"Nee, Roel, dat gaan we dus mooi even niet doen". Ik kijk haar aan, en denk even "Waarom niet?", maar realiseer me vervolgens dat ze echt gelijk heeft. Ik heb soms echt de neiging om gehoor te geven aan alle ideeën die in mijn hoofd naar boven borrelen. En geloof me, het staat nooit stil daar in mijn hoofd.

Sandra is mijn steun en toeverlaat. Zij neemt me zoveel taken uit handen, taken waar ik vaak geen zin in heb of gewoon niet leuk vind. Het toeval wil, dat zij die taken wél leuk vindt! Dat stelt mij in staat om me te richten op die dingen die ik echt leuk vind om te doen, en die ik met twee vingers in mijn neus bijna tot in volle perfectie doe. Focus is alles!

Gay Hendricks vertelt ook in zijn boek "the big leap" dat veel coaches en trainers absoluut niet het maximale uit zichzelf en hun bedrijf halen omdat ze met dingen bezig zijn die ze eigenlijk niet zouden moeten doen. Dingen die veel tijd, geld en frustratie kosten. Daarbij komt ook nog de angst om te investeren en geld uit te geven. "Je moet het eerst hebben, wil je het kunnen uitgeven", zeggen mijn klanten dan. Maar wat zou het betekenen als je elke week minstens 8 uur extra krijgt? 8 uur die je kan steken in het opbouwen van een relatie met je klant? Wat zou dat betekenen voor je omzet en voor het aantal klanten dat je elke maand binnen haalt?

Ik ben dus gestopt met sales en administratie. Daar houdt Sandra zich mee bezig. Ik wilde me focus op coachen, trainen, adviseren en spreken op een podium. Dus houdt Sandra zich bezig met het telefonische contact. Maar ook, Sandra maakt een vertaalslag. Zij besteed op haar beurt haar taken ook weer uit aan onze Virtual Assisants, die met veel plezier ons ondersteunen.

Maar het feit blijft: de reden waarom ik in het eerste jaar van Skillz Online meteen €100.000 aan omzet haalde, komt omdat zij mijn steun en toeverlaat is. De reden waarom ik dit jaar mijn omzet weer mag gaan verdubbelen, is omdat ik niet alleen haar, maar ook de overige teamleden op een fijne, persoonlijke en optimale manier inzet, zodat ik elke dag met een fijn gevoel mijn werk mag doen. Fluitend en vol enthousiasme!

Wie is jouw steun en toeverlaat? Deel het hieronder en zet jouw held in het zonnetje door hem/haar hieronder te benoemen.


Tags


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>