september 1

37. Stop met prutsen op social media

Volg ons op ons

Spotify Kanaal

Je weet dat je social media moet inzetten en dat je dit eigenlijk drie keer in de week moet doen, maar toch houdt je iets tegen. Ken je dat? Stop met prutsen op social media. Ik heb speciaal voor jou een gave podcast opgenomen. Veel ondernemers hebben een haat/liefde verhouding met social media. Ik heb er een een met tijd.


Toch merk ik dat veel ondernemers zich met de verkeerde dingen bezig houden. Ze gaan eerst hun website maken of eerst een weggever schrijven. Maar dat is niet de eerste stap! Je kan namelijk ook je bedrijf runnen zonder website en zonder weggever. Hoe kun je een bedrijf runnen als er niet elke maand een vaste stroom aan nieuwe volgers bij komt? Mensen die nieuwsgierig worden na het lezen van jouw posts en die dan zo enthousiast zijn dat ze op het puntje van hun stoel zitten en alleen maar meer willen?


Of je het nu leuk vind of niet, je kan niet zonder social media. Social media leidt misschien niet tot meer omzet, maar wel tot nieuwsgierigheid. Als je iets anders durft te zeggen dan dat je collega's doen, dan val je op.


Verder nodig ik je uit om deel te nemen aan mijn webinar "van volger naar klant". Dit is een gave webinar voor iedereen die klaar is met dat gepruts op social media en die klaar is voor een maandelijkse vaste stroom aan klanten waar jij echt blij van wordt.


Neem vooral even een kijkje in mijn agenda, je vindt hem op https://skillz-university.com/events/.


Tags


Over de auteur

Toen ik ondernemer werd, kwam ik er achter dat het juist goed is om rebels te zijn. De enige manier om succesvol te zijn is immers door op te vallen. Toen ik deze rebelse rol eenmaal omarmde, kwam ik er achter dat ik over gaven en talenten beschikte waarvan ik niet eens wist dat ik ze had. Mijn brein begon te bruisen van de ideeën en alles kwam los. Met dat bruisende brein besloot ik om andere ondernemers te helpen. Veel ondernemers hebben namelijk een prachtige boodschap die de wereld in moet. Ik zie vaak dat deze boodschap er wel is, maar dat te weinig mensen weten dat deze ondernemer er überhaupt is, laat staan dat hij of zij een prachtige boodschap heeft.

Roel van Heel

Dit vind je wellicht ook interessant:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>