luister hier naar mijn podcast

65. mijn verhalen zijn uniek, authentiek en nooit oersaai

Weet je? Ik durf echt te zeggen dat mijn verhalen nooit oersaai zijn, en dat ze zelfs uniek, authentiek en inspirerend zijn! In deze podcast duik ik in de wereld van authentieke story telling en wat er voor nodig is om dat echt efficient te kunnen doen. Immers, we willen natuurlijk dat je volger nog steeds aan je denkt als hij zijn laptop dichtklapt of zijn telefoon weer weglegt. Toch?


Deze podcast is een ware schatkist vol waardevolle tips, inspiratie en praktische adviezen om jouw verhalen nog krachtiger te maken. Of je nu een ondernemer bent die een betrokken publiek wil opbouwen, een content creator die authentieke verhalen wil delen, of gewoon iemand die graag anderen wil inspireren met zijn of haar unieke stem, deze podcastaflevering is voor jou!


Maar dat is nog niet alles. Ik wil graag meer horen over jouw verhaal. Jouw persoonlijke ervaringen en inzichten zijn van onschatbare waarde, en daarom nodig ik je uit om je eigen verhaal met ons te delen. Stuur ons een e-mail waarin je jouw meest inspirerende verhaal, uitdaging of doorbraakmoment beschrijft. We willen graag weten hoe jij storytelling hebt toegepast in jouw leven of zakelijke activiteiten.


Waarom? Omdat ik een speciale social media review sessie ga organiseren, waarin ik enkele van de ingezonden verhalen zullen bespreken en waardevolle feedback zullen geven. Dit is een unieke gelegenheid om persoonlijke begeleiding te ontvangen en jouw verhaal verder te versterken.


Stuur jouw verhaal naar roel@skillz-online.com en maak kans om deel uit te maken van onze social media review sessie. Ik kan niet wachten om jouw verhaal te lezen en te bespreken!


Laat je inspireren door onze gesprekken, tips en voorbeelden, en ontdek hoe je jouw story telling vaardigheden kunt aanscherpen om een blijvende indruk te maken.


Ik kijk er echt naar uit om jouw verhaal te ontvangen. Samen kunnen we de kracht van authentieke story telling nog verder ontdekken en uitdragen!

Volg ons op ons

Spotify Kanaal

>