Winstgevende Websites

Samen maken we een krachtige website die jouw klant meteen nieuwsgierig en enthousiast maakt.

15 Lessen

Intermediate

Voortgang

niet gestart

Vlot Online Verkopen & Verdienen

In deze training ga ik je leren hoe jij je omzet kan plannen en hoe je het vertrouwen van je potentiële klant kan winnen. Hoe maak jij trouwe fans van je potentiële klant?

25 Lessen

Voortgang

niet gestart

Slim, Snel & Simpel online!

Wij gaan samen een leeromgeving maken!

14 Lessen

Intermediate

Voortgang

niet gestart

in 8 stappen naar een website die meteen vertrouwen wekt

Als je al razend enthousiast bent over de gratis checklist, moet je eens nagaan wat er dan gebeurt met jouw bedrijf als je deze 8 videos vol met waardevolle informatie bekijkt ! In deze 8 videos deel ik al mijn kennis met jou, zodat je nog sneller, nog grotere stappen kan zetten met jouw bedrijf !

9 Lessen

Voortgang

niet gestart

een vliegende start met e-mailmarketing: meer klanten helpen in minder tijd

Wil je jouw bedrijf graag laten groeien, maar is je agenda overvol ? Ik deel enkele geheimen met jou waarin ik je vertel hoe je meer tijd kan besparen door bepaalde handelingen te automatiseren. Het spaart jou zeeën van tijd waardoor je nog meer klanten kan helpen.

7 Lessen

Voortgang

niet gestart

1000+ actieve abonnees op jouw lijst met een krachtige weggever

Ik ga je helpen om zo snel mogelijk 1000+ actieve leads op je lijst te krijgen met een krachtige weggever.

7 Lessen

Intermediate

Voortgang

niet gestart

de Webinar Success Formule

Jij wil als ondernemer graag zoveel mogelijk mensen bereiken. Het geven van webinars is zo'n manier. Maar er komt nogal veel bij kijken, bij het geven van zo'n webinar. In de Webinar Success Formule deel ik al mijn kennis met jou en laat ik je zien hoe ik in 6 maanden tijd mijn omzet heb weten te verdriedubbelen.

22 Lessen

Voortgang

niet gestart

Krachtig Contact met je Klant

In deze training gaan we samen aan de slag met het basisplan. Dit basisplan zorgt ervoor dat het signaal naar buiten toe, naar je klant, vele malen waardevoller en krachtiger wordt.

7 Lessen

Intermediate

Voortgang

niet gestart

Hoe lever je tot 3 keer zoveel waarde in enkel zoveel tijd?

Door jouw bedrijf uit te breiden met een leeromgeving kun je de waarde die je jouw klant geeft verdubbelen. Het kost jou slechts een uurtje, maar je geeft het dubbele. Al het materiaal wat je maakt voor je leeromgeving maak je slechts een keer, en verkoop je veelvuldig. Hoe ga je te werk ? Ik laat het je zien in deze videoreeks.

10 Lessen

Voortgang

niet gestart

Hosting, backups en beveiliging van je website of leeromgeving

In deze masterclass vertelt Linda de Pagter alles wat je moet weten over het stabiel houden van je website. Als ondernemer zijn er zoveel dingen die je zelf moet regelen, maar er komt meer kijken bij het stabiel laten draaien van je website dan dat je denkt.

2 Lessen

Voortgang

niet gestart

een gezonde mindset voor de ondernemer: van chaos naar rust

Elke ondernemer voelt die onrust van tijd tot tijd. Toch is het belangrijk om te ondernemen "vanuit de flow". Hoe doe je dat? Amudra Madhura helpt ondernemers om op het gebied van voeding, beweging, maar ook vanuit een gezonde mindset de rust te bewaren.

4 Lessen

Voortgang

niet gestart

de kracht van Google Ads: een boost voor jouw bedrijf

Het wordt steeds belangrijker om je mogelijke klanten online te bereiken. De trend verandert snel: Facebook lijkt bijna dood, LinkedIn wordt steeds meer gebruikt, Instagram is populair... Een steeds meer groeiende trend is het adverteren op Google Ads. Kaya van Kessel vertelt er alles over in deze masterclass.

3 Lessen

Voortgang

niet gestart
Page 1 of 2
Pen
>
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .