elke maand een vast aantal klanten

sneller serieuze leads spotten

enthousiaste en euforische klanten

meer verkopen en een hogere conversie

WIL JIJ JOUW KLANT GRAAG TOT DRIE KEER MEER WAARDE BIEDEN, TERWIJL HET JOU ENKEL ZO VEEL TIJD KOST?


Het heeft geen zin meer om te wachten. Het is niet de vraag OF je als ondernemer online gaat, maar WANNEERIk spreek veel ondernemers die zeggen dat ze wel nog even gaan wachten totdat ze actie ondernemen. Wachten tot het moment dat alles weer wordt zoals het was. Maar weet je? Ondernemen wordt nooit meer zoals het was.


De markt, maar ook onze klant verandert, en dat is al een tijdje zo. Onze klanten zijn er inmiddels gewend aan geraakt dat ze vanuit hun luie stoel een oplossing kunnen zoeken voor hun probleem. Die klant gaat de deur gewoon niet meer uit. Als jij als ondernemer gaat wachten totdat je het offline ondernemen weer kan oppakken, mis je de boot. Je zal dus op een nieuwe, frisse manier naar je bedrijf moeten kijken. De slimme ondernemer die inspeelt op de veranderende markt, en als het ware meedanst met zijn klant (en zijn steeds veranderende behoeften), heeft goud in handen.


Wanneer je online gaat, kijk je ook naar hoe schaalbaar jouw bedrijf is. Je hebt al een goede website, je bent al bezig met social media en je weet hoe je het vertrouwen wint van je klant met behulp van e-mailmarketing. Via je uitingen schets je al het gat in het verhaal van je klant, dat hij van alles nodig heeft, maar waar je klant niet van op de hoogte is. Dat wekt al enorm veel nieuwsgierigheid en enthousiasme, maar je klant krijgt ook steeds meer vertrouwen in jou. Jij bent als ondernemer goed zichtbaar en jouw klant onthoudt je, neem jou mee in zijn hoofd. Als de tijd rijp is, zal hij veel eerder aan jou denken dan aan iemand die hij niet kent en via google moet opzoeken.


Maar is jouw bedrijf klaar voor een explosieve groei? Wat gebeurt er als er opeens 30 klanten zich tegelijkertijd aanmelden? Kun je dat dan aan? Het is nu belangrijk om de puntjes op de i te zetten. Om ook verwachtingen te stellen aan jouw klant. Jij filtert de serieuze klanten uit je doelgroep en biedt hun bijvoorbeeld een groepstraining aan. Je kunt immers met een groepstraining veel meer mensen helpen in veel minder tijd. Die groepstraining doe je deels online in een groep, wellicht deels offline, 1-op-1. Die groepstraining breid je uit met online zelfstudie modulen. Deels is je klant aan het werk, zonder jou, deels is hij onderdeel van de groep, waar jij jouw kennis deelt. Zo geef je tot drie keer zoveel waarde, terwijl het jou enkel zoveel tijd kost.


De minder serieuze klant inspireer je door hem een basistraining aan te bieden. Misschien dat die klant daar blijft hangen, tot op het moment dat hij klaar is om de volgende stap te zetten en op dat moment wél verandert in een serieuze klant. Door hem eerst een basistraining aan te bieden, verhoog jij de kwaliteit van je trainingen. In de training waarin jij echt "to the point" komt, spring je meteen in het diepe.


Voor de serieuze, ambitieuze ondernemer is er dus echt van alles mogelijk! Ben jij klaar voor een explosieve groei?

het wordt tijd om verder te groeien, om meer klanten te helpen in minder tijd, zonder dat het jou meer energie kost!


Je zit nooit vol, je kan altijd blijven groeien: als je het gevoel hebt dat je tot over je oren in het werk zit, is dit een duidelijk signaal dat je klaar bent voor de volgende stap: meer mensen helpen in minder tijd.

Te veel techniek maakt jou enorm onrustig. Er komt best wel wat aan techniek kijken als je goed en effectief online wil gaan. Tegelijkertijd wil je zo snel mogelijk je eerste online omzet behalen. Jij kan alleen die groei maken waar je zo van droomt, door je te concentreren op waar je goed in bent. Alles waar me minder goed in bent, besteed je uit, zodat je in no time het droomresultaat bereikt waar je zo van droomt.

Je product aanbod is nog niet 'future proof': Je hebt een geweldig product aanbod staan, maar het is nog niet future proof. Het is niet alleen de vraag of je grote groepen klanten kan of wil helpen, maar ook hoe je dat aanpakt, zonder dat je zelf ten onder gaat. De mogelijkheden zijn echt legio!

Je vindt online niet echt iets voor jou, je bent offline op je best. Jij denkt misschien nog niet online, maar je klant doet dat absoluut wel. Verder is het niet of/of, maar en/en. Een slimme ondernemer combineert beide werelden. Hoe serieuzer de klant, hoe meer je offline werkt. Andersom kan ook: hoe minder serieus je klant, hoe meer je online werkt.

Te veel dingen die je moet doen, in te weinig tijd. Je staat op het punt om door dat groeiplafond te knallen wat je nu nog zo tegen houdt. Door op een slimme manier naar je huidige processen te kijken en waar de winst zit voor jou, creëeren we meer tijd en meer ruimte. Met die tijd en ruimte ben je in staat om nog meer klanten te helpen.

verdubbel het aantal klanten in jouw praktijk
met de SKIllz online plus methode


P

een efficiënt plan opstellen

Met een goed doordacht plan maken we jouw bedrijf compleet schaalbaar. Terwijl jij rustig in de efteling rondloopt, blijven klanten enthousiast je producten kopen en gaan ze actief aan de slag met jouw materiaal.

U

uniek zijn in je uitingen

Jij bent de expert en jij weet wat je klant nodig heeft. Jouw klant kiest dus niet wat hij bij jou wil volgen, maar jij doet dat zelf. Dat houdt in dat een traject niet voor iedereen geschikt is. Jouw aanbod is groot en divers en je hebt voor ieder wat wils. Jij ben bereid om daar ook heel duidelijk, helder en direct in te zijn. Je bent niet bang om klanten af te schrikken en je weet dat je meest serieuze klanten daardoor trouwe fans worden.

L

meer leads vinden

Slim online gaan betekent ook dat jij je mogelijke klant leer kennen. Een klant die nog alles moet leren biedt je liever eerst een online training aan voordat hij aan de slag gaat. Een klant die al wat ervaring heeft, wil sneller en zal dan ook eerder een groter traject willen volgen. Als jij weet welke klant welke behoefte heeft, kun je in korte tijd hele grote stappen zetten.

S

betere worden in sales

Jouw klant maakt zijn eigen reis door jouw offline en online aanbod. Doordat jij deze reis goed in de gaten houdt, hoef je nooit meer koud te bellen. Sterker nog: je gaat gave, intieme en diepgaande gesprekken aan met mogelijke klanten. In eerste instantie heb je dan geen verkooppet op. Je maakt verbinding met je klant omdat je van alles al van hem weet. Daarmee vergroot jij je omzet.

dit levert dit traject op:


 • Je krijgt een goed doordacht en bewezen plan, dat ervoor zorgt dat je signaal vele malen sterker wordt en nieuwe potentiële klanten direct nieuwsgierig maakt.
 • Dat plan zorgt ervoor dat je elke maand een vaste stroom aan nieuwe, potentiële klanten aantrekt, die jij met jouw nieuw systeem vrijwel direct enthousiast en euforisch weet te maken.
 • Tijdens deze training nemen wij jou zoveel mogelijk techniek uit handen en bouwen we samen een geautomatiseerd verkoopsysteem dat je enorm veel tijd bespaart, waardoor je nooit meer stress hebt over je omzet.
 • Je inbox stroomt vol met nieuwe aanvragen, waardoor je niet meer hoeft te leuren bij potentiële klanten.
 • Door al deze nieuwe aanvragen kun je blijven doorgroeien en je traject keer op keer verkopen. Doordat je weet hoe je moet opschalen kun je meerdere klanten tegelijkertijd helpen, zonder dat het jou extra tijd en energie kost.
 • Wij nemen je niet alleen de techniek uit handen, maar helpen je ook op marketingtechnisch gebied zodat jij weet hoe jij je klant het beste kan benaderen, zowel via e-mailmarketing als via social media.
 • Social media kanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn komen en gaan. Met deze training werken we samen aan een stabiel fundament, tijdsloos en volledig onafhankelijk van de trend in de markt, zodat jij er altijd een vaste omzet uit kan halen.
 • Deze training levert je een eigen systeem op, het meest krachtige systeem van dit moment, die veel meer invloed heeft op het algoritme dat bepaalt wanneer jouw mogelijke klant jouw bericht te zien krijgt. Je klant zal veel meer en veel directer jouw signaal ontvangen waardoor het ook veel meer oplevert.
 • Met je eigen systeem kun je zelf bepalen hoe vaak jij een bericht stuurt naar jouw klant. Dat bericht komt direct aan in de mailbox van je klant, die hij elke dag opent en elke dag leest.
 • Met je eigen e-mailmarketing systeem verstuur je je eigen persoonlijke berichten. Dat kan niet met social media, wel met e-mailmarketing. Op die manier haal je er met gemak 4 á 5 klanten per maand uit.

Kortom: als morgen alle social media kanalen verdwijnen, en je bedrijf ten onder lijkt te gaan, kun je overmorgen een compleet nieuw bedrijf oprichten en explosief laten groeien, dankzij jouw eigen leeromgeving met geïntegreerd e-mailmarketing systeem.

tijdens dIT TRAJECT tilde VERA haar online marketing naar een hoger niveau


"Roel nam me mee in het uitdiepen in doelgroepen en uitsplitsen van producten met concrete voorbeelden waardoor ik heel makkelijk zelf op ideeën kwam en zo stap voor stap mijn eigen ideeën digitaal vorm heb kunnen geven in een helder verhaal en een duidelijk structuur. Veel dank Roel, ook voor de begeleiding van mijn tweede website voor organisaties; Vitality-works.nl. Als je op zoek bent naar iemand die je onlinemarketing op een hoger niveau kan brengen, dan is Roel de aangewezen persoon!"

"Ondernemen wordt nooit meer zoals het was. De slimme ondernemer weet als geen ander dat hij goud in handen heeft, wanneer hij offline met online combineert. Dat kan alleen als hij op een nieuwecompleet andere manier naar zijn bedrijf kan kijken."

meld je aan voor deze training


In deze training bouwen we samen funnels met de onderstaande onderwerpen:

groeiproces van je klant

Samen leggen we het groeiproces van je klant vast, zodat je beter kan inschatten wat hij nodig heeft.

product
aanbod

We optimaliseren je product aanbod en kijken alvast naar hoe schaalbaar het is.

specifieke doelgroep

We brengen meer focus aan in de doelgroep die het liefste wil bereiken met je mails.

pakkende teksten

We schrijven meer pakkende teksten die je helpen om je klant wakker te schudden.

minimale vereisten

We introduceren jouw klant met die stappen die hij minimaal nodig heeft om concrete stappen te kunnen zetten.

eigen online webshop

Ik maak een online webshop voor je met de producten die erbij horen. Jij schrijft de teksten en maakt de video's. Ik kijk naar het betalingssysteem en jouw product.

persoonlijk advies

Wij zorgen ervoor dat jouw klant direct om persoonlijk advies kan vragen zonder dat het jou tijd en energie kost.

introductie aanbod

We doen jou klant een online introductie aanbod zodat hij kennis kan maken met jou en je diensten.

afgeschermde trainingen

Ik maak de training voor je, ik beveilig de training zodat alleen klanten erin kunnen die ook echt betaald hebben.

BEGELEIDEN VAN JE KLANT

Samen bepalen we wat het gemiddelde leertempo is van jouw potentiële klant, en hoe je de training beschikbaar wil stellen. In één keer, of stap voor stap in delen, via de mail begeleid.

TOEGANG TOT TRAININGEN

We kijken of je trainingen voor een hele groep klanten in één keer beschikbaar wil stellen. Dit is vooral handig als bedrijven je training kopen en een hele afdeling in een keer toegang moet krijgen tot jouw training.

DIGITALE AFSPRAAK MAKEN

Tijd en energie is je kostbaarste goed. Ik help je met het automatiseren van het proces rondom afspraken maken, zodat je meer tijd over houdt voor dingen die écht belangrijk zijn.

laagdrempelig inspireren en motiveren

Met een laagdrempelig product laat je zien wat je klant nog niet weet, maar absoluut wel nodig heeft. Wanneer jouw klant jouw materiaal heeft geproefd, snakt hij naar meer.

SEGMENTEREN EN FILTEREN

Binnen e-mailmarketing gaan we meten wat de behoefte is van jouw klant. We gaan dus in kaart brengen hoe serieus jouw klant is, zodat jij het perfecte aanbod kan doen.

feedback vragen

We laten je zien hoe je op verschillende manieren je klant om feedback vraagt voor een optimaal resultaat.

bovendien krijg je deze waardevolle bonussen


bonus 1:
toegang tot online leeromgeving

De training bevat tot wel aan 12 uur aan videomateriaal die je in je eigen tijd en eigen tempo kan doornemen, wanneer het jou uit komt!

bonus 2:
toegang tot diverse masterclasses

Wij stellen onze meest waardevolle masterclasses ter beschikking, waaronder "Google Ads", "LinkedIn", "Presenteren" en nog veel meer.

bonus 3:
social media begeleiding voor experts

Wanneer je de basis beheerst, krijg je van ons extra begeleiding die je helpt met LinkedIn Sales Navigator en adverteren op LinkedIn.

bonus 4:
toegang tot onze community

In onze community kun je al je vragen stellen, kun je sparren met andere deelnemers, en krijg je feedback op al je teksten.

deze training is alleen geschikt voor jou als:


 • je weet dat offline ondernemen niet meer voldoende is om succesvol te kunnen zijn en blijven
 • je jouw klantenstroom wil filteren, dus meer inzicht wil krijgen in die klant die nog startend is en alles moet leren, maar ook die klant wil helpen die wel degelijk serieus is en veel meer van je verwacht
 • je wil leren dat je omzet kan plannen, in plaats van dat het je overkomt
 • je de kwaliteit van je diensten wil verhogen, door minder serieuze klanten, of klanten op je wachtlijst, eerst een basistraining te laten doen
 • je de kwaliteit nog verder wil verhogen door naast de intensieve begeleiding die je doet, ook zelfstudie modulen wil aanbieden
 • je bereid bent om te werken met ActiveCampaign of MailBlue
 • je verantwoordelijkheid neemt voor je eigen situatie en succes

deze training is NIET geschikt voor jou als:


 • je net je bedrijf hebt gestart en je niet weet voor welke strategieën je kiest
 • je nog met losse sessies werkt
 • je liever met MailChimp of een andere tool werkt
 • je genoegen neemt met slechts 1 of 2 klanten per maand
 • je denkt dat na het volgen van deze training alles vanzelf gaat

wat zeggen anderen over deze training


Roel is meer dan een E-learning specialist!

Mijn grootste wens was om een online leeromgeving te bouwen, maar wat mij tegen hield was de angst voor de techniek. Maar ook de chaos, omdat ik niet wist hoe en waar te beginnen. Roel heeft in overzichtelijke stappen mij meegenomen door eerst een basisplan te maken met strategieën die het fundament van mijn bedrijf vormen. Een ontzettend belangrijke stap die zeker niet vergeten mag worden. De structuur, de helderheid en duidelijkheid, maar ook de support en de coaching gaf mij veel rust die ik nodig had. Roel is meer dan een E-learning specialist. Hij mag zich echt tot de business coaches noemen, gericht op online trainingen. Roel is to the point, kritisch en scherp en houd je een liefdevolle confronterende spiegel voor, maar dat zorgt voor de uitdaging. Daarnaast verstaat Roel de cultuur van coaches en therapeuten heel goed. Deze 3 TOP ingrediënten samen zorgen voor een enorme ontwikkeling voor je bedrijf. Maar ook voor je persoonlijke groei. De grootste winst is dat ik nu het spel door heb van ondernemen/marketing en dat maakt het ook leuk. Dat zorgt er uiteindelijk voor dat ik, ook na het traject, weet wat en hoe ik het moet doen. Zonder dat het technische stuk mij elke keer weer in de weg staat. Het geeft een gevoel van vrijheid, onafhankelijkheid, opluchting, ook trots op mezelf dat ik deze reis ben aan gegaan. Uiteindelijk heb ik meer gekregen dan ik had verwacht. Voor elke ondernemer die eraan zit te denken om een online leeromgeving te bouwen, ik raad Roel echt van harte aan. Mijn overtuiging en visie is om met mijn bedrijf meer impact te maken op de wereld. Meer mensen helpen, zonder dat het mij extra tijd kost. En hoe sneller, eenvoudiger en efficiënter kan dat, door (ook) online te gaan?

profile-pic
Lianne Bekker
HSP Coach bij Liaroma

Online Marketing naar een hoger niveau!

Ik heb Roel gevraagd mij te begeleiden bij het maken van een website met webshop en trainingsomgeving. Voor mij was verkoop in een online wereld helemaal nieuw en ik had geen idee hoe je hier invulling aan geeft. Door het volgen van de training en de begeleidingsgesprekken zijn we beide aan het werk gegaan en ben ik heel trots op het eindresultaat: De Vitalityacademy.nl. Roel nam me mee in het uitdiepen in doelgroepen en uitsplitsen van producten met concrete voorbeelden waardoor ik heel makkelijk zelf op ideeën kwam en zo stap voor stap mijn eigen ideeën digitaal vorm heb kunnen geven in een helder verhaal en een duidelijk structuur. En alles werkt met allerlei plug-ins en zo...;-) Inmiddels ben ik behoorlijk thuisgeraakt door het gehele proces in het bijhouden en aanpassen van mijn nieuwe website. Ik had niet gedacht dat ik dat zou kunnen! Veel dank Roel, ook voor de begeleiding van mijn tweede website voor organisaties; Vitality-works.nl. Als je op zoek bent naar iemand die je onlinemarketing op een hoger niveau kan brengen, dan is Roel de aangewezen persoon!

Ik ben heel blij met het stevige fundament dat er nu staat!

Ik wilde een online training ontwikkelen en mijn emailmarketing verder professionaliseren. Hiervoor had ik iemand nodig die mij de technische aspecteb uit handen kon nemen. Zo kwam ik bij Roel van Heel van Skillz Online terecht en bij hem heb ik de trainingen Vlot Online Verdienen en Slim, Snel en Simpel online gevolgd. Deze trainingen zijn heel compleet met duidelijk lesmateriaal en instructiefilmpjes. Daarnaast was het super fijn om 1-1 coachcalls met Roel te hebben om alle vragen die ik had te kunnen stellen en waar hij mij dingen kon laten zien die ik niet snapte.Door de planmatige, gestructureerde aanpak van Roel en al zijn technische kennis staat er nu een hele gave professionele online leeromgeving, met mijn 1e online training. Een aantal processen zijn geautomatiseerd zoals het inboeken van afspraken, het maken van een online test en inschrijvingen met betalingen voor trainingen e.d.Achter al mijn producten hangen nu funnels waardoor ik mijn klanten veel beter kan begeleiden en opvolgen, van to know, to like naar to trust.Aan de hand van de Webinar Succes Formule ben ik webinars gaan geven. Hiervoor heeft Roel de technische aspecten geregeld. Nooit gedacht dat ik webinars zou gaan geven, en mede door Roel's hulp ben ik dat wel gaan doen.Het is een heel intensief traject geweest dat veel eigen tijdsinvestering en input vraagt maar dan heb je ook wat 🙂 Ik ben heel blij met het stevige fundament dat er nu staat voor het verder uitbreiden van mijn online trainingen en binnen halen van nieuwe klanten.Ik heb ontzettend veel geleerd over online leeromgevingen, funnels, hoe je van een ‘koude klant een ‘warme’ klant maakt. Inmiddels heb ik ook een VA die mij verder helpt om e.e.a. te onderhouden.Ik raad Roel van harte aan. Hij heeft veel (technische) kennis, is snel en geen moeite is hem teveel. Hij en zijn team staan altijd voor je klaar en problemen worden snel opgelost.Dank je wel Roel voor de prettige samenwerking

>