Als ondernemer zijnde kun je echt niet zonder een lijst in MailBlue! Maar als je een actieve lijst wil hebben, moet je ook krachtige verhalen vertellen. Dat is de bron er achter. Wanneer je signaal naar buiten toe niet concreet genoeg is, denk dan eens aan het volgende:

  • je hebt de verhaal lijn van jouw klant (bij Business to Business klanten (B2B), de vaardigheden, gaven en talenten die hij moet bezitten om zijn klant te kunnen helpen)

  • je hebt de verhaal lijn van de klant van jouw klant (bij B2B, de problemen die zich vaak voordoen in de maatschappij)

Een case study

Bij Business to Consumer (B2C) is het met name de verhaal lijn van jouw klant.

Wat nu als je hier een case study van maakt? Je vertelt als het ware een verhaal, iets heel concreets waar jouw klant zich in kan herkennen, want het gaat over hem! Denk dan aan deze opzet:

  • wat was het probleem (zo concreet mogelijk)?

  • welke inzichten mistte jouw klant waardoor hij niet verder kwam?

  • wat heb jij gedaan om die klant op weg te helpen?

  • wat was daardoor zijn resultaat?

Vertel gewoon een verhaal

Probeer dit zo concreet mogelijk te vertellen. Vertel gewoon een verhaal! Dat verhaal kun je gebruiken in je blogs, vlogs, podcast, lezingen, workshop, trainingen enz.

Een verzameling van deze verhalen, case studies, vormen een soort van virtuele etalage. Elke keer als je iets nieuws doet, ga je voor deze etalage staan en kies je een of meerdere verhalen uit. Dan val je meteen met de deur in huis!

gratis LIVE TRAINING

Succesvol zichtbaar op social media

Heb ik je geraakt met deze video? Ben jij benieuwd hoe je met persoonlijke, en effectieve marketing, zonder trucjes jouw betalende klanten sneller en makkelijker kan vinden op social media? 

Geef je dan snel op voor mijn live training, je bent van harte welkom!

>