luister hier naar mijn podcast

12. Ik heb een haat/liefde verhouding met tijd [podcast]

Ik heb echt een haat/liefde verhouding met tijd. Ik heb er OF te veel van, OF te weinig. Meestal heb ik er te weinig van, omdat mijn hoofd overloopt van de ideeën en ik ze maar wat graag allemaal tegelijkertijd wil uitvoeren. Dat gaat niet, frustrerend!

Laatst had ik een werkweek, een week waarin ik mezelf opsluit en geen klanten begeleid. Dan heb ik eindelijk de tijd om de taken uit te voeren die al zolang op me wachten. Je zou zeggen dat ik blij ben dat het dan eindelijk kan, maar niets is minder waar. Ik zit achter mijn bureau, met het idee in mijn hoofd dat ik gigantisch veel werk ga verzetten, en het valt altijd tegen. Ik ben een echte perfectionist en niet snel tevreden over mijn werk.

Onlangs kreeg ik echter een ingeving toen ik het boek van Gay Hendricks las over "the big leap". Vanaf dat moment maak, beheers en controleer ik tijd. Ik ben er niet langer het slachtoffer van, maar zet het bewust in als een tactiek om mijn bedrijf te laten groeien. Ik realiseerde me opeens dat het echt onzin is om je zo te laten leiden door het gebrek aan tijd. Bovendien leidt het gemiep rondom tijd altijd tot een kwaliteitsverlies omdat je gewoon niet gefocust bent. Het kan ook anders! Ik vertel je er alles over in deze podcast.

Volg ons op ons

Spotify Kanaal

>