Mijn naam is Roel van Heel. In het verleden heb ik bijna twintig jaar in loondienst gewerkt als IT consultant. Ik heb vele grote en kleine bedrijven van binnen gezien en van vele technieken mogen proeven. In die periode heb ik veel waardevolle kennis opgedaan die ik tot op de dag van vandaag nog steeds toepas.

"In mijn hoofd bruist het altijd van de ideeën. Het is voor mij makkelijk om vanuit niets iets te creëeren. Waar mijn klanten het soms moeilijk vinden om hun ideale pad uit te stippelen, zie ik vaak binnen enkele minuten al wat voor hun goed gaat werken."


In mijn hoofd bruist het altijd van de ideeën. Ik analyseer complexe zaken en zie vaak oplossingen, waar anderen dat nog moeilijk vinden. Het is voor mij makkelijk om vanuit niets iets te creëren. Waar sommige klanten moeilijk kunnen kiezen welke diensten ze willen aanbieden aan hun klanten, zie ik vaak de oplossing door een aantal zaken met elkaar te combineren. Op die manier help ik mijn klanten op het maximale uit zichzelf te halen.


Ik hou ervan om snel te gaan en om in korte tijd grote stappen te zetten. Ik richt me op de kwaliteit van je website en pas alle gouden inzichten toe die ik in mijn eigen coachingspraktijk heb opgedaan. Daar horen allerlei strategieën bij die jou tijd gaan sparen en die je in staat stellen om je maximaal bezig te houden met de dingen die je echt leuk vindt. Ik neem je werk uit handen, werk waar je misschien niet eens mee bezig wil zijn, maar die wel nodig zijn om een succesvolle praktijk op te zetten.

"Ik neem je werk uit handen, werk waar je misschien niet eens mee bezig wil zijn, maar die wel nodig zijn om een succesvolle praktijk op te zetten."

Ik ben bezig om met een aantal ondernemers een platform op te richten. Samen bieden wij een totaalpakket aan. Naast het bouwen van websites en het toepassen van e-mailmarketing houden we ons daar ook bezig met social media, virtual assistance, online factureren en nog veel meer. Via het platform bieden we mini-trainingen aan op het gebied van lifestyle. Denk aan mini-trainingen op het gebied van stress, burn-out, voeding, yoga, mindfulness en nog veel meer. Via het platform gaan we nog een stapje verder : we organiseren met de aangesloten deelnemers regelmatig events, kennis borrels, trainingsdagen en bewustwordingsweekenden.

Als je met mij gaat werken krijg je dus meteen een totaalpakket. Ik kijk samen met jou waar je nu staat en wat je nodig hebt om het maximale uit jezelf te halen.

>
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .