Amudra Madhura

Amudra heeft een bepaalde vibe om zich heen, waardoor je je meteen op je gemak voelt. Alles mag er zijn, zonder oordeel. Ze kan je alles leren op het vlak van gezond leven, of het nu met voeding is, of het loslaten van belemmerende overtuigingen. Dankzij Amudra's inzet, heb ik van alles los mogen laten en ervaar ik nu een diepgaande rust die ik nog nooit eerder heb gekend. Absoluut een aanrader om eens een workshop bij te wonen, of om de gehele retreat te doen !

Cobin

Sylvia helpt met haar door haarzelf ontwikkelde cobin methode ondernemers om echt het verschil te maken. Denk aan stress- en burn-out preventie, loopbaancoaching, ondernemerscoaching...


Met haar visuele manier van werken maakt ze zelf ook het verschil. Het was voor mij een groot genoegen om Sylvia meer structuur en overzicht te geven zodat ze enorm kan gaan knallen. Haar website straalt nu veel meer de expert status uit die ze verdient !


Ik ben ervan overtuigd dat Sylvia met deze website, en de vele, grootse plannen die ze nog heeft, hoge ogen gaat gooien.

Kei Kids Coaching

Marjolein is een ondernemer met een echte passie voor haar vak. Ze helpt ouders en kinderen om zowel thuis als op school lekker in hun vel te zitten. Dat doet ze met een breed scala van onderwerpen : van zenuw tics, naar concentratieproblemen, naar scheidingen.

Tijdens dit traject heb ik Marjolein in een razend tempo zien groeien. Met haar vernieuwde website maakt ze haar klanten niet alleen nieuwsgierig, haar klanten raken vertrouwd met haar en haar vernieuwde werkwijze, als nooit te voren.

Lady Truckers

Mirjam Offeringa heeft verschillende passies, maar het fotograferen van lady truckers is toch wel een van de grootste. Mirjam schrijft regelmatig artikelen in grote bladen, zoals "Truckers Magazine" en "Big Trucks Online". Op haar website vind je veel artikelen en interviews met dames die laten zien dat ze bepaald niet onderdoen voor de mannen !

Vrouw en Vitaal - Homepage
Vrouw en Vitaal - Pedicure
Vrouw en Vitaal - Voetreflex
Vrouw en Vitaal - Metabolic Balance
Vrouw en Vitaal - Thermografie

Vrouw en Vitaal

Maja Faasse weet alles over de vrouw, haar gezondheid en hoe ze haar borsten gezond kan houden. Ze geeft regelmatig inspirerende lezingen over dit onderwerp, absoluut eens de moeite om te gaan luisteren !

>