luister hier naar mijn podcast

26. Jij bent een stormram [podcast]

Ik voel al een tijdje dat ik deze podcast gewoon MOET maken. Ik ben zo enthousiast over dit onderwerp omdat het voor velen het ontbrekende puzzelstukje is uit hun marketing, waardoor ze maar niet hun droomresultaat bereiken. "Dus jij bent een stomram!", riep ik tegen mijn klant. En ze ging helemaal aan.


Zo werd ik razend enthousiast en kreeg ik slapeloze nachten toen ik Andy Harrington voor het eerst zag in een YouTube reclame. In zijn virtual meeting riep hij al dat je je volgers met name emotioneel moet raken, en dat ze dan pas echt in actie komen. Veronique Prins vertelde me een verhaal dat ze twee typen klanten in de zaal heeft zitten wanneer een lezing geeft: een die met de koppige houding, met de armen over elkaar toekijkt, en een die enthousiast knikkend toekijkt. Ook daar is het belangrijk om beide klanten eerst emotioneel te raken, om vervolgens in een ontspannen houding wakkergeschud te worden. Copywriter AartJan van Erkel vertelt in zijn boek, Nummer 1,  dat je eens gek moet doen, out of the box moet denken en klanten emotioneel moet raken met een titel die opvalt.


In deze podcast vertel ik je hoe jij ook zo'n scherp signaal kan krijgen en hoe jij jouw klant emotioneel kan raken. Als je de tips uit deze podcast elke week toepast, 3 maanden lang, ziet jouw bedrijf er over 3 maanden totaal anders uit!

Volg ons op ons

Spotify Kanaal

>