luister hier naar mijn podcast

52. Ontdek mijn geheim voor explosieve bedrijfsgroei [podcast]

Een Unieke Kans in Theater De Bussel

De deur zwaait open en in theater De Bussel zie ik 750 rode stoelen voor me, die torenhoog de lucht in schieten. Een euforische energie welt in me op terwijl ik besef dat ik deze maand een grote stap ga zetten richting explosieve bedrijfsgroei. Ik ben ingeschreven voor de training bij Andy Harrington, een expert in public speaking. Dit voorproefje in het theater is een unieke kans om te oefenen met het huiswerk dat ik al gedaan heb.

Het Juiste Moment voor Explosieve Groei

Ik besef hoe bevoorrecht ik ben. Na vier jaar van het leggen van een stevige fundering voor mijn bedrijf, samen met mijn business coach Veronique Prins, voel ik dat nu het juiste moment is om deze stap te zetten. Andy's training kan me helpen om bergen omzet te genereren door op een podium te staan. Maar voordat je deze stap zet, is het belangrijk om te weten of je bedrijf klaar is voor explosieve groei en de toename in klanten aankan.


Het Geheim van Explosieve Bedrijfsgroei

Veel ondernemers laten kansen liggen doordat ze zich alleen richten op grote omzet en betalende klanten, zonder aandacht te besteden aan kwaliteit en het maximale uit hun bedrijf te halen. In mijn podcast deel ik mijn geheim om jouw bedrijf explosief te laten groeien. Mis deze waardevolle inzichten niet en ontdek hoe je klanten en omzet kunt maximaliseren.

Luister nu naar mijn podcast en ontdek het geheim van explosieve bedrijfsgroei!

gratis live training

SUCCESVOL ZICHTBAAR OP SOCIAL MEDIA

Ik merk dat social media voor veel ondernemers minder leuk wordt. 


Het kan echt frustrerend zijn als jij zo je best doet om zichtbaar te zijn op social media, en je uiteindelijk ontdekt dat het steeds dezelfde mensen zijn die je post liken en er verder vrij weinig gebeurt.


Ben je daar echt helemaal klaar mee en wil je ontdekken wat je moet doen om succesvol zichtbaar te zijn?

Ik laat je in mijn webinar, "succesvol zichtbaar op social media" zien wat je moet doen om social media weer leuk te maken en hoe je ervoor zorgt dat je post elke week door nieuwe volgers gezien en gretig gelezen wordt, zodat jij er betalende klanten uit kan halen.

>