedacht over hoe jij je bedrijf wil neerzetten. We leren je op een andere manier naar je bedrijf te kijken. Voor sommige ondernemers kost dat meer moeite, andere gaan daar gemakkelijk in mee.

wat is lead scoring?

Ik ga je helpen om elke maand zo'n 100+ mensen op je lijst te zetten. Met jouw gedrevenheid en enthousiasme, gecombineerd met onze kennis gaat dat ongetwijfeld lukken. Maar 100+ mensen maandelijks toevoegen is niet genoeg. Je zult ook serieuze klanten moeten spotten, die klanten die echt aan de slag willen gaan met je materiaal. Met Lead Scoring kun je jouw volgers punten geven voor elke actie die ze doen. Downloaden ze je e-book, dan krijgen ze bijvoorbeeld 10 punten. Boeken ze een gratis adviesgesprek, krijgen ze weer 10 punten. Kijken ze naar je traject pagina op je website, krijgen ze weer 10 punten. Hoe meer punten jouw klant krijgt, hoe serieuzer hij is om met jou aan de slag te gaan. Je kan dus sneller serieuze klanten spotten, waardoor je nooit meer koud hoeft te bellen. Deze klanten zijn juist blij dat je ze belt!

wat is een CRM?

MailBlue kan veel meer dan alleen maar nieuwsbrieven versturen.  Het is ook belangrijk dat je jouw processen kritisch bekijkt en optimaliseert. Veel ondernemers zijn altijd druk, hebben het idee dat ze niet meer kunnen groeien en groeien uiteindelijk ook niet meer omdat ze met de verkeerde dingen bezig zijn. Met het CRM voegen we workflows toe aan jouw funnels, waardoor je tijdig kan zien of een klant afhaakt (en je dus kan ingrijpen) of dat een klant zo serieus is dat je hem dringend moet bellen. Dit spaart veel tijd, omdat veel dingen geautomatiseerd kunnen worden. Als je processen beter, sneller en efficiënter lopen, kun je al snel 8 tot 20 uur week sparen. Wat is de impact als je die 8 tot 20 uur steekt in het opvolgen van je klant?

Ik heb een hekel aan verkopen, is de training dan wel geschikt voor mij?

Dan is de training JUIST geschikt voor je. Veel mensen die ik spreek zijn een uitstekend coach of trainer, maar nog geen ondernemer. Als ondernemer zijnde moet je ook kunnen verkopen. Ik heb echt een hekel aan koud bellen. Met de machine die wij voor je bouwen krijg je een lijstje van leads die er aan toe zijn om met jou te gaan werken. Deze mensen zijn blij dat je ze belt. Omdat je met ons systeem precies weet wie de klant is en wat hem bezig houdt, heb je meteen een leuk, diepgaand gesprek met een mogelijke klant die vereerd is dat je hem belt.

wat zeggen anderen over deze training


Wat een energie, geweldig!

Net het traject "Vlot online Verkopen en Verdienen" afgerond bij Roel, wat een energie, geweldig!!Wat mij erg aansprak in deze training/dit traject is de energie die Roel geeft, hij is enthousiast en weet dat ook heel goed over te brengen. Ik heb heel veel van hem mogen leren op het gebied hoe je er nu achter komt wie jou klant wél , maar ook niet zijn. Hoe je hen kunt triggeren en kunt laten weten dat JIJ de juiste persoon bent die hun kan helpen.vooral de praktijkvoorbeelden, de ervaring, de rust en het geduld, de filmpjes en training-opnamen hebben mij enorm geholpen om oa. mooie weggevers te maken om je klanten nieuwsgierig te maken en duidelijk te maken dat zij jouw ECHT nodig hebben.Verder vond ik het enorm fijn dat je na de training de opname kreeg zodat je ook later nog eens terug kunt kijken.Tevens is het heel fijn dat veel stappen, aanpassingen die je kunt doen aan/in je website duidelijk zijn terug te vinden op de website van de trainingen.Ik zou alle ondernemers die meer uit hun bedrijf willen halen zeker aanraden om eens met Roel om de tafel te gaan voor een training. Roel heeft heel veel ervaring, denkt echt met je mee en helpt waar hij kan! De training is duidelijk en echt voor iedereen toepasbaar. Zeer waardevol!heel erg bedankt Roel!!

Ik heb een weggever gemaakt en gecombineerd met mail funnels en LinkedIn!

Ik wilde graag mijn verkoopfunnel optimaliseren Ik had geen gratis weggever en en niet een duidelijke strategie voor de know like trust Door uit een te zetten welke kantelpunten potentiele kopers kunnen hebben en hierop in te spelen Dat ik een concrete weggever heb gemaakt en mijn mailfunnels in combinatie met het gebruik van linkedin heb geoptimaliseerd. Het gaat goed, ik wil nog wel opnieuw kijken naar de teksten en de funnel omdat er eerder wordt ingeschreven voor de online masterclass dan voor het e-book meer zicht op de know like trust strategie gekregen en daardoor houvast voor de keuzes die ik maak in mijn bedrijf, dank jullie wel!

Next level met mijn bedrijf!

Roel heeft mij enorm geholpen om scherp te krijgen wie ik zakelijk ben en wat ik daarin doe. Daarnaast is Roel (bijgestaan door Sandra) geweldig in het optuigen van een krachtige structuur om online kwalitatieve leads te werven. Dankzij het traject met Roel en Sandra kan ik next level gaan met mijn bedrijf. Absolute aanrader!

profile-pic
Jerome van Zeijl
Ondernemerscoach bij Zzin

Heb je nog vragen of twijfel je of deze training bij je past?

Plan gerust een belafspraak in met mij of iemand uit mijn team. We staan je graag te woord en leggen je uit wat dit programma voor jou kan betekenen.

>