spreken  op jouw event: marketing is persoonlijk

spreken op jouw event: marketing is persoonlijk

onthul je ware zelf : persoonlijke marketing met impact

Het is een bijzonder moment dat deze boodschap jou bereikt. Ik voel een oprechte drang om een persoonlijke connectie met jou te maken, omdat ik geloof dat onze verhalen elkaar kunnen versterken en een onvergetelijke ervaring kunnen creëren voor jouw publiek.

Als kind werd ik vaak bestempeld als de "stille" en de "dromer", terwijl mijn broer de extraverte en vlotte persoonlijkheid had. Ik herinner me nog levendig hoe ik vol enthousiasme mijn plannen met mijn moeder deelde om project- of teamleider te worden, en haar ongelovige uitroep "JIJ? JIJ?" mijn onzekerheid aanwakkerde. Maar ik heb altijd een onwrikbare vastberadenheid gehad en geef nooit op. Ik besloot mezelf te ontwikkelen en ben nu een succesvolle ondernemer geworden.

Als ondernemer heb ik ontdekt dat mijn unieke introverte aard juist mijn kracht is. Ik ben ervan overtuigd dat echte verandering begint bij het omarmen van wie we werkelijk zijn. Mijn eigen ontwikkelingsreis heeft me geleerd dat ik als introvert een waardevolle stem heb in de wereld van sprekers en evenementen. Ik kan mensen op een dieper niveau bereiken door authentieke verhalen te delen en een emotionele connectie met mijn publiek tot stand te brengen.

Ik ben een voorstander van marketing die persoonlijk is. In plaats van oppervlakkige verkooptactieken, geloof ik in het raken van de harten van mensen. Ik wil een blijvende indruk achterlaten en mensen inspireren om actie te ondernemen. Mijn aanpak is gebaseerd op het creëren van impactvolle content die mensen aanzet tot anders denken, geloven, voelen en ervaren. Ik ben ervan overtuigd dat verhalen de kracht hebben om levens te veranderen.

Als spreker kan ik een positieve impact hebben op jouw evenement. Mijn unieke aanpak stelt me in staat om een atmosfeer te creëren waarin jouw publiek zich begrepen, geïnspireerd en gemotiveerd voelt. Mijn ervaring als succesvolle ondernemer en mijn passie voor spreken stellen mij in staat om waardevolle inzichten en inspiratie te bieden aan jouw publiek.

Ik nodig je van harte uit om contact met me op te nemen en samen te werken. Laten we de magie creëren die nodig is om jouw evenement naar nieuwe hoogten te tillen. Ik kijk ernaar uit om te ontdekken hoe ik mijn ervaring en passie kan inzetten om een onvergetelijke ervaring te bieden aan jouw publiek en tegelijkertijd jouw evenement succesvol te maken.


mijn missie en visie

Elke dag kom ik in contact met gepassioneerde ondernemers, voornamelijk coaches en trainers, die een prachtige boodschap hebben. Maar helaas blijven velen van hen nog te vaak onopgemerkt in Nederland. Er ontstaat een kloof tussen wie ze werkelijk zijn en hoe hun potentiële klanten hen zien. Het is mijn diepgewortelde missie om die kloof zoveel mogelijk te dichten en ondernemers te helpen om echt op te vallen, hun eigenheid te omarmen en direct een onvergetelijke indruk te maken op hun potentiële klanten.

Ik geloof in de kracht van authentieke verbindingen en persoonlijke marketing. Voor mij gaat het niet alleen om het verkopen van een product, maar om het creëren van een diepe emotionele connectie met ons publiek. Ik wil dat mensen niet alleen aan ons denken wanneer ze hun laptop dichtklappen, maar ook wanneer ze voor belangrijke beslissingen staan. Daarom is mijn missie om via evenementen zoveel mogelijk ondernemers te inspireren en hen aan te moedigen om anders te denken, te geloven, te voelen en te ervaren.

Deze visie komt voort uit mijn eigen persoonlijke reis. Als voormalig introverte dromer heb ik geleerd dat mijn unieke aard juist mijn kracht is. Ik heb mijn eigen weg bewandeld als succesvolle ondernemer en ontdekt dat echte verandering begint bij het volledig omarmen van wie we werkelijk zijn. Nu wil ik anderen inspireren om hetzelfde te doen en hen laten zien dat ze met hun authentieke verhalen een diepgaande impact kunnen hebben.

Ik ben er klaar voor om een positieve impact te hebben op jouw evenement. Laten we samenwerken om de grenzen te verleggen en jouw evenement te transformeren tot een onvergetelijke ervaring. Ik kijk er naar uit om mijn ervaring en passie in te zetten en een onschatbare waarde toe te voegen aan jouw publiek.


wat maakt mij uniek als spreker?

 • Emotionele connectie: Ik schep een diepe emotionele band met mijn publiek, waarbij ik hun harten raak en een blijvende indruk achterlaat
 • Openheid en transparantie: Mijn stijl is doordrenkt van oprechtheid, ik deel persoonlijke verhalen en ben niet bang om mijn kwetsbaarheid te tonen. Dit creëert een sfeer van vertrouwen en authenticiteit
 • Humor met impact: Ik hou van humor en gebruik het als krachtig instrument om een lach op de gezichten van mijn publiek te toveren. Mijn humor dient niet alleen om te vermaken, maar ook om de boodschap dieper te laten doordringen.

 • Buitengewoon anders zijn: Ik omarm mijn eigenheid en durf bewust anders te zijn dan anderen. Dit brengt frisheid, originaliteit en een unieke perspectief in mijn presentaties
 • Uitdagen tot verandering: Ik daag mijn publiek uit om buiten hun comfortzone te treden, nieuwe gedachten te omarmen, hun overtuigingen te herzien en diepgaande ervaringen te beleven. Ik geloof dat ware groei begint wanneer we onze grenzen verleggen

Ontdek het Klanten Connectie Kompas: Jouw Weg naar het Vinden van Betalende Klanten met een Persoonlijkere Aanpak

STRUCTUUR

 Focus, Kwaliteit, Impact. Creëer een doordacht plan om klanten te bereiken en te overtuigen.

STORY TELLING

Raak, Verbind, Verover. Betover je klanten met krachtige verhalen die blijvende impact maken.

STIMULEREN

Actiegericht. Ervaar, Verleid, Blijf hangen. Zet je klanten aan tot actie en creëer blijvende betrokkenheid.

STUREN

Onthul, Verbind, Ondernemersgoud. Leer je volgers kennen, creëer betrokkenheid en geef advies op maat.

SCHAALBAAR

Tijdbesparend, Groei, Autonomie. Help meer klanten in minder tijd, op hun eigen tijd en tempo en groei moeiteloos.

SUCCESS

Klantgericht, Marktonderzoek, Tevredenheid. Verras je klanten en versterk de band tussen ondernemer en klant.

case study 
Hoe Ellen haar bedrijf transformeerde en in één jaar tijd €100.000 verdiende

Ellen, een ambitieuze ondernemer met een passie voor het verbeteren van teamcommunicatie, kwam anderhalf jaar geleden naar me toe met een uitdaging waar ze tegenaan liep. Ze deelde haar frustratie: "Mijn business coach vertelde me dat ik me alleen op LinkedIn hoefde te richten en dat ik meteen betalende klanten zou krijgen. Maar het lukt me niet." Ellen had een prachtige boodschap, maar haar zichtbaarheid en overtuigingskracht op social media lieten te wensen over:

 • Beperkt bereik: Haar boodschap bereikte niet genoeg potentiële betalende klanten.
 • Beperkte betrokkenheid: Interacties op haar posts resulteerden niet in conversie
 • Overtuigende content ontbreekt: Haar posts misten focus en aantrekkingskracht
 • Geen duidelijke strategie: Er ontbrak een gerichte aanpak en concrete doelen
 • Gebrek aan opvolging en conversie: Interesse en interacties werden niet effectief omgezet in betalende klanten

Samen met Ellen werkte ik aan een goed doordacht plan om haar online zichtbaarheid en overtuigingskracht te vergroten:

 • we deden een doelgroep analyse, waarbij we de pijn en behoefte van haar klanten in kaart brachten (= structuur)
 • ik leerde haar om een open, persoonlijke en transparante communicatiestijl aan te nemen, om zodoende een diepere emotionele connectie aan te gaan met haar publiek
 • ze ontdekte hoe ze overtuigend kon spreken en schrijven en hoe ze zodoende impactvolle content
 • ik leerde haar van alles over strategische promotie, hoe ze via haar actievere social media beleid meer klanten aan kon trekken en hoe ze die via workshops, masterclasses en webinars kon helpen
 • ik leerde haar hoe ze haar klanten effectiever kon opvolgen waardoor haar conversie en groei enorm toenam

Met dit plan wist Ellen haar online aanwezigheid te versterken en haar doelen te bereiken. Ze overwon de uitdagingen waar ze tegenaan liep en behaalde succes in haar ondernemerschap. Ellen's verhaal is een inspirerend voorbeeld van hoe een gerichte aanpak en strategie kunnen leiden tot aanzienlijke groei en succes.

Het aantal trainingen dat we vanuit ons bedrijf aanbieden, is met maar liefst 75% gestegen!

Sinds 3,5 jaar run ik samen met mijn collega een VOF. Maar het was pas toen ik een jaar geleden begon met het programma van Roel dat alles veranderde. Terwijl we nog in loondienst waren, werkten we één tot twee dagen per week aan ons bedrijf. Onze LinkedIn-volgers groeiden gestaag.

 

Nu, een jaar later, hebben ik mijn baan in loondienst opgezegd. Het aantal trainingen dat we vanuit ons bedrijf aanbieden, is met maar liefst 75% gestegen. En dat is niet alles - in het eerste jaar verdiende ik maar liefst 100.000 euro. In maart van het tweede jaar zat ik al op 75% van dat bedrag!

 

Onze masterclasses en webinars zitten nu overvol. Mensen zijn geïntrigeerd door de waarde die we bieden en de impact die we hebben. En onze mailinglijst? Die is in een mum van tijd gegroeid van 0 naar 1200 abonnees.

 

Het geheim? We hebben geleerd om op een authentieke en overtuigende manier onze waarde te omschrijven. Geen trucjes, geen verkooptaal. Gewoon oprechte verbinding en waardevolle inhoud.

 

Samen met Roel hebben we een aantal geweldige producten ontwikkeld - een e-book, een webinar en een meeslepende masterclass. We hebben de formule gevonden om succesvol te zijn en ons bedrijf te laten groeien. En we zijn vastbesloten om anderen te inspireren en te laten zien wat er mogelijk is.

Ellen

bekijk mijn interviews

Graag ga ik in gesprek met ambitieuze ondernemers die een krachtige boodschap hebben en die mijn volgers verder kunnen inspireren. Ik streef er naar om elke maand een ondernemer te interviewen (of om zelf geïnterviewd te worden)

Interview Tineke Zwart: 80% van al jouw volgers zien je post wel, maar leest het niet [podcast]

vertel me meer

Mijn Persoonlijke Aanpak onthuld in het Interview met Amaramik Garabidian [2024 Boost][interview][podcast]

vertel me meer

Patricia Smeekes: 3 van de 4 mensen zeggen dat ze dicht bij zichzelf blijven, maar doen dit stiekem van binnen helemaal niet [interview][podcast]

vertel me meer

Muriel Versluis: Om succesvol te kunnen verkopen, moet je ook je mindset spier trainen [interview][podcast]

vertel me meer

Muriel Versluis: Verkopen is echt goed aan te leren [interview][podcast]

vertel me meer

Paula Brummelkamp: Als schrijfcoach moet ik soms ook 'een heks' zijn [interview][podcast]

vertel me meer

wat zeggen anderen over mij?

Ik geef met regelmaat gast masterclasses bij andere ondernemers. Hieronder vind je een overzicht met hun reacties op mijn verhaal.

>