slim, snel & simpel online: Intensieve en Passieve Klantbegeleiding in een Leeromgeving

  • Speciale leeromgeving: Optimaliseer conversie met een aparte leeromgeving
  • Hoge conversiegerichtheid: Maximale conversie door geavanceerde tools en technieken
  • Apart van de website: Focus op conversie in de leeromgeving, SEO op de website
  • Gebruiksvriendelijk: Intuïtieve en gebruiksvriendelijke leerervaring
  • Aanpasbaar aan jouw merk: Pas de leeromgeving aan jouw huisstijl aan
Insert Video

+40%

meer conversie

15+ uur

bespaard per week

+90%

klant tevredenheid

Actieve versus passieve klanten: Waarom het scheiden ervan essentieel is voor jouw succes

Actieve klanten zijn klanten die toe zijn aan jouw intensieve begeleiding. Zij verwachten iets van jou maar jij verwacht ook iets van hun. Passieve klanten zijn klanten die nog niet toe zijn aan die intensieve begeleiding, omdat ze de noodzaak om in actie te komen nog niet inzien.

Actieve en passieve klanten hebben elk een andere benadering nodig. De actieve klant heeft interesse in jouw product en kun je motiveren door net even die ene exclusieve aanbieding voor te leggen, of door hem persoonlijk te benaderen en hun betrokkenheid te belonen.

Een passieve klant heeft eerst een zintuiglijke ervaring nodig die zo sterk en waardevol is, dat hij letterlijk iets anders gaat denken, geloven, voelen en ervaren. Vanuit die zintuigelijke ervaring zal hij makkelijker keuzes kunnen maken. 


Investeer in jouw actieve klanten en stimuleer de passieve klanten om weer betrokken te raken. Zo bouw je aan een sterke en loyale klantenbasis die jouw bedrijf elke maand laten groeien.

merk je als coach of trainer het volgende?

Herken jij je in meerdere van de onderstaande punten? En je bent bereid om met jezelf aan de slag te gaan?
Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking en dan brengen we in kaart wat jij nu nodig hebt.

beperkte tijd voor individuele begeleiding

Tijdsgebrek om elke klant persoonlijk te begeleiden en aandacht te geven die ze verdienen

Moeite om kennis efficiënt over te brengen

Uitdagingen bij het effectief delen van kennis en ervaring met jouw klanten

Gebrek aan
schaalbaarheid

Beperkingen bij het opschalen van jouw coaching- of trainingsactiviteiten zonder overweldigd te raken

Behoefte aan meer passief inkomen

Verlangen naar een aanvullende inkomstenstroom naast directe 1-op-1 dienstverlening

Beperkte mogelijkheden voor herhaling

Geen gestroomlijnde manier om jouw waardevolle inhoud herhaaldelijk aan te bieden aan verschillende klanten

Wens om een betrokken community te creëren

Verlangen om een ondersteunende gemeenschap op te bouwen waarin klanten met elkaar kunnen verbinden en van elkaar kunnen leren

kortom: tijd om je bedrijf op te schalen en meer klanten te helpen in minder tijd

een aparte leeromgeving verhoogt je conversie al snel met 40%

Jouw website inspireert en begeleidt jouw doelgroep bij het maken van een weloverwogen keuze en is SEO gericht. Maar wat gebeurt er daarna? Voor degenen die al een keuze hebben gemaakt, is er een aparte leeromgeving die zich volledig richt op conversie en waardecreatie.


In de leeromgeving kunnen jouw leerlingen zich volledig richten op hun groeiproces. Geen afleidingen, alleen waardevolle cursusinhoud en diepgaand leren. Het is de plek waar ze praktische vaardigheden ontwikkelen, onderling interactie hebben met gelijkgestemden en resultaten behalen. Een aparte omgeving die gericht is op het faciliteren van conversie en het bieden van maximale waarde aan degenen die al voor jou hebben gekozen.


Daarnaast is de doelgroep ook heel anders. Wanneer je je website en leeromgeving meet met bijvoorbeeld Google Analytics, wil je de meetresultaten zuiver houden en gescheiden van elkaar. De personen die nog overtuigd moeten worden hebben een andere strategie nodig dan de personen die al besloten hebben te willen leren.

zonder leeromgeving mis je belangrijke groeikansen voor je bedrijf

Een website moet klein, eenvoudig en snel zijn. De gebruikerservaring op je website is heel belangrijk, aangezien je daar je klant wil overtuigen en een gemiddelde klant maar 2,6 seconden op je website blijft voordat hij een keuze maakt om verder te lezen.


Een leeromgeving is wat zwaarder omdat het veel video's, teksten en trainingen bevat. De klant die al voor jou heeft gekozen weet dat en accepteert dat ook. 

Een leeromgeving zorgt er dus voor dat de klantbeleving maximaal blijft.

dit levert dit traject op:

Professionele uitstraling: Een leeromgeving volledig in de huisstijl van jouw bedrijf. Dit zorgt voor een consistente en professionele uitstraling, waardoor jouw merkidentiteit versterkt wordt.

Naadloze integratie en automatisering: Een geïntegreerde webshop met iDEAL-betalingen, waarbij klanten automatisch toegang krijgen tot de training zodra ze een aankoop doen. Dit bespaart jou tijd en moeite doordat alles automatisch verloopt.

Speciale trainingsomgeving: Een aparte omgeving speciaal ontworpen voor jouw trainingen. Dit zorgt voor een geoptimaliseerde leerervaring en creëert een exclusieve ruimte waar jouw cursisten zich kunnen focussen op hun groei en ontwikkeling

Unieke methode: Samen ontwikkelen we een online training volgens jouw unieke methode. Dit stelt je in staat om jouw expertise op een gestructureerde en effectieve manier over te brengen, waardoor jouw cursisten optimaal kunnen leren en groeien

Geautomatiseerde koppeling: Hulp bij het koppelen van de leeromgeving aan jouw mailsysteem. Dit zorgt voor een naadloze communicatie met jouw cursisten, waarbij je hen op het juiste moment relevante informatie en updates kunt sturen

Effectieve productfunnels: Voor elk product creëren we een producttunnel die jouw klanten begeleidt. Dit stelt je in staat om waarde toe te voegen en hen stapsgewijs te begeleiden naar verdere aankopen, waardoor je jouw omzet kunt verhogen

Passieve verkoopmogelijkheden: Voor elk product maken we een upsell funnel die je kunt gebruiken om passief te verkopen via je funnels. Dit geeft je de mogelijkheid om jouw aanbod te promoten en extra inkomsten te genereren zonder voortdurend actief te zijn in het verkoopproces

Gefaseerde training: Een druppelmechanisme dat jouw training gefaseerd openzet volgens een specifiek tijdschema. Dit zorgt voor een gestructureerde en stapsgewijze leerervaring, waarbij jouw cursisten op het juiste moment toegang krijgen tot nieuwe lesmaterialen en modules

Inzicht via online testen: Het gebruik van diverse online testen om waardevolle input op te halen waarmee je jouw strategie kunt aanscherpen. Dit helpt je om de behoeften en wensen van jouw doelgroep beter te begrijpen en jouw trainingen nog effectiever te maken.

Versterkte geloofwaardigheid: Het verwerken van klanttestimonials in jouw leeromgeving. Dit versterkt de geloofwaardigheid en sociale bewijskracht, waardoor potentiële klanten vertrouwen krijgen in jouw training en sneller geneigd zijn om bij jou te kopen

Vera Verhoeven

Online Marketing naar een hoger niveau!

Ik heb Roel gevraagd mij te begeleiden bij het maken van een website met webshop en trainingsomgeving. Voor mij was verkoop in een online wereld helemaal nieuw en ik had geen idee hoe je hier invulling aan geeft. Door het volgen van de training en de begeleidingsgesprekken zijn we beide aan het werk gegaan en ben ik heel trots op het eindresultaat: De Vitalityacademy.nl. Roel nam me mee in het uitdiepen in doelgroepen en uitsplitsen van producten met concrete voorbeelden waardoor ik heel makkelijk zelf op ideeën kwam en zo stap voor stap mijn eigen ideeën digitaal vorm heb kunnen geven in een helder verhaal en een duidelijk structuur. En alles werkt met allerlei plug-ins en zo...;-) Inmiddels ben ik behoorlijk thuisgeraakt door het gehele proces in het bijhouden en aanpassen van mijn nieuwe website. Ik had niet gedacht dat ik dat zou kunnen! Veel dank Roel, ook voor de begeleiding van mijn tweede website voor organisaties; Vitality-works.nl. Als je op zoek bent naar iemand die je onlinemarketing op een hoger niveau kan brengen, dan is Roel de aangewezen persoon!

wat zeggen anderen over deze training

Ik ben heel blij met het stevige fundament dat er nu staat!

Ik wilde een online training ontwikkelen en mijn emailmarketing verder professionaliseren. Hiervoor had ik iemand nodig die mij de technische aspecteb uit handen kon nemen. Zo kwam ik bij Roel van Heel van Skillz Online terecht en bij hem heb ik de trainingen Vlot Online Verdienen en Slim, Snel en Simpel online gevolgd. Deze trainingen zijn heel compleet met duidelijk lesmateriaal en instructiefilmpjes. Daarnaast was het super fijn om 1-1 coachcalls met Roel te hebben om alle vragen die ik had te kunnen stellen en waar hij mij dingen kon laten zien die ik niet snapte.

Door de planmatige, gestructureerde aanpak van Roel en al zijn technische kennis staat er nu een hele gave professionele online leeromgeving, met mijn 1e online training.
Een aantal processen zijn geautomatiseerd zoals het inboeken van afspraken, het maken van een online test en inschrijvingen met betalingen voor trainingen e.d.
Achter al mijn producten hangen nu funnels waardoor ik mijn klanten veel beter kan begeleiden en opvolgen, van to know, to like naar to trust.

Aan de hand van de Webinar Succes Formule ben ik webinars gaan geven. Hiervoor heeft Roel de technische aspecten geregeld. Nooit gedacht dat ik webinars zou gaan geven, en mede door Roel's hulp ben ik dat wel gaan doen.

Het is een heel intensief traject geweest dat veel eigen tijdsinvestering en input vraagt maar dan heb je ook wat 🙂 Ik ben heel blij met het stevige fundament dat er nu staat voor het verder uitbreiden van mijn online trainingen en binnen halen van nieuwe klanten.
Ik heb ontzettend veel geleerd over online leeromgevingen, funnels, hoe je van een ‘koude klant een ‘warme’ klant maakt. Inmiddels heb ik ook een VA die mij verder helpt om e.e.a. te onderhouden.

Ik raad Roel van harte aan. Hij heeft veel (technische) kennis, is snel en geen moeite is hem teveel. Hij en zijn team staan altijd voor je klaar en problemen worden snel opgelost.
Dank je wel Roel voor de prettige samenwerking

Anja de Die

Roel is meer dan een E-learning specialist!

Mijn grootste wens was om een online leeromgeving te bouwen, maar wat mij tegen hield was de angst voor de techniek. Maar ook de chaos, omdat ik niet wist hoe en waar te beginnen. Roel heeft in overzichtelijke stappen mij meegenomen door eerst een basisplan te maken met strategieën die het fundament van mijn bedrijf vormen. Een ontzettend belangrijke stap die zeker niet vergeten mag worden. De structuur, de helderheid en duidelijkheid, maar ook de support en de coaching gaf mij veel rust die ik nodig had. Roel is meer dan een E-learning specialist. Hij mag zich echt tot de business coaches noemen, gericht op online trainingen. Roel is to the point, kritisch en scherp en houd je een liefdevolle confronterende spiegel voor, maar dat zorgt voor de uitdaging. Daarnaast verstaat Roel de cultuur van coaches en therapeuten heel goed. Deze 3 TOP ingrediënten samen zorgen voor een enorme ontwikkeling voor je bedrijf. Maar ook voor je persoonlijke groei. De grootste winst is dat ik nu het spel door heb van ondernemen/marketing en dat maakt het ook leuk. Dat zorgt er uiteindelijk voor dat ik, ook na het traject, weet wat en hoe ik het moet doen. Zonder dat het technische stuk mij elke keer weer in de weg staat. Het geeft een gevoel van vrijheid, onafhankelijkheid, opluchting, ook trots op mezelf dat ik deze reis ben aan gegaan. Uiteindelijk heb ik meer gekregen dan ik had verwacht. Voor elke ondernemer die eraan zit te denken om een online leeromgeving te bouwen, ik raad Roel echt van harte aan. Mijn overtuiging en visie is om met mijn bedrijf meer impact te maken op de wereld. Meer mensen helpen, zonder dat het mij extra tijd kost. En hoe sneller, eenvoudiger en efficiënter kan dat, door (ook) online te gaan?

Lianne Bekker

Ik ben nu eindelijk waar ik moet zijn!

Voor mijn klanten is het belangrijk om sommige lessen te kunnen volgen ook als ze niet bij mij in de training zitten. Dus dacht ik eraan om een online training op te zetten. Via Veronique prins kwam ik uit bij Roel en Sandra. En daar heb ik nog geen moment spijt van gehad. Roel en Sandra zorgen ervoor dat wat je maakt dat er over is nadacht en dat je ook echt achter je eigen product staat. Uiteindelijk wel tig keer te veranderen in bedrijfsvorming. En daar ben ik zeer blij om. Als startende ondernemer is het al zoeken waar wil je komen en zijn. En door deze veranderingen ben ik nu waar ik moet zijn. Ik ben na bijna 2 jaar nog steeds heel blij dat ik bij Roel en Sandra ben. Samen zijn we al heel erg gegroeid en ben blij dat ik dat groei proces van beide bedrijven van dichtbij heb mogen meemaken. Roel en Sandra bedankt voor alles!

Laura van der Burg

Heb je nog vragen of twijfel je of deze training bij je past?

Plan gerust een belafspraak in met mij of iemand uit mijn team. We staan je graag te woord en leggen je uit wat dit programma voor jou kan betekenen.

>