luister hier naar mijn podcast

58. Volgens mijn vader heb ik geen ‘zakelijk inzicht’ [podcast]

Een Onverwachte Wending: "Ik Heb een Huis Voor Je Gekocht"

Het is de zomer van 1993 en mijn vader verrast me met de mededeling: "Ik heb een huis voor je gekocht." Verwarring en vragen overspoelen mijn gedachten. Waarom ben ik niet betrokken bij deze beslissing? Zijn woorden over mijn gebrek aan zakelijk inzicht blijven hangen.


Mijn Reis naar het Omarmen van Gevoeligheid en Zakelijk Succes

Jaren later stap ik vol eigenwijsheid uit loondienst en start ik mijn eigen bedrijf. Ik besluit mezelf te zijn, mijn gevoeligheid te omarmen en me niets aan te trekken van andermans oordeel. Dit blijkt een keerpunt te zijn.


Gevoeligheid als een Verhoogde Lading van Serotonine

Ik ontdek dat gevoeligheid eigenlijk een verhoogde lading van het serotoninehormoon is, waardoor prikkels sneller en intensiever worden doorgegeven aan mijn brein. Ik leer om controle te krijgen over deze prikkels en zie verbindingen ontstaan in mijn gedachten. Mijn geniale brein dank ik aan deze overvloed aan serotonine.


Een Geniaal Brein: De Voordelen van Gevoelig Zijn in de Zakelijke Wereld

In tegenstelling tot wat mijn vader dacht, zie ik nu succesvolle zakenmensen om me heen die ook gevoelig en intuïtief zijn. Ik begrijp nu waarom: gevoelig zijn heeft vele voordelen en is een waardevolle eigenschap in de zakelijke wereld.


Gevoeligheid in de Zakenwereld: Een Waardevolle Eigenschap voor Succes

Ontdek waarom gevoeligheid een waardevolle eigenschap is in de zakenwereld. Leer hoe je je persoonlijke verhaal en je gevoeligheid kunt gebruiken om op te vallen, extra fans aan te trekken en anderen te helpen.


Het Belang van Persoonlijkheid, Kwetsbaarheid en Marketing

Marketing mag persoonlijker, open, transparant en kwetsbaar zijn. Creëer een persoonlijke band met je volgers en zie hoe de omzet vanzelf volgt. Ontdek waarom jouw persoonlijke verhaal anderen kan inspireren en helpen.


Het Succes van een Persoonlijk Verhaal in de Zakelijke Arena

Terugkijkend op mijn verleden besef ik dat mijn vaders perceptie over gevoeligheid en zakelijk inzicht onjuist was. Door mijn gevoeligheid volledig te omarmen en authentiek te zijn, ben ik nu een briljante ondernemer. Ontdek waarom je je persoonlijke verhaal niet moet verbergen, maar juist moet delen om anderen te helpen en succes te behalen.

Volg ons op ons

Spotify Kanaal

>