Versnel je online succes: Vlot online verkopen & verdienen met krachtige strategieën!

 • elke maand nieuwe volgers aantrekken die graag met je willen werken

 • snel en makkelijk achterhalen wie van die volgers de meest serieuze volgers zijn

 • nieuwe en sceptische volgers diep en emotioneel raken, voor meer enthousiasme en vertrouwen
 • een makkelijke en effectieve opvolging van je volgers (nooit meer leuren en trekken)
 • een hogere conversie: snel en makkelijker meer klanten

100+

abonnees per maand

+40%

hogere openingsratio

+20%

meer conversie

Online Succes Boost: Jouw Pad naar Verkoop, Groei & Meer Verdienen!

Jouw reis als ondernemer is als een spannend avontuur, vol passie en vastberadenheid. Je hebt de veiligheid van loondienst achter je gelaten, en je bent de uitdaging aangegaan omdat je diep van binnen wist dat er een schat aan potentieel in jou sluimerde. Jouw ogen fonkelen zodra jij vol van passie over je vak praat.


Je hebt jezelf in de digitale arena geworpen, een indrukwekkende website gebouwd en jouw eerste klanten met open armen ontvangen. Je hebt de wereld laten weten dat je er bent, maar toch knaagt er iets aan je.


Je hebt gemerkt dat hoewel jouw social media posts geliket worden en je reacties krijgt, het zich niet altijd vertaalt naar betalende klanten. Je voelt dat er meer potentieel ligt, een diepere connectie die je nog niet hebt ontdekt. 


Je hebt al een mailinglijst opgebouwd en enkele marketingfunnels ingezet, maar het lijkt alsof er iets ontbreekt, alsof de puzzelstukjes niet helemaal op hun plek vallen. Het is tijd om een nieuwe weg in te slaan, om jouw aanpak te herdefiniëren en jouw potentieel volledig te benutten.


Stel je eens voor wat er zou kunnen gebeuren als jouw social media kanalen niet alleen nieuwe volgers aantrekken, maar ook jouw bestaande volgers actief en enthousiast houden.


Wat als jouw posts niet alleen 'leuk' zijn, maar mensen écht raken, inspireren en in beweging zetten? Wat als je maandelijks de meest serieuze volgers selecteert en hen leidt naar jouw mailinglijst, waar je hen nog dieper leert kennen?


We gaan samen op zoek naar de magie die jouw bedrijf uniek maakt, zodat je moeiteloos betalende klanten kunt aantrekken.


Laten we samen de volledige marketingmix verkennen: social media, contentmarketing en conversie-optimalisatie. We zullen jouw bedrijf aanpassen aan de veranderende markt, zodat jouw klanten niet alleen betrokken blijven, maar ook steeds meer in jouw wereld willen duiken.

merk je als coach of trainer het volgende?

Herken jij je in meerdere van de onderstaande punten? En je bent bereid om met jezelf aan de slag te gaan?
Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking en dan brengen we in kaart wat jij nu nodig hebt.

je volgers vinden je post 'wel leuk', maar komen niet in actie

Je bent 2 tot 3 keer per week actief op je favoriete social media kanaal. Je post wordt wel geliket, maar je komt er tot je grote frustratie achter dat iedereen het 'wel leuk' vindt, maar niet in actie komt. Je bent op zoek naar het geheime ingrediënt waardoor je volgers worden wakkergeschud en weer in actie komen.

je stuurt nieuwsbrieven, maar die worden nauwelijks gelezen

Je stuurt met regelmaat nieuwsbrieven, maar die worden nauwelijks geopend. Je deelt regelmatig acties waar je volgers aan mee kunnen doen, maar je merkt dat er te weinig mensen in actie komen.

het kost je moeite om je workshop, webinar of masterclass te vullen

Ondanks je actieve social media beleid, merk je dat het je moeite kost om je workshop, webinar of masterclass te vullen. Van het aantal mensen dat zich heeft aangemeld, komt er een bizar laag aantal ook echt opdagen, en je merkt dat de meeste aanmelders het na afloop toch nog even zelf willen proberen. Je zou graag met minder inspanningen meer klanten willen aantrekken.

je wil je posts, nieuwsbrieven en mailings meer persoonlijk en 'op maat' maken, maar hoe doe je dat?

Je weet dat wanneer je volger zich persoonlijk aangesproken voelt, en zich herkend in alles wat je zegt, schrijft en doet, hij sneller in actie zal komen. Maar hoe pak je dat aan?

je wil je volgers graag opvolgen, maar je weet niet goed hoe

Je ziet het bellen, mailen of chatten met je volgers als pusherig, opdringerig of verkoperig en daarom heb je het lang afgehouden. Maar toch weet je dat een hechte relatie met je klant niet vanzelf gaat. Je ziet op tegen het leuren en trekken met klanten en je bent zoek naar een manier die én bij je past en die leuke gesprekken oplevert.

je merkt dat alles zoveel tijd kost. Kan het niet sneller en efficiënter?

Je weet dat wanneer je volger zich persoonlijk aangesproken voelt, en zich herkend in alles wat je zegt, schrijft en doet, hij sneller in actie zal komen. Maar hoe pak je dat aan?

kortom: er moet echt iets gaan veranderen!

wanneer je niet precies weet wat je doet, bereik je op social media slechts 10% van al je volgers

Ik schrok best wel toen ik dit ontdekte. 10% van al je volgers is niet veel. En wanneer je maar 10% bereikt, is er nog een kleiner deel dat uiteindelijk actie onderneemt. Het algoritme op social media gooit roet in het eten doordat niet alle volgers jouw post zien wanneer jij dat graag wil.

Gelukkig is er een alternatief: je mailinglijst. Die is helemaal alleen van jou en is gevuld met allemaal mensen die letterlijk om hulp schreeuwen. Wanneer een of meerdere social media kanalen omvallen en niet meer bestaan, heb jij je mailinglijst nog. Daarmee behoud je alle controle.


Bovendien kun je op je mailinglijst precies zien wie er actief zijn, wie al je berichten lezen, wie er op je website rondneust en wie er meerdere malen naar je traject pagina kijkt. Door een kennisbank aan te leggen weet je zoveel meer over je volgers, dat je ook precies weet wie er letterlijk op zit te wachten totdat jij hem belt. 

Nooit meer koud bellen of leuren!

de meeste ervaren ondernemers besteden kapitalen aan advertenties, maar halen niets uit hun lijst

Een van de meest bizarre momenten ontstond toen ik de mailinglijst van een ervaren ondernemer zag. Het was iemand die wekelijks webinars geeft, net zoals ik. Die webinars werden gevuld met video advertenties. Maar ook de verkopen kwamen uit de video advertenties.


Op zich niet erg, maar als je dan nagaat dat deze ondernemer ook een mailinglijst had met duizenden volgers erop, waar vervolgens niets mee gebeurde om dat alle volgers in slaap waren gevallen, is dat doodzonde.

Wat nu als slechts 10% van al die volgers een product zouden kopen wat goedkoper is (omdat ze bijvoorbeeld nog niet toe zijn aan intensieve begeleiding (en dus je dure product)? Als dat product een product van €250 zou zijn, en je hebt meer dan 1.000 volgers op je lijst, dan levert dit toch al snel €25.000 op!


Kortom: veel ondernemers staren zich blind op het verkopen van dure producten, terwijl je een mooi extra zakcentje kan verdienen door goedkopere producten te verkopen aan volgers die nog niet toe zijn aan een flinke investering.

vanaf nu ga  je slimmer werken
in plaats van harder werken

Door e-mails te versturen bereik je tot 4 keer meer mensen dan via social media. Je wil dolgraag gebruik maken van dit mechanisme, wat dagelijks door meer dan 4 miljard mensen wordt gebruikt.

E-mails zijn heel persoonlijk en komen direct in de mailbox van je klant terecht. Wanneer deze mails in de juiste toon, met de juiste woorden, de juiste klant bereikt, maak je van je mogelijke klant een trouwe fan.

Deze persoonlijke berichten bevatten een waardevolle boodschap die nauwkeurig is afgestemd op de behoefte van je klant. Dit leidt tot direct meer verkeer op je website.

Doordat de mails, maar ook je website perfect meetbaar zijn, krijg je direct meer kennis over wat jouw klant daadwerkelijk interessant vindt. Hierdoor kun je hem meer gericht en persoonlijk advies geven.

“Ik leer je hoe je marketing persoonlijk maakt zonder commerciele, pusherige en opdringerige trucjes door gewoon authentiek jezelf te zijn”

hoe ga jij nu verder?

6 maanden traject

vlot online verkopen & verdienen

In negen maanden tijd help ik jou om meer betalende klanten te halen uit je mailinglijst. In dit traject heb je recht op:

 • 9x coaching calls
 • 9x Q&A's
 • 9x Social Media Reviews
 • 1x Live Dag
 • 1x toegang community
 • 1x toegang tot de leeromgeving inclusief alle instructie videos

dit levert dit traject op:

je leert hoe je wakkerschuddende posts schrijft, die meteen een diepe impact maken op zowel je bestaande als nieuwe volgers

je leert gespreks- en netwerktechnieken die je helpen om meteen overtuigend te zijn en die je vrijwel meteen klanten oplevert

je leert hoe je marktonderzoek moet doen zodat alles wat je maakt 'straight to the point' is, gedragen wordt door je klant en hoe je jouw marketing strategie daar op kan afstellen

je leert hoe je een ijzersterk verkoopgesprek voert, waarbij je alleen nog maar leuke gesprekken hoeft te voeren en nooit meer hoeft te leuren of te trekken

je leert hoe je de denkfouten van je klant kan ontdekken, en hoe je die vertaalt in pakkende en wakkerschuddende posts

je leert hoe je de eerste wakker schud momenten op social media kan pakken, zodat elke maand een record aantal volgers actief en nieuwsgierig worden

je leert hoe je de overige wakkerschud momenten via je mailinglijst pakt, en hoe je daar de meest serieuze volgers uit haalt

absoluut, je laat op dit moment veel klanten en omzet lopen

Een van de grootste valkuilen voor elke ondernemer met een actief social media beleid, is dat hij op de verkeerde manier communiceert met de verkeerde klant. 

In feite zijn er drie soorten klanten:

 • de startende klant die jou voor het eerst ziet op social media, wel nieuwsgierig is, maar ervan overtuigd is dat hij jou niet nodig heeft
 • de gevorderde klant die jou stilletjes al een tijdje volgt, weet dat hij je nodig heeft, maar die nog twijfelt en dus nog wat extra vertrouwen nodig heeft
 • de expert klant die een groot fan is van je, en zit te wachten totdat je hem belt en een onweerstaanbaar aanbod niet zal afslaan

Elke klant heeft een andere strategie nodig. Heb jij alle drie klant typen al in beeld?

Skillz Online | Roel van Heel

dit traject is alleen geschikt voor jou als:

je bent een coach, trainer, therapeut of specialist

jij je richt op een specifieke doelgroep

je met trajecten werkt

je een continue stroom aan klanten wil ontvangen

je al meerdere klanten hebt geholpen en beschikt over een minimale omzet van € 1.500 per maand

je enthousiast en gedreven bent en er graag je schouders onder wil zetten

je bereid bent om over te stappen naar ActiveCampaign of MailBlue

je verantwoordelijkheid neemt voor je eigen situatie en succes

je elke week minimaal 4 uur (of elke dag 1 uur) kan en wil besteden aan je bedrijf

jij graag spart, niet alleen met ons, maar ook met de andere ondernemers

dit traject is niet geschikt voor jou als:

je net je bedrijf hebt gestart en je niet weet voor welke strategieën je kiest

je nog geen website hebt, of je website nog vrij antiek is

je nog met losse sessies werkt

je liever met MailChimp, MailerLite of met andere vergelijkbare tools werkt,

je genoegen neemt met slechts 1 of 2 klanten per maand

je denkt dat na het volgen van deze training alles vanzelf gaat

als je geen tijd hebt om instructievideos te bekijken of deel te nemen aan waardevolle masterclasses en ander materiaal

veelgestelde vragen

Waarom is het versturen van e-mails zo belangrijk?

E-mails komen direct in de inbox van je klant terecht. Het is persoonlijk, gericht en kwalitatief. Wereldwijd hebben zo'n 4 miljard mensen een e-mailadres en opent 99% daarvan dagelijks zijn mail. Dat maakt het een mega krachtige tool die 3 tot 4 keer meer mensen bereikt dan dat je met social media zou kunnen bereiken.

hoe lang duurt dit traject?

Een gemiddelde klant doet 9 maanden over dit traject. Dit traject bevat 9 coaching calls, dus 1 call per maand, die van te voren ingepland zijn. Het andere deel van het traject doe je op je eigen tempo en in je eigen tijd. Met de Q&A sessies kun je je eigen vragen stellen. Door deze constructie bepaal je uiteindelijk zelf hoe lang je over het traject doet. Je mag er maximaal 9 maanden over doen, maar sommige klanten doen het al in 3 maanden.

Moet ik bij elke sessie aanwezig zijn?

Natuurlijk haal je er het maximale uit als je live aanwezig bent. De 9 coaching calls die je in 9 maanden besteden. Die zijn het meest belangrijk. Maar ook de masterclasses die onze gast-experts organiseren zijn mega waardevol en kunnen je het antwoord geven op bepaalde vragen die je al lange tijd hebt. Als je live aanwezig bent kun je je vragen stellen en actief meesparren. Probeer dan ook altijd aanwezig te zijn. Mocht het niet lukken, alle sessies worden opgenomen. Je kan het achteraf terugkijken.

ik heb geen technische kennis, is dat een probleem?

Nee hoor, helemaal niet! Wij nemen al behoorlijk veel werk uit handen. Met de instructievideos die ik speciaal voor jou heb gemaakt, kun je stap voor stap leren hoe alles werkt. Sommige klanten nemen uiteindelijk een Virtual Assistant aan die het beheer van de website en de funnels voor hun rekening neemt. Wij kunnen je verwijzen naar onze collega's die dit graag voor je oppakken. Ook kunnen onze collega's de aanpassingen op je website voor je doen. Informeer bij ons naar de mogelijkheden als je hier interesse in hebt. 

hoeveel tijd kost het me per week?

De gemiddelde tijdsinvestering is 4 uur per week. Het helpt al, als je elke dag, aan het begin of einde van de dag een uurtje vrij maakt. De totale tijdsinvestering ligt natuurlijk ook aan de basiskennis die je zelf al hebt en in hoeverre je zelf al hebt nagedacht over hoe jij je bedrijf wil neerzetten. We leren je op een andere manier naar je bedrijf te kijken. Voor sommige ondernemers kost dat meer moeite, andere gaan daar gemakkelijk in mee.

wat is lead scoring?

Ik ga je helpen om elke maand zo'n 100+ mensen op je lijst te zetten. Met jouw gedrevenheid en enthousiasme, gecombineerd met onze kennis gaat dat ongetwijfeld lukken. Maar 100+ mensen maandelijks toevoegen is niet genoeg. Je zult ook serieuze klanten moeten spotten, die klanten die echt aan de slag willen gaan met je materiaal. Met Lead Scoring kun je jouw volgers punten geven voor elke actie die ze doen. Downloaden ze je e-book, dan krijgen ze bijvoorbeeld 10 punten. Boeken ze een gratis adviesgesprek, krijgen ze weer 10 punten. Kijken ze naar je traject pagina op je website, krijgen ze weer 10 punten. Hoe meer punten jouw klant krijgt, hoe serieuzer hij is om met jou aan de slag te gaan. Je kan dus sneller serieuze klanten spotten, waardoor je nooit meer koud hoeft te bellen. Deze klanten zijn juist blij dat je ze belt!

wat is een CRM?

MailBlue kan veel meer dan alleen maar nieuwsbrieven versturen.  Het is ook belangrijk dat je jouw processen kritisch bekijkt en optimaliseert. Veel ondernemers zijn altijd druk, hebben het idee dat ze niet meer kunnen groeien en groeien uiteindelijk ook niet meer omdat ze met de verkeerde dingen bezig zijn. Met het CRM voegen we workflows toe aan jouw funnels, waardoor je tijdig kan zien of een klant afhaakt (en je dus kan ingrijpen) of dat een klant zo serieus is dat je hem dringend moet bellen. Dit spaart veel tijd, omdat veel dingen geautomatiseerd kunnen worden. Als je processen beter, sneller en efficiënter lopen, kun je al snel 8 tot 20 uur week sparen. Wat is de impact als je die 8 tot 20 uur steekt in het opvolgen van je klant?

Ik heb een hekel aan verkopen, is de training dan wel geschikt voor mij?

Dan is de training JUIST geschikt voor je. Veel mensen die ik spreek zijn een uitstekend coach of trainer, maar nog geen ondernemer. Als ondernemer zijnde moet je ook kunnen verkopen. Ik heb echt een hekel aan koud bellen. Met de machine die wij voor je bouwen krijg je een lijstje van leads die er aan toe zijn om met jou te gaan werken. Deze mensen zijn blij dat je ze belt. Omdat je met ons systeem precies weet wie de klant is en wat hem bezig houdt, heb je meteen een leuk, diepgaand gesprek met een mogelijke klant die vereerd is dat je hem belt.

wat zeggen anderen over deze training

Het aantal trainingen dat we vanuit ons bedrijf aanbieden, is met maar liefst 75% gestegen!

Sinds 3,5 jaar run ik samen met mijn collega een VOF. Maar het was pas toen ik een jaar geleden begon met het programma van Roel dat alles veranderde. Terwijl we nog in loondienst waren, werkten we één tot twee dagen per week aan ons bedrijf. Onze LinkedIn-volgers groeiden gestaag.

 

Nu, een jaar later, hebben ik mijn baan in loondienst opgezegd. Het aantal trainingen dat we vanuit ons bedrijf aanbieden, is met maar liefst 75% gestegen. En dat is niet alles - in het eerste jaar verdiende ik maar liefst 100.000 euro. In maart van het tweede jaar zat ik al op 75% van dat bedrag!

 

Onze masterclasses en webinars zitten nu overvol. Mensen zijn geïntrigeerd door de waarde die we bieden en de impact die we hebben. En onze mailinglijst? Die is in een mum van tijd gegroeid van 0 naar 1200 abonnees.

 

Het geheim? We hebben geleerd om op een authentieke en overtuigende manier onze waarde te omschrijven. Geen trucjes, geen verkooptaal. Gewoon oprechte verbinding en waardevolle inhoud.

 

Samen met Roel hebben we een aantal geweldige producten ontwikkeld - een e-book, een webinar en een meeslepende masterclass. We hebben de formule gevonden om succesvol te zijn en ons bedrijf te laten groeien. En we zijn vastbesloten om anderen te inspireren en te laten zien wat er mogelijk is.

Ellen

Ik vind het geweldig dat ik nu de techniek heb staan!

Voordat ik met Skillz-Online aan de slag ben gegaan heb ik veel gelezen en bekeken over e-mail, marketing, funnels enzovoorts en kwam al snel tot de conclusie dat ik daar hulp bij nodig zou hebben. Ik heb niet de ervaring op dat vlak en schakel dan liever een specialist in die mij aanspreekt qua kennis, persoonlijkheid en enthousiasme.

Doordat Roel heel snel mogelijkheden zag voor mij om online actief te kunnen zijn met zaken als online test, gratis adviesgesprek, weggever(s) enzovoorts en door mij aan de hand te nemen waarbij ik de teksten en de content aanlever en jullie de techniek, heb ik nu een systeem staan dat mij zal helpen om geïnteresseerde klanten naar mij toe te trekken.

Ik vind het geweldig dat ik nu de techniek heb staan. Zodra de website gereed is kunnen de funnels geactiveerd worden en kunnen de klanten het traject bij mij in gaan. Ik ben bezig, met hulp via jullie, om mijn website gereed te maken. Ik ben lekker bezig om naast mijn website ook via LinkedIn mijn zichtbaarheid te vergroten. Deze is nog niet echt te beantwoorden omdat de funnels nog niet actief zijn, maar ik zie al wel de effecten van het meer zichtbaar zijn waardoor mensen interesse tonen waarop ik kan inhaken.

Met het activeren van de funnels zal dat alleen maar sneller gaan. Daarnaast heb ik het besluit genomen binnen nu en een jaar een boek te gaan schrijven en uit te brengen. ik weet nog niet hoe maar dat komt wel. Ik denk via mijn website met promotie via andere kanalen.

Gert Broekman

Ik ben heel blij met het stevige fundament dat er nu staat!

Ik wilde een online training ontwikkelen en mijn emailmarketing verder professionaliseren. Hiervoor had ik iemand nodig die mij de technische aspecteb uit handen kon nemen. Zo kwam ik bij Roel van Heel van Skillz Online terecht en bij hem heb ik de trainingen Vlot Online Verdienen en Slim, Snel en Simpel online gevolgd. Deze trainingen zijn heel compleet met duidelijk lesmateriaal en instructiefilmpjes. Daarnaast was het super fijn om 1-1 coachcalls met Roel te hebben om alle vragen die ik had te kunnen stellen en waar hij mij dingen kon laten zien die ik niet snapte.

Door de planmatige, gestructureerde aanpak van Roel en al zijn technische kennis staat er nu een hele gave professionele online leeromgeving, met mijn 1e online training.
Een aantal processen zijn geautomatiseerd zoals het inboeken van afspraken, het maken van een online test en inschrijvingen met betalingen voor trainingen e.d.
Achter al mijn producten hangen nu funnels waardoor ik mijn klanten veel beter kan begeleiden en opvolgen, van to know, to like naar to trust.

Aan de hand van de Webinar Succes Formule ben ik webinars gaan geven. Hiervoor heeft Roel de technische aspecten geregeld. Nooit gedacht dat ik webinars zou gaan geven, en mede door Roel's hulp ben ik dat wel gaan doen.

Het is een heel intensief traject geweest dat veel eigen tijdsinvestering en input vraagt maar dan heb je ook wat 🙂 Ik ben heel blij met het stevige fundament dat er nu staat voor het verder uitbreiden van mijn online trainingen en binnen halen van nieuwe klanten.
Ik heb ontzettend veel geleerd over online leeromgevingen, funnels, hoe je van een ‘koude klant een ‘warme’ klant maakt. Inmiddels heb ik ook een VA die mij verder helpt om e.e.a. te onderhouden.

Ik raad Roel van harte aan. Hij heeft veel (technische) kennis, is snel en geen moeite is hem teveel. Hij en zijn team staan altijd voor je klaar en problemen worden snel opgelost.
Dank je wel Roel voor de prettige samenwerking

Anja de Die

Next level met mijn bedrijf!

Roel heeft mij enorm geholpen om scherp te krijgen wie ik zakelijk ben en wat ik daarin doe. Daarnaast is Roel (bijgestaan door Sandra) geweldig in het optuigen van een krachtige structuur om online kwalitatieve leads te werven. Dankzij het traject met Roel en Sandra kan ik next level gaan met mijn bedrijf. Absolute aanrader!

Jerome van Zeijl

Wat een energie, geweldig!

Net het traject "Vlot online Verkopen en Verdienen" afgerond bij Roel, wat een energie, geweldig!!

Wat mij erg aansprak in deze training/dit traject is de energie die Roel geeft, hij is enthousiast en weet dat ook heel goed over te brengen. Ik heb heel veel van hem mogen leren op het gebied hoe je er nu achter komt wie jou klant wél , maar ook niet zijn. Hoe je hen kunt triggeren en kunt laten weten dat JIJ de juiste persoon bent die hun kan helpen.

vooral de praktijkvoorbeelden, de ervaring, de rust en het geduld, de filmpjes en training-opnamen hebben mij enorm geholpen om oa. mooie weggevers te maken om je klanten nieuwsgierig te maken en duidelijk te maken dat zij jouw ECHT nodig hebben.
Verder vond ik het enorm fijn dat je na de training de opname kreeg zodat je ook later nog eens terug kunt kijken.
Tevens is het heel fijn dat veel stappen, aanpassingen die je kunt doen aan/in je website duidelijk zijn terug te vinden op de website van de trainingen.

Ik zou alle ondernemers die meer uit hun bedrijf willen halen zeker aanraden om eens met Roel om de tafel te gaan voor een training. Roel heeft heel veel ervaring, denkt echt met je mee en helpt waar hij kan! De training is duidelijk en echt voor iedereen toepasbaar. Zeer waardevol!

heel erg bedankt Roel!!

Debby Eekman

Heb je nog vragen of twijfel je of deze training bij je past?

Plan gerust een belafspraak in met mij of iemand uit mijn team. We staan je graag te woord en leggen je uit wat dit programma voor jou kan betekenen.

>