juni 30

30. Nederland is infotainment moe

Volg ons op ons

Spotify Kanaal

Er ontstaan zoveel coaches en trainers in Nederland dat het voor de serieuze ondernemer steeds moeilijker wordt om zijn trainingen vol te krijgen. Iedereen geeft immers een lezing, workshop, masterclass of webinar. Maar weet je? Veel van die nieuwe coaches en trainers zijn geen echte ondernemers. Ze missen nog de skills om huån trainingen écht vol te krijgen. Elke ondernemer wil meer interactie op alles wat hij doet, maar als je dat wil, zul je dingen anders moeten doen. Durven opvallen, dingen anders doen, je kop boven het maaiveld uitsteken met het risico dat je kop er af gehaald wordt.

More...

In deze podcast leer ik jou:

 • hoe jij je kan onderscheiden van de massa door je te richten op kwaliteit
 • dat je een actief deel hebt van je bedrijf waarin jij je klant intensief en kwalitatief begeleid (alleen voor die mensen die er aan toe zijn)
 • dat je een passief deel hebt van je bedrijf waarin jij je klant helpt om er uiteindelijk alsnog aan toe te zijn om intensief begeleid te worden (met materiaal wat hij in zijn eigen tijd en eigen tempo kan volgen)
 • dat mond tot mond reclame een oude bekende techniek betreft, maar dat je nieuwe klant een andere strategie nodig heeft
 • dat 70% hun zoektocht naar hun probleem online begint (en dat je deze klant laat schieten als je je daar niet op richt)
 • dat heel Nederland infotainment moe is
 • dat je meer interactie krijgt als jij je klant emotioneel weet te raken
 • hoe je op social media jouw klant emotioneel kan raken
 • hoe je via je nieuwsbrief in MailBlue jouw klant emotioneel kan raken
 • welke andere mogelijkheden er nog zijn
 • en nog veel meer

NB: Houd er rekening mee dat alles wat je nu zaait, pas over 3 maanden geoogst kan worden. Maar je volger zal op korte termijn denken: "hé, heb je iets veranderd?"


Tags


Over de auteur

Toen ik ondernemer werd, kwam ik er achter dat het juist goed is om rebels te zijn. De enige manier om succesvol te zijn is immers door op te vallen. Toen ik deze rebelse rol eenmaal omarmde, kwam ik er achter dat ik over gaven en talenten beschikte waarvan ik niet eens wist dat ik ze had. Mijn brein begon te bruisen van de ideeën en alles kwam los. Met dat bruisende brein besloot ik om andere ondernemers te helpen. Veel ondernemers hebben namelijk een prachtige boodschap die de wereld in moet. Ik zie vaak dat deze boodschap er wel is, maar dat te weinig mensen weten dat deze ondernemer er überhaupt is, laat staan dat hij of zij een prachtige boodschap heeft.

Roel van Heel

Dit vind je wellicht ook interessant:

36. Paula Brummelkamp: Als schrijfcoach moet ik soms ook ‘een heks’ zijn

36. Paula Brummelkamp: Als schrijfcoach moet ik soms ook ‘een heks’ zijn

35. Hoe kun jij je online training lanceren op een niet verkoperige manier?

35. Hoe kun jij je online training lanceren op een niet verkoperige manier?
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>