luister hier naar mijn podcast

02. De nieuwe markt, hoe speel jij er op in? [podcast]

Als ik terugdenk dat we, toen ik een puber was, onze eerste computer kregen, dat dat een echt bakbeest was, met een harde schijf van maar 20Mb, en dat je daar nauwelijks tot niet mee online kon, is dat echt heel bizar. Tegenwoordig ben je altijd en overal online, bij de kapper, in de supermarkt, op straat en in het park!

Veel ondernemers blijven voet bij stuk houden dat ze wachten totdat alles weer terug verandert in het oude. En dat terwijl er zoveel tekens zijn dat het niet meer terug verandert. De manier van ondernemen is verandert, definitief! En het zal alleen maar erger worden.

Dus wat is er voor nodig, voordat jij in actie komt? De succesvolle ondernemer realiseert zich dat mond tot mond reclame alleen niet meer werkt. Je zult vroeg of laat ook mensen moeten aanspreken die jou nog niet kennen, en je bereik vergroten tot een landelijk bereik. Maar dat lukt niet met de manier van ondernemen zoals je dat tot nu toe hebt gedaan!

Wat wel goed werkt, is dat je offline en online met elkaar gaat combineren. Dat je er bij stil staat wie jou klant is, wat zijn niveau is, wat er daadwerkelijk speelt, enz. Als je offline een lezing of workshop geeft, en je geeft twee weken later daar een vervolg op, een vervolg waarbij je klant de deur niet eens uit hoeft, is de kans groter dat hij in actie komt. Niet?

Dus wat houdt jou momenteel nog tegen om online en offline met elkaar te combineren?

Volg ons op ons

Spotify Kanaal

>