Winstgevende Websites

Wij maken in 10 sessies een goede en converterende website die de interesse en vertrouwen wekt bij jouw klant.

15 Lessen

Intermediate

Voortgang

niet gestart

Vlot Online Verkopen & Verdienen

In deze training ga ik je leren hoe jij je omzet kan plannen en hoe je het vertrouwen van je potentiële klant kan winnen. Hoe maak jij trouwe fans van je potentiële klant?

25 Lessen

Voortgang

niet gestart

Slim, Snel & Simpel online!

Wij gaan samen jouw online leeromgeving maken! Op kort termijn zorgen we ervoor dat je al omzet kan draaien en je eerste producten kan verkopen. Op langere termijn blijven we sleutelen zodat ook alle funnels goed staan.

14 Lessen

Intermediate

Voortgang

niet gestart

Krachtig Contact met je Klant

In deze training gaan we samen aan de slag met het basisplan. Dit basisplan zorgt ervoor dat het signaal naar buiten toe, naar je klant, vele malen waardevoller en krachtiger wordt.

7 Lessen

Intermediate

Voortgang

niet gestart

in 8 stappen naar een website die meteen vertrouwen wekt

Als je al razend enthousiast bent over de gratis checklist, moet je eens nagaan wat er dan gebeurt met jouw bedrijf als je deze 8 videos vol met waardevolle informatie bekijkt ! In deze 8 videos deel ik al mijn kennis met jou, zodat je nog sneller, nog grotere stappen kan zetten met jouw bedrijf !

9 Lessen

Voortgang

niet gestart

een vliegende start met e-mailmarketing: meer klanten helpen in minder tijd

Wil je jouw bedrijf graag laten groeien, maar is je agenda overvol ? Ik deel enkele geheimen met jou waarin ik je vertel hoe je meer tijd kan besparen door bepaalde handelingen te automatiseren. Het spaart jou zeeën van tijd waardoor je nog meer klanten kan helpen.

7 Lessen

Voortgang

niet gestart

Hoe lever je tot 3 keer zoveel waarde in enkel zoveel tijd?

Door jouw bedrijf uit te breiden met een leeromgeving kun je de waarde die je jouw klant geeft verdubbelen. Het kost jou slechts een uurtje, maar je geeft het dubbele. Al het materiaal wat je maakt voor je leeromgeving maak je slechts een keer, en verkoop je veelvuldig. Hoe ga je te werk ? Ik laat het je zien in deze videoreeks.

10 Lessen

Voortgang

niet gestart

Hosting, backups en beveiliging van je website of leeromgeving

In deze masterclass vertelt Linda de Pagter alles wat je moet weten over het stabiel houden van je website. Als ondernemer zijn er zoveel dingen die je zelf moet regelen, maar er komt meer kijken bij het stabiel laten draaien van je website dan dat je denkt.

2 Lessen

Voortgang

niet gestart

een gezonde mindset voor de ondernemer: van chaos naar rust

Elke ondernemer voelt die onrust van tijd tot tijd. Toch is het belangrijk om te ondernemen "vanuit de flow". Hoe doe je dat? Amudra Madhura helpt ondernemers om op het gebied van voeding, beweging, maar ook vanuit een gezonde mindset de rust te bewaren.

4 Lessen

Voortgang

niet gestart

de kracht van Google Ads: een boost voor jouw bedrijf

Het wordt steeds belangrijker om je mogelijke klanten online te bereiken. De trend verandert snel: Facebook lijkt bijna dood, LinkedIn wordt steeds meer gebruikt, Instagram is populair... Een steeds meer groeiende trend is het adverteren op Google Ads. Kaya van Kessel vertelt er alles over in deze masterclass.

3 Lessen

Voortgang

niet gestart

een goede start met LinkedIn, hoe doe je dat?

Als je LinkedIn goed beheerst, kun je er elke maand een vaste stroom aan warme leads uit halen. Maar om dat te kunnen doen, moet je eerst weten hoe je de basis goed inricht en hoe je daar het maximale uit kan halen. Wietske van Ierssel laat zien hoe je het maximale kan halen uit je eigen profiel.

3 Lessen

Voortgang

niet gestart

maak je eigen professionele website met wordpress

WordPress is de meest gebruikte tool om je eigen website mee te beheren. Met deze training heb je geen dure krachten meer nodig die het allemaal voor je doen. Het meeste kun je gewoon zelf ! Deze training legt uit hoe je een wordpress website installeert, en hoe je de eerste stappen zet om je website goed in te delen. Het leert jouw alle kneepjes van WordPress en legt uit hoe je ervoor zorgt dat je website voldoet aan de Wet van de Privacy.

25 Lessen

Voortgang

niet gestart
Page 1 of 2
Pen
>
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .