fbpx

Winstgevende Websites

Wij maken in 10 sessies een goede en converterende website die de interesse en vertrouwen wekt bij jouw klant.

15 Lessen

Intermediate

Voortgang

niet gestart

Vlot Online Verkopen & Verdienen

In deze training ga ik je leren hoe jij je omzet kan plannen en hoe je het vertrouwen van je potentiële klant kan winnen. Hoe maak jij trouwe fans van je potentiële klant?

21 Lessen

Voortgang

niet gestart

Slim, Snel & Simpel online!

Wij gaan samen jouw online leeromgeving maken! Op kort termijn zorgen we ervoor dat je al omzet kan draaien en je eerste producten kan verkopen. Op langere termijn blijven we sleutelen zodat ook alle funnels goed staan.

13 Lessen

Intermediate

Voortgang

niet gestart

Krachtig Contact met je Klant

In deze training gaan we samen aan de slag met het basisplan. Dit basisplan zorgt ervoor dat het signaal naar buiten toe, naar je klant, vele malen waardevoller en krachtiger wordt.

7 Lessen

Intermediate

Voortgang

niet gestart

in 8 stappen naar een website die meteen vertrouwen wekt

Als je al razend enthousiast bent over de gratis checklist, moet je eens nagaan wat er dan gebeurt met jouw bedrijf als je deze 8 videos vol met waardevolle informatie bekijkt ! In deze 8 videos deel ik al mijn kennis met jou, zodat je nog sneller, nog grotere stappen kan zetten met jouw bedrijf !

9 Lessen

Voortgang

niet gestart

In 6 stappen naar een groot, landelijk bereik met jouw bedrijf

Wil je jouw bedrijf graag laten groeien, maar is je agenda overvol ? Ik deel enkele geheimen met jou waarin ik je vertel hoe je meer tijd kan besparen door bepaalde handelingen te automatiseren. Het spaart jou zeeën van tijd waardoor je nog meer klanten kan helpen.

7 Lessen

Voortgang

niet gestart

Geef jouw bedrijf nog meer waarde met een online leeromgeving in 8 stappen

Door jouw bedrijf uit te breiden met een leeromgeving kun je de waarde die je jouw klant geeft verdubbelen. Het kost jou slechts een uurtje, maar je geeft het dubbele. Al het materiaal wat je maakt voor je leeromgeving maak je slechts een keer, en verkoop je veelvuldig. Hoe ga je te werk ? Ik laat het je zien in deze videoreeks.

10 Lessen

Voortgang

niet gestart

Hosting, backups en beveiliging van je website of leeromgeving

In deze masterclass vertelt Linda de Pagter alles wat je moet weten over het stabiel houden van je website. Als ondernemer zijn er zoveel dingen die je zelf moet regelen, maar er komt meer kijken bij het stabiel laten draaien van je website dan dat je denkt.

2 Lessen

Voortgang

niet gestart

een gezonde mindset voor de ondernemer: van chaos naar rust

Elke ondernemer voelt die onrust van tijd tot tijd. Toch is het belangrijk om te ondernemen "vanuit de flow". Hoe doe je dat? Amudra Madhura helpt ondernemers om op het gebied van voeding, beweging, maar ook vanuit een gezonde mindset de rust te bewaren.

4 Lessen

Voortgang

niet gestart

je website beheren met Thrive Architect

Wanneer je alleen WordPress gebruikt als tool, zul je vrij snel tegen bepaalde grenzen aanlopen. Niet alles is mogelijk met een standaard WordPress inrichting en een standaard Wordpress thema. Thrive Architect brengt daar verandering in. Werkelijk alles is aanpasbaar, kleuren, teksten en vormgeving… Bovendien is het gebruik van Thrive Architect zo eenvoudig dat het de beheer van jouw website vereenvoudigt tot het vullen van een pagina alsof je een briefje typt in een tekstverwerker.

5 Lessen

Intermediate

Voortgang

niet gestart

Aan de slag met MailBlue

Elk bedrijf begint met een mond-tot-mond reclame fase. Familie, vrienden en kennissen vertellen vol lof over wat je doet en je praktijk vult zich. Op een gegeven moment kent iedereen je echter al, en zul je ook mensen moeten aanspreken die je niet kennen. Dat vereist een hele andere aanpak. Je zult het vertrouwen moeten winnen van die klant en in plaats van dure pakketten hem iets moeten geven waar hij meteen mee aan de slag kan. Iets wat voor deel deel meteen al zijn probleem oplost. Maar het mes snijdt van twee kanten. Jouw klant krijgt iets waar hij meteen mee aan de slag kan, en jij krijgt nog meer waardevolle informatie over jouw klant waarmee jij jouw strategie optimaliseert. In deze training laat ik je zien hoe je dit kan doen. Van weggever tot geautomatiseerde mails.

13 Lessen

Intermediate

Voortgang

niet gestart

de Webinar Success Formule

Jij wil als ondernemer graag zoveel mogelijk mensen bereiken. Het geven van webinars is zo'n manier. Maar er komt nogal veel bij kijken, bij het geven van zo'n webinar. In de Webinar Success Formule deel ik al mijn kennis met jou en laat ik je zien hoe ik in 6 maanden tijd mijn omzet heb weten te verdriedubbelen.

22 Lessen

Voortgang

niet gestart
Page 1 of 2
Pen
>