luister hier naar mijn podcast

18. De enige echte manier om jouw doelgroep wakker te schudden [podcast]

Wat moet je doen wanneer je merkt dat je omzet terugloopt en dat het aantal betalende klanten afneemt? Grote kans dat jouw signaal niet sterk genoeg is en dat jouw klant daar niet van onder de indruk is. Het grootste risico dat je kan lopen is dat jij vanuit je ivoren toren geniale plannen bedenkt, maar dat jouw klant zich absoluut niet aangesproken voelt. Je zult deze klant moeten wakker schudden om hem in actie te krijgen.

Herken jij jezelf in de onderstaande punten?

Ik spreek dagelijks ondernemers die hier problemen mee ervaren zij geven aan:

  • Ik ben wel zichtbaar op LinkedIn, Facebook en Instagram maar ik merk dat ik weinig reacties krijg op mijn berichten
  • Ik gebruik al MailBlue en mijn volgers schrijven zich wel in, maar het zijn niet de juiste klanten waar ik het liefste mee werk. Hoe trek ik de juiste klant aan?
  • Ik weet dat social media niet leidt tot extra omzet en dat die mijn mailinglijst leidt tot vertrouwen en dus meer omzet, alleen groeit mijn mailinglijst te langzaam. Hoe krijg ik die explosieve groei?
  • Ik hoor veel verhalen over omzet genereren terwijl je slaapt. Dat klinkt te mooi om waar te zijn, kan dat echt? Ik droom ervan, maar hoe doe ik dat? Omzet genereren zonder dat het mij veel tijd kost?
  • Ik wil graag producten verkopen via mijn lijst. Ik weet dat ik daar funnels voor nodig heb. Ik weet wat een funnel is en hoe het werkt, maar hoe richt ik het in dat ze ook omzet genereren?

Een kloof tussen jou en je klant

Het grootste probleem is dat er een kloof zit tussen jou en je klant. Jij bent alleen maar bezig met cijfers, met omzet genereren. Dat doe je natuurlijk het liefste met je duurste product. Maar jouw klant zit daar niet op te wachten. Hij weet niet eens dat hij een probleem heeft, laat staan een probleem wat hij niet zelf kan oplossen. Je zult hem moeten wakker schudden.

Ik deel je mijn geheim

In deze podcast deel ik mijn geheim met jou. Ik heb een methode ontwikkeld hoe je jouw klant kan wakker schudden. En weet je? Deze kennis ligt voor het oprapen. Overal waar ik kijk, in al het materiaal wat ik zie, zie ik momenten verstopt die me helpen om mijn klant wakker te schudden. Overal! Maar we zien het alleen niet. In deze podcast help ik jou om ook jouw wakker schud momenten te zien en te pakken.

Volg ons op ons

Spotify Kanaal

>